- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
válasz
blzkrmnd #1272 üzenetére
ez érdekes és hasznos volt! a mac engem nem fenyeget
viszont az hogy csak IE-vel megy az nem pozitív, de ezt már olvastam..
Jól értem, ha nem IE-n keresztül nyitod meg a Survillance Centert, akkor is tudsz élő képet nézni? Hiszen az egy kvázi külön alkalmazásban indul el, igaz? -
válasz
blzkrmnd #1262 üzenetére
Szia,
A lassú kép oka lehet a net sebességed is, mert ha jól látom azt írtad, hogy 1080p-ben működnek. Próbáld visszavenni 720-ra az átkódolásnál (az a funkció a minimum értéket jelenti, vagyis ha 1080 fölé megy, akkor kezd transzkódolni, addig nem) és nézd meg mi történik, mert teljesen egyértelmű, hogy a hálózattal van bajod, ha intraneten tökéletesen működnek. Ha a konfiggal vagy valamelyik eszközzel lenne gond, akkor intraneten is szaggatna.
Időbeállítással kapcsolatban szerintem valami a kamera oldalról lesz, mert nálam tökéletes szinkronban működtek, vagyis működnek amikor kell. Kamera oldalon ne hagyd manuálisan és várj meg egy sikeres ntp frissítést majd ezután nyomj rá az alkalmazás, vagy apply-ra.
Milyen sávszélességű a neted, illetve melyik modell a NAS és mennyi memóriával rendelkezik? -
válasz
blzkrmnd #1256 üzenetére
Hali,
Torrentezel a Download Centerrel, vagy mezei letöltésekhez használod inkább? Ha torrent, akkor javasolnám a transmissiont, mert a le és feltöltése is fényévekkel jobb, illetve sokkal stabilabb. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor ezt az ütközést első sorban szüntesd meg, illetve nézd át, mert lehet, hogy ott lesz a gebasz... Ha mégsem, akkor töröld és telepítsd újra, mert akkor ledarál minden beállítást és port nyitást, aztán elölről szépen tisztán felrak mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- Medence topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged