- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
walter70 #648 üzenetére
Asustor azt mondja, ha a márkán belül váltasz, akkor minden átmegy az újba változás nélkül.
A beállítások, share-ek, minden.Bár nem szükséges bővítenem, de elgondolkodtam én is rajta, hogy a 4est lecserélni 8 vagy 10 lemezesre, a jelenlegit meg elpasszolni, hisz még van rá 21 év gari.
-
válasz
walter70 #619 üzenetére
Nálam az segített, hogy kiszedtem a pipát az automatikus https átállásnál és így nem kell többx kattintani
Viszont ha telepítettél aláírt tanúsítványt, akkor az elképzelhető, hogy idő vagy dátum beállítás gond van esetleg... Egyébként ezen a linken találsz infót, de bedobok egy fotót én is, hogy pontosan hol találod, bár enyém 6302, de sztem. nincs különbség... -
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
walter70 #364 üzenetére
Pár hete volt egy remote access problémám, amit a support sikeresen megoldott.
Megosztom veletek, ne essetek ugyanabba a hibába (de a ADM a hülye).A lényeg, a legutóbbi ADM frissítés óta (ahhoz kötöttem) nem ment a remote access se gépről (nem otthon) se iPad, se iPhone. Lehetett Wifi-t, 4G-n, semmi.
A valami@myasustor elérhető volt, de jött egyből a blocket üzi. iOS appok nem tudtak belépni. Plex ment.
A CloudID check is ment.A supportossal ticketeztem, a végén kérte a cloud ID-t és admin pass-t (tudom tudom, de ha nem megy, nem mind1?, backup amúgy is van).
Én hozzáadtam a white listhez a megadott IP-t ahonnan csatlakozott.
Ő annyit csinált, h a beállításokat átnézte és kikapcsolta a black listeket, mert a white list üti azt és a gép nem tudja elönteni mi legyen.Valóban és kiszűrtem Black List-tel minden régiót, kivéve az EU-t és bklokkoltattam Auto-Black List-tel mindenkit ki 3* elbaszta a bejelentkezést. És a Trusted IP-khez a local hálózat be volt állítva.
És ez volt a baj, hogy volt trusted és black list is egyszerre.
Amit nem értek az az, hogy 1,5 évig akkor miért ment.
Lehet, hogy mégis az ADM frissítés a ludas és az nem tudja a Trusted+White+autoBlack listákat egyszerre kezelni.
Ha így van, remélem a következő ADM frissítés ezt is helyreteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest