Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
liszi70 #54082 üzenetére
Bevallom férfiasan, egy kicsit csodálkozva olvasgatom ezeket a gondolatokat a lépcső és a harisnyák csúszósságáról. A lépcső egy lakásban a legveszélyesebb üzem (most tekintsünk el attól, hogy a háziasszony egy forgószékre áll fel ablakot pucolni). A lakások nagy részében ráadásul nem egyenes lépcsők vannak, ahol a lépcsőfokok eleve keskenyednek egyik oldalon.
Értem én, hogy kímélni kéne, de ezeken zokniban, harisnyában közlekedni még egy gumitalpú papucsos járkálásnál is sokkal veszélyesebb. Tessék összevetni: egy bokatörés (jó esetben, akár sokkal durvább eset is előfordulhat) áll szemben a lépcső időnként történő felújításával, bekenésével szemben. Legyen az akár olaj, akár lakk, nem ezzel kéne elkerülni a csúszásmentesítést. Akkora különbséget meg sosem tapasztaltam a kettő között, hogy ne legyen mindegyik balesetveszélyes zokniban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest