- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
maxisama #2878 üzenetére
Lehet(ne), de ... Pl. itt leírják hogyan kell több oldalt lekezelni egyetlen szerverrel.
Ennek nincs köze, hogy az user-nek lehet statikus weboldala. Ez két különböző dolog.
Mivel itt is csak a site root könyvtárát tudod megadni, kézzel kell feltenni mindenhova külön-külön a WP-t. -
cigam
titán
válasz
maxisama #2873 üzenetére
Kb úgy ahogy leírtad. És itt most ne portál motorral (wordpress) meghajtott oldalt képzelj el, hanem egy mezei html oldalakból álló "statikus" honlapot.
Ha WP-t akarsz, akkor telepítsd a WP-t(ami magával rántja, vagy igényli, hogy előtte telepítsd az Apache web szervert, a MariaDB adatbázisszervert, és a PHP aktuális kiadását, esetleg a phpmyadmint) Az Asus még videót is készített erről. -
-
donat_sz
senior tag
válasz
maxisama #2866 üzenetére
plex ügyben nem vagyok jártas én kodit használok helyette.
Azonban a plexet nem csak belső hálón akarod elérni? kívülről is elszeretnéd érni?
ha csak belülről, akkor nem kell nyitni routeren portot! akkor a nas ip-címén kellene elérned.
ha kívülről is el szeretnéd érni, akkor port nyitáskor a megnyitott portot a plex server ipcímére és portjára tovább kell irányítanod. -
ugyes
senior tag
válasz
maxisama #2524 üzenetére
Elméletileg igen. Csak a gyakorlatát nem tudom így, hogy nem férek hozzá a NAS-hoz a kezelőfelületen keresztül (a processz nem megy, de SSH-n nem tudok belépni, mert semmit sem fogad el helyes root jelszónak és nem mertem soft resetet nyomni).
De megvárom az Asustort, hogy mit találnak ki. Talán így több minden marad meg és nem kell újratennem mindent. -
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
maxisama #2512 üzenetére
A szomorú, hogy nem azonnal.
Bár akkor is annyi azoknak akiket érintett, de ez a várjunk 9 órát mielőtt bármit mondunk, elfogadhatatlan.
Kb este 8 körül ültem le tegnap a géphez és akkor már 4.5 órája futott a titkosítás, tehát kb 4 körül történhetett GMT+1 zónában és most, reggel 7kor tették ki a közleményt a rendkívül fontos január 29-es kínai újévi szabadságbejegyzés fölé.
Az TechSupp oldalon. A https://www.asustor.com/ még mindig üres és több infót lehetett összeszedni a community foumon és a redditen, mint tőlük. -
Kicsirics77
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest