- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blzkrmnd
csendes tag
Szia!
Köszi a gyors választ bocsi, hogy csak most tudok reagálni.Szóval átállítottam az AiSecure-ban az átkódolást 720-ra de érdekes még darabosabb lett a kép és miután visszaraktam 1080-ra megint jobb. Mivel a kamera oldalán(a böngészőben megnyitva) 1080p van felvételnek beállítva meglehet, hogy több erőfeszítéssel jár átkódolnia 720-ra, mint hogy csak simán lejátssza. Bár ez csak egy feltételezés sajnos ehhez nem értek azért is kérdeztem.
Másik kérdés, hogy te TCP vagy UDP protokollt használnál a Live Viewhoz? Azt olvastam, hogy az UDP jobb ha sokszor akarom élőben nézni amit vesz a kamera, viszont van valami stabilitási hátránya is. Először TCP-ben próbáltam és érdekes, de az AiSecure appban kevésbé akadt a kép, de rosszabb is volt a minőség, viszont UDP-ben jobb és folyamatosabb a minőség minden platformon, kivéve az AiSecureban, ahol viszont akad.
Illetve még annyi, hogy nekem a kamera képbeállításaiban 60Hz volt beállítva, tehát NTSC és én átállítottam PAL szerinti 50 Hz-re képet, így viszont ugye csak 25 FPS a maximum amit tud a kamera. Van ennek bármi jelentősége szerinted?
Köszi szépen!!!!!
-
donat_sz
senior tag
Kevésbé érzem Asus NAS relevánsnak, de oké.
Adott egy AS5304, ami 4 licenszt tud ingyenesen kezelni. Nekem első körbe 2 vagy 3 beltéri kamerára lenne úgy vélem szükségem. Valamint ahogy a hálózaton már több egységnél is bevált POE-val szeretném megtáplálni a kamerákat. (biztonsági kameraként a lakáson belüli hálózati kábel történő kapcsolatnak van értelme szerintem, ha pedig már van kábel és azon meg is táplálható egy ip kamera, akkora ez az ideális megoldás szerintem.)
Mivel a hálózatom Ubiquiti egységekből áll már most is, ezért az lenne a cél, hogy egy újabb POE-t táplálni képes switchen keresztül csatlakoztatnám a kamarákat. Az Asus honlapján mind a Hikvision, mind a Dahua ajánlott márkaként szerepel. Érdekelne van-e tapasztalata bárkinek ezen kamerákkal vagy más gyártókéval?! Használ-e más is POE-t?
Mik a tapasztalatok a saját kamerával, mi az ami bevállt és mi az amire ha most venne kamerát, akkor már figyelne rá. -
xrvman
őstag
Akkor te ezek szerint számítógép nélkül használod? Mert látom, neked is 34 % a proci használat.
pippo76: Kapásból azt kérdeztem volna hogy hova? Régebben volt egy settings.json.Ám látom, a transmission web ablakában a beállításoknál lehet módosítani beírással. Köszi, akkor ezt is tudom már.
-
xrvman
őstag
Nagyon köszi, akkor ezek szerint ennyire erőforrás zabáló valami. Megnyugtató, hogy nem a NASommal vagy a baj.
Megspóroltál egy gyári visszaállítást nekem. Köszi szépen!
Megnéztem a reset lyukat a NAS hátulján és előkészítettem egy Gemkapcsot.
Egy barátommal közösen, fogtuk és az appcenterben sorba kikapcsoltunk mindent.
Asustor Portal egymagában elfoglalt 10% és vele együtt a Python 5% pocihasználatot, úgy hogy nem csinált semmit. Lehet ha éppen be lenne dugva és menne a HDMI, talán ugyanennyi lenne.
Ha mindent kikapcsoltam, akkor lett 1% proci és 13% memória. Álom.
Transmission és upnp 1 media server ment, akkor is csak 1% proci és 15% memória használat.
Régi mediaplayert nehezen, de beüzemeltem, látja a NAS-t. IP cím nem volt jó neki, a NAS-nak adott nevét kellett megadni IP cím helyett.
A transmission által létrehozott download mappa elé nem kell semmilyen / vagy \ jel. Simán a mappa neve.
Guest felhasználót aktiváltuk, és a Download mappára kapott egy olvasási jogot. A mediaplayer ezzel éri el a filmeket amit a Transmission letölt.
(Belépés ellenőrzés - Helyi felhasználók - guest (szerkesztés katt) - felhasználó letiltása elől kivenni a pipát, majd könyvtár hozzáférési jogok fülnél a downloadnál csak olvashatóhoz pipa.) -
donat_sz
senior tag
Unifi Controller Ubiquiti hálózati eszközökhöz egy 0-24-ben futó szolgáltatás. Amit linkeltél úgy látom sajnos más téma.
Amúgy igen néztem, és jó pár éve nincs friss érdemi kommunikáció a témában.Amire eddig jutottam, hogy egy container-es megoldás megy qnap és synology nas-okon. Ezt próbálom meg működésre bírni ADM környezetben.
-
donat_sz
senior tag
Portot kellett nyitni a routeren (számomra meglepő módon), hiszen két másik Ai app ment e nélkül is rendesen. Utána megszűnt a probléma.
Ami igazán furcsa volt és ez utána indultam el a router irányába is, hogy mobilneten felcsatlakozott a telefon, míg wifiről nem.
(Pont az e fajta nehézségeket reméltem elkerülni akkor amikor Asus router mellé Asus NAS-t helyeztem előtérbe.Minden esetre, úgy tűnik a feltöltés már megy. Egyelőre stabilan (csak) manuálisan.
Az automatikus feltöltéssel még küzdök.
De ez úgy tűnik már nem csak router nas beállításon múlik.
Amíg az S9-ről nem akaródzik neki sehogy se az automatikus feltöltés, addig az előd Honor 8-ról meg elkészült a felvétel és pár pillanattal később pedig fent is volt az a NAS-on. Még tesztelem, próbálkozok no meg sok fórumot olvasok.Remélem másnak majd hasznos lehet majd a küzdésem.
-
donat_sz
senior tag
hát ez igen rossz hír! A telefonokról a képek felmentése a NAS-ra amint wifi-re kerül a telefon az részemről alap funkció. Ráadásul az elődnél ez megfelelően működött..
ha nem a gyári AiFoto akkor milyen alkalmazást javasoltok?
* képek és videók biztonsági mentése telefonokról, valamint egyben közös családi dokumentumtár, ami minden készülékről (laptop/pc/tablet/tv/telefon -mind androidos- ) elérhető; ezen tartalmak elérése nem csak a hálózatról, de pl telefonon keresztül mobilnet segítségével is;
az elég faramuci lenne, hogy wifin keresztül felmentem a a 200km-re lévő régi nas-ra a képeket, majd azt beszinkronizálom a nimbustor 4-re rsync-kel. (na nem mintha azt már sikeresen beállítom volna, de azért még reménykedem benne, hogy annak beállítása majd összejön.
-
donat_sz
senior tag
AiFoto-t használja valaki?
Érdekes módon, mind az AiData és AiMaster simán fut.
Az AiFoto viszont az első belépés után nem tud viszzajelentkezni, így persze nem megy az automatikus kép feltöltés se.3 mobilnal 1-1 felhasználó létrehozva, app telefonra telepítve, nas-ra elso bejelentkezés kész.
Automatikus feltöltést beállítottam majd már feltöltés közben írja hogy lejárt a munkamenet, jelentkezzek be újra. És mind3 eszközön ezt csinálja.
Mi lehet itt a hiba? Más is járt már igy? -
donat_sz
senior tag
Igen, én is erre számítok, mert az előd egy 3tb wd rd esetén nagyságrendekkel halkabb.
Mit szol ahhoz a nas ha kiveszem belőle a hdd-t majd bele teszek egy másik hdd-t és beüzemelem azt. Majd vissza teszem a korábbit, akkor folytatható a munka menetet az eredetin?
Így viszonylag hamar kideríthető lenne a zaj forrása. -
ftc
nagyúr
-
donat_sz
senior tag
Igen, ironwolf pro 16tb
Közben tegnap meg is jött. A rendszer felállt.
Apró érdekesség, hogy a lan2-be dugtam véletlenül a háló kabe6lt. Így bár kapott ip-t de asustor reg folyton hibára futott, nem tudott csatlakoznimajd mikor már volt lan1 is mellette, akkor meg simán csatlakozott és regisztrált.
Transmission gyorsan feltelepült az első torrent tesztekhez sűvített is.
Viszont Kodi, hogy lássa az küzdelem volt. Mire rájöttem hogy nfs services nincs engedélyezve és ezért nem látszik, majd mire a jogosultság ok/engedélyeket megfelelően beállítottam, hogy az ip címen kívül tartalmat is lássak az nehézkes volt.
(Synology beállítási útmutató segített, asustorra ilyet nem találtam)
Mindenesetre elég késő lett, mire ide eljutottam.Most már akár örülhetnék is, de egyelőre elbizonytalanodtunk családilag, hogy mi lesz a sorsa! Ugyanis az 1 hdd-vel mintha, egy dobon dobolnának a szobában mikor dolgozik a hdd
50+db-t mérek, holott az előd alig lépi át a 30-at. Különösen a fa szekrény ahol a helye lenne, ott a fa szekrény még ezt fel is erősíti.
Lehet ezt valahogy hangszigetelni? A rezgést csökkenteni? -
donat_sz
senior tag
-
donat_sz
senior tag
Köszi a részletes választ!
Első kérdésem igazából az volna, hogy AS6302-nél az AS5202 kb. 15-20%-kal drágább. Egyelőre nem látom, hogy a teljesítményben-szolgáltatásban benne van-e annyi többlet. Benne van? Vagy az alább megfogalmazott igényekhez az AS6302-t már nem találod elégnek? Pl. a 400+ aktív torrent kellő terhelést kell adjon és ha ez simán elmegy, akkor ebben is kell legyen talán elég erő.A bővítés alatt mind a memóriát, mind pedig a HDD bővíthetőségét értettem. Egyes modellek ugye kezelnek bővítő egységet (még több HDD-t hozzá adni).
Ennek oka az, hogy ami ma tároló kapacitásban elégnek tűnik, az 4 év múlva kétlem, hogy szintén elég lenne. (mondjuk abban se vagyok kellően magabiztos, hogy 8-12-16TB-nyi kapacitásra van most nekem szükségem).
És ha most bele is teszek pl 2x8TB HDD-t majd 4 év múlva bővíteni szeretnék (a vélt megnövekedett igények okán), akkor nem szeretnék új NAS után nézni. Kiegészítő racket még elképzelhetőnek tartom, hogy vennék, bár ebből a szempontból lehet praktikusabb volna egy 4 lemezes NAS (?) és abból csak 2-t feltölteni, így a további HDD vásárlásokat el tudom időben tolni (amúgy is nagyon drága tétel..).Másik kérdésem, hogy a +RAM az a kamerák miatt szükséges, vagy a torrent is megzabálja? vagy akár más számára lesz szűk keresztmetszet?
-
Ezt az ablakot nem teljesen értem -- illetve nem biztos, hogy jól értem, hogy csak akkor van jelentősége, ha uPnP-s a routerem?
Tehát mivel én nem engedem a uPnP-t, ebben az ablakban belenyúlhatok a NAS szolgáltatásainak a portszámaiba, amit aztán a router fejébe verhetek, ugye?Köszönettel: MaCS
-
tamas1983
lelkes újonc
-
tamas1983
lelkes újonc
Köszönjük. Neked is Boldog Új Évet!
A két linken leírtakkal nem értek egyet.
Jó ideje használok egy transzkódolásra képes NAS t. Nem bivaly erős és nem fizetős app amin megy. Az ASUS sajátja. Jelzem az előfizetés nélküli Plex el is megy, nem teszteltem csak próbáltam. A 4k filmet 1 szálon acsonyabb felbontásba 23% CPU és 12% ram használat mellett végzi, Celeron J3455 procival. Elméleti korlát 4 szál. Nekem nem érte el az erőforrás felét 2 szál esetén. A minőség jó. A Plex esetén nem csak felbontást bit sebességes is lehet állítani annyi azért megnéztem. Nem ismerem az eljárást pontosan amit tudok hogy ez nem a hagyományos értelemben vett kódolás, csak felületesen végzi el. Ezért kell kevesebb erőforrás. A 4k tévén HD ra transkódolva egy másik eredendően HD filmhez képest rosszabb a minősége. Nekem nem zavaró hosszabb távon. Ugyan akkor HD TV esetében kevésbé észrevehető. Ha a tv képessége miatt használod teljesen jó. Sávszél miatt 4k tévén az élvezet csökken. Van egy fontos dolog nem mindegy a formátuma az eredeti videónak. Sok formátumot ismer a vas de sajnos nem mindet. Után a kell járni miből akarsz dolgozni. -
Kicsirics77
veterán
Hát volt pár pillanat mikor idegállapotba kerültem,és jól jött volna egy pálinka.Az AP még nincs beállítva csak összehajintottam a rendszert,azt majd még ma masszírozom.Annyi segítség még jól jönne,hogy mit érdemes benne hagyni az ez routerben illetve mi az ami feltétlen szükséges a nasra mint alapdolgok,plussz a könyvtárcsatolással még nem foglalkoztam,annak mi a menete?
Köszi előre is.a letöltési sebesség meg fényévekkel jobb mint a régi nason. -
Persze, teljesen rendben is volt, amit írtál, csak én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy ha szóba kerül, inkább leírom a figyelmeztetést, mert azt tapasztalom, hogy az egységsugarú felhasználó szívesen használ uPNP-t.
Persze tényleg baromi praktikus, és semmilyen eszköz leírásában nincs benne, hogy nem teljesen biztonságos. Ez pedig joggal sugallja az a nem informatikus felhasználónak, hogy teljesen rendben van, hiszen a gyártó ajánlja.
MaCS
-
Kicsirics77
veterán
a cb-ben azt írja,hogy automatikusan hozzáadva az upnp-vel
gondolom akkor ez így annyira nem oké.ezeket kellene átteni manuálisra akkor.
az id-k rendben vannak amikor telefonon akarok csatlakozni kívülről azt írja blokkolva a sok csatlakozás miatt.
kikapcsoltam az automatikus blacklistet de semmi nem változiki akkor sem.sem az ezconnect nem megy sem a xyz.myasustor.com:8000 -
Kicsirics77
veterán
-
uPNP-t nem ajánlott használni.
Az egyik Asus routeres topicban éppen most zártunk le egy kalandot, ami orosz címről történő behatolásról és rendszerterhelésről (tehát valamit csináltak) szólt, és egyértelműen az uPNP letiltása vágta el.
Lehet bizonygatni, hogy jó az, csak tudni kell használni, de én nem ismerek olyan hálózati, pláne biztonsági szakembert, aki ne kapna tőle sikítófrászt.
MaCS
-
-
Köszönöm!
A 3102T-nél ér véget a büdzsé, az meg ugye fix RAM-os. De elvben annak a 2 GB-nak is elegendőnek kellene lennie, mivel egyéb memóriaigényes folyamatok nem igazán mennének.
Milyen szolgáltatásokat nyújt a Surveillance Station? Élő kamerakép távoli nézése van?
Köszönettel: MaCS
-
tamas1983
lelkes újonc
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. A tutorialt már néztem, sajnos az 1. lépésen túl nem jutottam csak mobilos böngészőből. A portokat EZ-Routerrel lövöm be a gyárilag megadott portok vannak még ennél az appnál. Minden más appnál már átírtam ami szerintem nem lehet a gond oka. 9900-9908-ig van engedélyezve. A hálózati megosztás felkeltette a figyelmem bár nem teljesen értem mire gondolsz. Eddig csak azért nem gondoltam erre mert mobil böngészőbe ahogy írtam simán bejön csak ott a beállítás macerás a jogosultságoknál ahol ki lehet választani az adminon kívül mást is a pipákat nem lehet betenni (egyszer mikor sokszor megnyomtam bepipálta de el is tűnt) már nagyon sokat próbáltam. Ha a gyári adminnal lépek be és úgy osztok meg mappát szintén ugyan ezzel a jelszóval belépve mobil böngészőbe megnyitja a filmet és még trascod is megy.
Tanácstalan vagyok. -
tamas1983
lelkes újonc
A sign in re sem reagál. Viszont azóta arra jöttem rá, ha mobilon nyitom meg az lapot elindul sikerült is hozzá rendelnem média fájlokat. Azonban a telefonon a felhasználók jogainál a pipákat nem tudom beállítani így csak adminnal müködik a többiek nem látnak semmit és másnál média könyvtár vagy fájl nem adható hozzá a looksgoodhoz.
PC már vagy 8 böngészöt próbáltam valami a PC alap beállításával lehet más gépen sem megy ugyan az a szitu. -
jaroslav
aktív tag
Ezek szerint, nem tudok most mit kezdeni ezzzel a folyamatos "HDD aktivitással"?
Az igazán érdekes pedig tényleg az lenne, hogy egyáltalán miért csinálja? Azért kicsit meredeknek tartom "új funkcióként aposztrofálni" ezt az idegesítő dolgot...
Nekem 3 nap után sem hagyta abba, pedig 2-szer is újra indítottam frissítés után (1-1 nap elteltével)
Végül már annyira idegesített, hogy kikapcsoltam a NAS-t. -
Gawamatsu
Topikgazda
SSH-val (putty) be kell lépni és a watch_storage valamint thumbnail processzt ki kell lőni.
Így:
killall -9 watch_storage
killall -9 thumbnailAddig told, míg ki nem írja, hogy nincs olyan processz.
Sajnos ez csak restartig él, akkor újrakezdi.
Jó hír, h Asustor visszavonta a frissítést, így más nem fut bele (most). -
tamas1983
lelkes újonc
Köszönöm a gyors választ. Az email stimmel a regnél adottal. A linket végigtoltam már többször. Frissrendszeren is. Az elején csak tesztelgettem egy kis winyóval. Youtuvos videókat is végigtoltam. Valamit biztos még macerálni kell amit sehol nem láttam eddig, vagy másnak túl egyértelmü nekem pedig nem.
-
Gawamatsu
Topikgazda
Egyáltalán nem.
Én úgy csináltam, hogy bekérje a felhasználónevet és jelszót, majd a mentés végeztével törölje a felcsatolt share-t.Van WoL szerver szolgáltatása, de a kliensnek is támogatnia kell a WoL-t, szerintem.
De ez lehet csak az áramszünetre korlátozódik - most ment el otthon az áram pont, az UPS tartotta 10 percig majd elküldte safety módba a beállítás szerint (bont minden share-kapcsolatot, unmountol minden lemezt, leállítja őket és vár hogy visszajöjjön az áram, mikor mindent visszacsinál).
Amikor visszatér az áram, a WoL-nak köszönhetően be tudja kapcsolni a hálózat többi gépét a leírás szerint, de nem tudom hogy csinálja.
Munkahelyen valami magic package-t küldött szét, amit a WoL képes gépek érzékelhettek. -
jaroslav
aktív tag
Köszi a segítséget és az információt!
Valószínűleg az lesz a megoldás tényleg, hogy egy külön HDD-re 1080p-ben feltenni az anyagot.
Köszi a cikket is. Csak átfutottam, de érdekesnek tűnt. Az ipad-ek 4K támogatása, ahogy olvasom a cikkben az Apple-től megszokottan nagyon "furmányos" (ha van egyáltalán).
Csak az általuk standardizált egyféle kodek, file formátom, bitráta, hangformátum stb van támogatva, minden mást visszadobnak még azok a készülékek is, amik támogatottak...Még egyszer köszönöm az infókat.
-
jaroslav
aktív tag
Valamennyire kapcsolódik a kérdésem a boncolgatott 4K lejátszáshoz.
Új NAS felhasználó vagyok, és most ismerkedem a használatával.
Vásároltam egy Asustor AS5304T NAS-t (a másik jelöltem a Synology DS918+ volt, de az Asustor mellett szólt a jobb hardver és a jobb anyaghasználat)-Egyenlőre elégedett is vagyok. Amire terveztem arra megfelel. Filmek sorozatok tárolására és stream-elésére. A 4K filmeket is streameli szépen külső lejátszóra (Samsung TV Plex, Apple TV Infuse Pro/Plex, PC Plex).
Azt hogyan tudnám megoldani, hogy mondjuk egy ipad-en, ami nem képes saját hardver-ből "izomból" lejátszani a 4K filmet (csak a 1080p-set) azon lejátszani a 4K filmet...
Gondolom ez lenne az a bizonyos, számomra misztikus valós időben történő, transzkódolási funkció.Ezt a lehetőséget tudja-e az Asustor NAS-om?
Olyasmivel próbálkoztam, hogy a LookGoods app-ot telepítettem a NAS-ra, engedélyeztem az EZ-Router-ben a megfelelő portokat LookGoods számára, és az ipad-en az AiVodeos app-al próbáltam lejátszani a 4K filmet.
Én legalábbis valami ilyesmit próbáltam, de nem nagyon jött össze.Tudja üzembiztosan és megfelelő minőségben a fent leírt transzkódolási funkciót a NAS, és csak én csináltam rosszul a folyamatot, vagy még gyerekcipőben jár ez az egész transzkódolási úgy, és nem érdemes erőltetni? Esetleg csak valami még "erősebb" NAS tudná megoldani.
Előre is köszönöm segítséget!
-
jaroslav
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy miért praktikus a gyári admin fiókot inaktivizálni, és saját system admin fiókot létrehozni. Ennek a későbbiekben milyen jelentősége lesz/lehet.
Illetve pontosan hol tehetem ezt meg?
Én is most vásároltam egy Asustor NAS-t, és ismerkedem a rendszerrel...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Pimpellér
tag
Közben magamtól is rájöttem
Asztali pc-n kerestem előtte ezeket..
TV-n nézegetem már, ott jött elő. Ráadásul HDMI-n keresztül, ahogy írod! 6 éves Sony tévém eddig nem kommunikált a NAS-sal HDMI-n. Vagyishát.. ma volt egy teljes délutánom, estém. Hiába, időt kell ebbe fektetni
Egyre jobban belejövök, jó ez a AS5202T. 40 torrent+másolás pc-ről és még nem emlékszem mi, de a proci max. 60-70%, a memória 30-65% között mozgott amikor időnként ránéztem. Asszem egyelőre memóriabővítés elhalasztva.
Köszi -
Pimpellér
tag
Köszi. Jó sokat keresgéltem...
Kevés NAS van a környezetemben. Ha van, akkor az Synology. Kaptam is bírálatot az Asustor miatt
Igen, az AS6302T esetében a digitális audio kimenetet esetleg használtam volna a házimozira kötve. De van jó kis médialejátszómMég a Netflix elérés is különbség. De lehet, hogy az is 1 hónapos próbaverzió. Nem tudom.
Asszem félreérthető voltam. Én csak arra voltam kíváncsi, hogy az adatok alapján erősebb procival árusított gép miért olcsóbb. -
Pimpellér
tag
Szia, hosszas keresgélés után és első nas tulajként Asustor AS5202T-t választottam.
Amit belinkeltél 10e-rel drágább. Nem értem miért.
Amit én vennék 2 magos Celeron Gemini Lake procival megy. Leírás szerint 30%-al gyorsabb az Apollo Lake-nél.
Az AS5202T-nek kicsit magasabb a fogyasztása, egyel kevesebb 3.0 usb csatlakozója van. Más eltérést nem találtam.
Miben lehet jobb az AS6302T? Köszi. -
Gawamatsu
Topikgazda
Nem értem ezt a transzkódolási mániát.
Mi az az eszköz, ami nem tudja összenyomni a képet 4K-ról?Bivaly gép kell online transzkódhoz. Olcsóbb és egysertűbb, ha a filmet amit nélnél (úgyis letöltött), leszeded 4K mellett pl 720p/SD-ben is és azt játszod le a kissebb felbontású kütyün.
Transzkódoláshoz alkalmazás kell. Pl az Asustor saját LooksGood-ja.
A Plex is képes rá, előfizetés ellenében.A transzkódolásnak egyetlen előnyét látom.
Ha nincs NASA sávszélességed feltöltésre, akkor a kisebb adatfolyam mezei hálózaton is akadás, pufferolás nélkül megy ki. Ki az internetre, házon belül Gigabiten mind1. -
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
Szia, jó hogy mondod, mert a transmission nem is használom
Én az Asus aidownliad appjat használom, az minden téren jobb mint a Transmission
Nálam nincs plex, kizárólag egy sima smb1 megosztassal nézek róla sorozatot, filmet...Szóval ötletem sincs.
Érdekes, mert nem érzem lassúnak sem, csak fura hogy mindig csúcson jár a cpu... -
Haugland
aktív tag
Szia,
engedj meg egy kárdást -> nálad a nas hol van helyileg?
Nálam a nappaliban volt a tv mellett de aztán száműztem onnan, mert zavart a ventillátor zajaSzerinted / szerintetek lehet ezen valahogy javítani? Pl nagyobb átmérőjű ventillátor becsövezve a gyári venti helyéhez, vagy hasonló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest