-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez attól függ... A hdmi akkor érdekes, ha nincs számítógéped egyáltalán. HDMI-n ugyanazt látod mint a PC-n, vagyis lehet nem egy az egyben, de a funkciókat ugyanúgy eléred. Itt van róla egy videó, láthatod működés közben. Valószínű, hogy erősebb, csak azóta van a para amióta kiderült ez a sebezhetőség amit az előző posztomban említettem.
-
A sima 3204T USB 3.0-val szerelt, illetve egy LAN Portja van a v2-höz képest, és nem is található a hivatalos oldalon a termék listájukban, de ha google-ben rákeresel, akkor találsz linket a termékinfóhoz. A 3204T v2 annyiban különbözik, hogy az USB az 3.1 és két LAN portja van ami által tudja a Link Aggregationt, de a többi hardver és szoftveres tudása egy az egyben ugyanaz. Összehasonlítottam a weboldalukon a 3204 és 4004-et, és az derül ki, hogy a 4004 tudja a 10 Gigabitet és DDR4-el szerelt, viszont nincs HDMI portja ami lehet éppen szempont neked. Amiben még eltér az a chipset ugyebár, viszont az, hogy a Marvel az Intelhez képest milyen performáns azt nem tudom, de lehet a meltdown sebezhetőség miatt rakták össze Marvellel, fene sem tudja... Egyébként itt találsz egy tesztet a 4004-ről.
-
Igen, a Nimbustor az teljesen felesleges ilyen felhasználásra, szóval a 32xx az tökéletes lenne. Szerintem nem sok értelme van, mert az SSD-t nem bírja annyira szerintem a strapát, mert limitált a chipek írás/olvasási értékei, no meg ha azt nézzük, hogy csendes, akkor sem vagy beljebb, mert a 3 HDD attól még "hangoskodik"
Ez csak az én meglátásom, de lehet, hogy van már valakinek tapasztalata és megcáfol ebben, fene sem tudja -
Alex91
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged