- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Indiában szeretnek TV-zni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
válasz
Márton111 #7182 üzenetére
Nem az számomra a kérdés hogy mi jön ki Hiltiből használtan 30 ezerért, hanem, hogy mit ígértél ezért a pénzért.
Ha azt mondtad a vevőnek, hogy az akkuk jók és ez nem igaz -még ha nem is tudtál róla, akkor a továbbiak rajtad múlnak.
Gondolom írásos adásvétel garanciavállalással nem történt. De ez már a Ti dolgotok.Láttam én már több döglött akkus hilti csavarozót a netes piacokon 20 ezer körül.
És hogy téged idézzelek-nem szó szerint-, egy elavult, nehéz Nimh (ha nem az akkor bocs) technológiát akkuk nélkül 30 ezerért megvenni, hááát nem tudom. Ha Hilti fun lennék és a 100+-t sajnálnám egy új gépért és a vett gép garantáltan újszerű állapotban lenne akkor talán.
De én egy csavarozóban nem látom túl nagy előnyét a "hiltiségnek".Thibey felújíttatja az akkukat -Hilti minőségben- 60-80 ezerért (Sanyo minőségi akkuk), de akkor mennyinél is tartunk? 90-110ezer.
Vagy beleteszik neki az általad linkelt "realpower" vagy más olcsóbb cellákat feleannyiért, csak azt nem tudom az vajon milyen minőséget képvisel... Gondolom nem szeretné ha 2-3 év alatt bemondanák az unalmast. Ő Hilti minőséget-élettartamot szeretne a pénzéért.Szóval, ha 80 ezret akar egy csavarozóra költeni, ami szerintem -neki legalább is- nem ésszerű döntés ,akkor már inkább a kihagyhatatlan, sohavisszanemtérő, csak most csak önöknek, fél éve futó Makita ajánlatod. És akkor legalább azon is túl lennénk.
Szerintem Thibey behajtja azt a pártucat csavart ha ezen múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Megújult a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest