- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pee-Tee
tag
válasz
Core2duo6600 #8437 üzenetére
Hát pont ez a bajom .... új lap ... új proci ... akkor már új táp és hűtő szinte teljes konfig cserénél tartok lassan .... ÁÁÁÁ ebbe a rendszerbe már nem ölök pénzt .... most már kivárok új AMD VS INTEL talán majd január-február .... hacsak nem sikerül 100 pénzt szereznem valahonnan....
-
Nforewer
tag
válasz
Core2duo6600 #6959 üzenetére
Köszike a segítséget!
-
h.adam.92
őstag
válasz
Core2duo6600 #6925 üzenetére
kösz megpróbálom
-
peti_s
addikt
válasz
Core2duo6600 #6906 üzenetére
Köszi, megoldottam, +-ba még kellett az illesztőprogram, de végre megy.
Boldog Karácsonyt!!
-
Klemens
őstag
válasz
Core2duo6600 #6895 üzenetére
Alap 800-as (DIMM CL5 800Mhz).
Ma megrendeltem a lapot, bízom benne, hogy jó lesz. -
Klemens
őstag
válasz
Core2duo6600 #6890 üzenetére
A CSX oldalán elnyálaztam az én RAM-om ig, de igazából semmi, kicsit részletesebben ad egy táblázatot róla, de igazából semmi.
Megvegyem így vagy ne?
A másik jelölt lap egy Gigbyte P31-DS3L lenne, annak is kerek ilyen listát.
Köszi a segítséget! -
Klemens
őstag
válasz
Core2duo6600 #6887 üzenetére
Megnéztem a CSX oldalát is, de semmi. Most vagy tényleg nincs vagy az Opera Mini miatt, de nem találtam semmit.
Help please. -
Klemens
őstag
válasz
Core2duo6600 #6887 üzenetére
Sajna az Asus oldalán nem találtam ilyen listát (hozzáteszem, telefonról néztem).
Megnézem a CSX oldalán is. -
bpx
őstag
válasz
Core2duo6600 #6883 üzenetére
milyen hibára gondolsz?
(kérj kölcsön olyan ramokat amik biztosan jók és teszteld azzal
)
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #5995 üzenetére
Köszi köszi
A jelenlegi feszek:
Északi híd Intel Broadwater P965 Magfeszültség 1.25 V
Déli híd: Intel 82801HB ICH8 Magfeszültség 1.05 V
Ja és a proci az olyan 1,6 és 1,65 között van nem sok az egy kicsit? -
B3ny00
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #5951 üzenetére
ha nem allitok semmit akkor is ki tudom valasztani csak nem indul el a masina.
esetleg tobb feszt ramoknak?? 2 es 4 el is probaltam.mondhatnal nekem valami jo tuning beallitast.
-
wolfman
veterán
válasz
Core2duo6600 #5937 üzenetére
Időközben megtudtam, hogy az ASUS egy könnyen kezelhető BIOS frissítő programot csinált és azt használva frissítettem.
Mostmár felismeri a procit, nem akad ki, 1333FSB-t lát, de a memóriából még mindég csak 800Mhz-et lát a gép. Ahol lehet állítani hogy mennyi legyen a memória frekije, ott nekem ezek vannak: 800, 1000, 1110, 1333Mhz, de konkrétan 1066 nincs!
Ilyenkor mi van? -
valory
tag
válasz
Core2duo6600 #5930 üzenetére
az nem gond, számtek üzletben dolgozom, és egy kliensnek kell ez a gép is, szal a köcsönproci nem gond. Remélem BIOS update után ténylegesen működni fog.
-
Manky956
tag
válasz
Core2duo6600 #5914 üzenetére
óhh, nagyon szépen köszönöm !
megtesztelem -
Manky956
tag
válasz
Core2duo6600 #5905 üzenetére
Persze, azt 1.8 ra állítottam amenyin az eredetije
azt nem huztam meg gondoltam nem szükséges hiszen az alapon megy !
Azért köszi ,hogy figyelmeztetél
-
toM517
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #5893 üzenetére
Okes, elraktarozom !
A tobbi dologra valaki esetleg? -
donsergiooo
senior tag
válasz
Core2duo6600 #5880 üzenetére
Szia!
Jó multkor volt ugyanez a problematikám.. Hunzd ki mjad dugd vissza a jack-ot! (v mozgasd)
És érzékelni fogja!
Üdv!
-
Rómeó
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4507 üzenetére
Hali! Kicsit homályos,hová,és milyen serialt kellene beírni
-
HZSolti
tag
válasz
Core2duo6600 #4473 üzenetére
nincs floppy meghajtóm.
aki pendriveról flash-el, hogy csinálja?
-
válasz
Core2duo6600 #4438 üzenetére
Fura kilépések, fura fagyások, egyéb X-aktás tevékenység... bizony a RAM-okkal szórakozni nem kifizetődő.
-
banderasz77
addikt
válasz
Core2duo6600 #4399 üzenetére
Hát még egy kicsit eltökölök vele akkor.
-
Mankó
veterán
válasz
Core2duo6600 #4391 üzenetére
6-osat nem találtam, az átnevezéses dolog pedig nem működik.
-
Mankó
veterán
válasz
Core2duo6600 #4391 üzenetére
Ez a verzió nem működik a Win-es esetében. Most próbáltam ki.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Core2duo6600 #4364 üzenetére
Ennyi már elég, valszeg ugyanolyan van az enyémen is, nekem semmi gondom nincs vele
XP alatt a 6110 es van fent
vista meg felimserte arra külön nem tettem semmit sem
Linux alatt sincs gond vele, sőt sokkal tisztább mint bármely windows alatt, el sem hittem, hogy alaplapi hang tud ilyen szinten szólni. -
horvlas
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4364 üzenetére
Asus p5b alaplap. Soundmax HD audio, de hogy milyen chip van rajta, azt nem tudom. Hol kell megnézni?
-
válasz
Core2duo6600 #4357 üzenetére
Az előző hozzászólásomban írtam, hogy a memory remap be van kapcsolva. De így is csak 2 gigát lát. 64 bites vistát akarok majd használni, ezért is vettem a 4 gigát. Csak átmenetileg van az xp
-
válasz
Core2duo6600 #4339 üzenetére
A vistát még nem sikerült feltenni. A telepítés befejezése előtt lefagy. Szerintem videokártya gond lesz, mert az xp sikerült visszarakni, de mikor elindítom, pár másodpercig villog a monitor.
-
Pilács
senior tag
válasz
Core2duo6600 #4329 üzenetére
na mind1 80 fok fölé nem megy az új méréssel, a mag meg 60 körül áll meg... a lényeg hogy nem fagy, csak feleslegesen pasztáztam ez miatt...persze a ventillátorokat is elállítottam, így nagyobb a gép hangja... szal lesz még 1 szerelésem
ezek sose tudnak egy nomális bioszt összehozni? -
Pilács
senior tag
válasz
Core2duo6600 #4326 üzenetére
Na de a core azaz a magnak nem hogy melegebbnek kell lennie a cpu hőmérsékleténél?
szal belül hűvösebb a proci mint kívül? vagy hogy is van ez? Elég dúrva lenne, ha egyik pasztával sem adná át a hőt rendesen...
-
válasz
Core2duo6600 #4312 üzenetére
Konkrétan a printer ramja volt, ami szemet szúrt
Javíts ki, ha tévednék, de szerintem annak semmi köze ilyenformán az oprendszerhez.
-
Mankó
veterán
válasz
Core2duo6600 #4307 üzenetére
EZ a memory remap hol van a Biosban?
Viszont akkor sem magyarázza meg azt, hogy 2vel megy 1000-en, akár tudja akár nem, 4el meg 800-on is kék halál van egy idő után. -
válasz
Core2duo6600 #4307 üzenetére
Ez így ebben a formában sántít, ugyanis 4Gb-t képes megcímezni egy 32 bites oprendszer (2 a 32-iken). Valóban benne van az összes BELSŐ hardver memóriája, általában azért lát 3,5-et. Azért vicces lenne, ha a perifériák is benne lennének: bedugsz egy 4Gb-s pendrive-ot és eltűnik a gép memóriája :-D
-
Larry303
addikt
válasz
Core2duo6600 #4295 üzenetére
lehet felflashelem, de ha vmi jól működik azt nem szoktam basztatni...bár semeddig nem tart visszaírni, mjad előtte lementem az aktuálisat....
nekem így is táltos kíváncsi,vagyok mit produkál majd utánna -
Motion_Blur
félisten
válasz
Core2duo6600 #4272 üzenetére
"cuos cluean"
Ez cmos clear akar lenni?
-
b14
senior tag
válasz
Core2duo6600 #4246 üzenetére
Az a baj, hogy linux elég amatőr vagyok
-
b14
senior tag
válasz
Core2duo6600 #4241 üzenetére
A vista alól nagyon szépen megy...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Core2duo6600 #4239 üzenetére
nem 300 ra, hanem 400 ra tettem az fsb ét .....
-
b14
senior tag
válasz
Core2duo6600 #4239 üzenetére
Kezdem magam szégyellni...
Mert a hangom sikerült
TVkártyából kép is jön (tvtime)
De a tv-nek nincsen hangha (Winfast TV 2000 XP) de ez meg már nagyon nem asus p5b téma, tehát bocs az offért. -
b14
senior tag
válasz
Core2duo6600 #4230 üzenetére
Nos, hogy-hogy nem, megoldódott a grub problémám, működik.
Viszont a hangot debian alól nem tudom még belőni.
Alapból támogatná? -
banderasz77
addikt
válasz
Core2duo6600 #4220 üzenetére
Hát, feltenni sem volt piskóta, lehet, hogy ha leveszem, akkor fel már nem teszem
.
-
b14
senior tag
válasz
Core2duo6600 #4220 üzenetére
1. ntfs
2. ext3
3. swap
erre a winchesterre van telepítve a grub
és a 2-es partícióra
Az infókról meg azt, hogy nem tudom magamtól, mi lehet releváns.
Mit csináltam?
Felraktam először 1 debiant, az nem működött (grub 21), gondoltam az ubuntu okosabban nyomja, az se segített és már elkeseredve, kétségbeesetten írtam ide -
Larry303
addikt
válasz
Core2duo6600 #4204 üzenetére
magasabb fsb vel és egyel kisebb szorzóval jobban jársz....
ha 400on tudod hajtani az lenne a legjobb neki....disused: és ez az fma mit mutat a gyakorlatban??? -érdekelne
-
Gaabboorr
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4184 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Equitem
tag
válasz
Core2duo6600 #4184 üzenetére
értem... az ciki ha ram hiba.. lehet benn valami, mert 1066os a ram de 1067en auto időzitéssel + fesszel véletlen se menne el..... overclocking failed..... thx a tippet
és még egy kérdés: -NB Vcore- ez az opció mit állít?? az nem okozhatja ezt a gondot, hogy az első hsz hez képest kevesebbet állítottam rá? (mert a bios beszinezte pirossal, mikor a hszben leírtra állítottam)
előre is kösz: István -
apro
senior tag
válasz
Core2duo6600 #4164 üzenetére
hali
akkor asztmondod érdemesebb a 1223-ast felrakni?
ez ugye nem béta bios.
köszi a választ -
Sátán Béla
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4109 üzenetére
Core2duo6600: Köszi a segítséget!
A boot-olásomnál most 7x megy a csík! Érdekes, mert a socket 478-as ic7-en félszer ment a csík és már bent is volt az Xp!
Valaki nem tudna egy kis közikönyvet vagy bármit P5B Deluxe alaplaphoz, ami leírná, hogy a bios-ba mi micsoda és a külső alkatrészeknél is mi micsoda, mint pl.: Mi az a Sata Raid! és persze ezt mind "Ungarise" nyelven!
Sajnos nem nagyon vagyok kompetens ezekhez a dolgokhoz!
Köszike! -
Sátán Béla
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4104 üzenetére
Nos: JumperFree configuration:
-Al tuning [Auto]
-Dram Freq: DDR2-800 MhzCpu configuration:
-cpu ratio adjustment [Auto]
MAx cpuid calue limit [Disabled]
A többi enabledNorth Bridge configuration:
-Memory remap [Disabled]
-Configur dram [Disabled]
5
5
5
15
6
42
10
10
10
11
[Auto]
Az 5 5 5 15 én állítottam be a többi ugyanaz a beállítás mint a Deluxe-okban alapban!
Ja és a két Gail memória a fekete színű foglalatokban helyezkednek el a Sata vinyó pedig a Sata1-ben!
Köszi a válaszod előre is! -
LaMachka
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4103 üzenetére
Koszonom, hogy foglalkozol a temaval.
az,hogy mi van a procira irva azt meg nem tudjuk, az biztos, mert en le nem merem venni a hutot, ne hogy el....jak valamit.ezert maradjunk annal, amit az everest kiir.
Az biztos, hogy Barton magos.a tobbi meg igy nez ki
ACPI/ Authentic AMD - x86Family - 6 - Model 10 AMD Athlon ( TM ) XP2500+
Segits!!! koszi -
Sátán Béla
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4085 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Sátán Béla
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #4083 üzenetére
Amióta a boltból kihoztam, olyan bios van rajta! A bios frissítés nem fog belebas*ni a gépbe(A hdd-be vagy bármi másba)? Még nem csináltam bios frissítést!
-
_Gomba_
tag
válasz
Core2duo6600 #4058 üzenetére
Hali
Na ezaz...
Nincs olyan fül. Csak Vonalbemenet.
Vista van a gépen. -
warrior28
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4065 üzenetére
De közben úgy tűnik teljesen megjavult minden, remélem többször nem okoz már meglepetést a gépem (negatív értelemben, persze
)!
-
warrior28
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4058 üzenetére
Nincsen rajta ilyen sata csati, csak a Deluxe-on van...
Az a 80gigás vinycsim badsectoros eléggé, szal azért nem alkalmas oprendszerhez.
-
warrior28
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4052 üzenetére
A kingmax márkával az új proci előtt sem volt bajom, nemhiszem, hogy az a baj, de azért egy memtesztet lefuttatok éjjel.
Túlmelegedés - nemhiszem, mert alap órajelen járatom a procit, nem gyári hűtőm van és normálisan fekszik a lapon.
A biost most frissítettem nemrég - a legeslegújabb.
Van ide-s vinyóm, de egy régi 80 gigás, oprendszerhez extra lassú...
Ez a jmicronos sata port hol van? Floppy meghajtóm nincs...
Vistám van.
Sajna nincs másik procim... (Lehet, hogy próbálkozom az eladónál egy esetleges csere ajánlattal, hátha ad helyette egy másikat...)
-
priti
addikt
válasz
Core2duo6600 #3684 üzenetére
A fene tudja... Nem mindig a legfrissebb a legjobb. Minden "fejlesztést" az ott megjelenített driver-rel tesztelnek. Nem gondolom, hogy egy vonatkozó processzor fogadására BIOS-frissítéssel alkalmassá tett alaplap esetében célszerű olyan drivert használni, amivel nem teszteltek. Az, hogy egy chipset driver 1-2 hónapos szerintem nem katasztrófa. Ráadásul egy rakás esetben nincs is látható teljesítménybeli jele annak, ha a driver nem oké, viszont melegszik a cucc, mint az állat.
Szerintem a nyugi a tuti. Ugyanakkor tény, hogy az intel-nél azonnal megjelennek a frissítések és lehet, hogy csak "irodai lustaságból" teszik fel később az ASUS-hoz, de az is lehet, hogy tesztelik. Nekem semmi gondom a chipsettel és a 400-as FSB-n gyári hűtéssel a 34-35fok 100% terhelve a deszka, ami szerintem rendben van.
Most minek bonyolítsam az életem? -
bigskull
tag
válasz
Core2duo6600 #3490 üzenetére
Vagyúgy; tehát a hiba a gépben van
minyá' meglesem. Azt tudtam, hogy az xp 3gb után megköszöni, csak a biosban hiányoltam a 4gb kijelzését.
Azt megkérdezhetem, hogy a memóriád illetve procid körülbelül milyen hömérsékletet produkál?
A segítséget pedig köszönöm.
ui.: akkor amig nem rakok fel vistát, kivehetem nyugodt szivvel a 4. ramot iga'?
Bekapcsoltam amit mondtál igy most fél gigával többet; tehát 3.5gb -ot lát.ez hogy jön igy ki?
-
Falatka
tag
válasz
Core2duo6600 #3468 üzenetére
"Mp3 mondjuk media playerre lejátszva vista oprendszeren"
Sajnálom.Általában flac-et hallgatok winamp-pal xp-n. Vistára nem pazarlok helyet egyelőre.
Megnéztem neked azért, XP, MP9.0 és mp3, sub szól. (Edward Shearmur - Grand Central-jában nem nagyon lehet nem észrevenni.)
-
donsergiooo
senior tag
válasz
Core2duo6600 #3408 üzenetére
.vagy rosz a tápcsatija!
-
Amoroso
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #3370 üzenetére
De amúgy el gyors alapon, majd procit akarok cserélni.
-
Larry303
addikt
válasz
Core2duo6600 #3394 üzenetére
megeshet...gyári hűtővel...főleg ha még nem is rézbetétes...prescottok fűtöttek rendesen anno...bár azt nem írtad, hogy az lenne, de feltételezem...
-
válasz
Core2duo6600 #3393 üzenetére
Eddig én is így vélekedtem, de beleakadtam 2 cikkbe, ami kicsit megválltoztatta a nézőpontomat. Mondhatni e miatt nem cseréltem végül a lapom P5K premium-ra, valamint hogy írták páran hogy bugzik a sata2.
Ittvan 2 cikk, az elsőben egy E6850 vs Q6600 szerepel, míg utóbbiban összehasonlítanak egy-egy x38 vs P35 vs P965 lapot.
Mindenki vonja le a saját következtetéseit. -
kiviszem
tag
válasz
Core2duo6600 #3341 üzenetére
Beállitottam a lent irtakat,,a szorzót 6-ra a feszültségeket pedig ahol pirosba ment volna,ott kevesebbet.Nos ment a gép 2.4Ghz-el de közben annak ellenére,hogy nem emeltem a feszültségeket,sokkal jobban melegedett mint eddig a 2.66Ghz-es alabeállitáson.A 7-es szorzóval az XP már majdnem bebootolt,mikor lefagyott.Mitől lett melegebb az eredeti "alá" tuningolva.ki érti ezt.Lehet nekilátok 6-os szozóval 300 Fsb-ről lassan emelni.Feszültség növelés nélkül szeretném tuningolni,a hosszabb élettartam miatt,de ha ennyire melegszik igy is,akkor lehet hagyom az egészet.Annyit már elértem,hogy Jmicron felirat nélkül bootol,a hűtést meg klasszul vezérli a Bios.
CPU Frequency 400
DRAM Frequency DDR2-800MHz
PCI Express Frequency 100
PCI Clock Synchronization 33.33*DRAM CAS # Latency 5
*DRAM RAS # to CAS # Delay 6
*DRAM RAS # Precharge 6
*DRAM RAS # Activate to Precha 15
*DRAM Write recovery Time 5
*DRAM TRFC 42
*DRAM TRRD 10
*Rank Write to Read Delay 10
*Read Write to Precharge Delay 10
*Write to Precharge Delay 10 -
apro
senior tag
válasz
Core2duo6600 #3352 üzenetére
hali
válasz nem, nem, nem
az asus p5 széria mid ilyen, ha egyszer bennevolt a proci,ill a vga, az többet nem fog neked sípolni ha nem lessz benne, egyedül a ran .ért sípól, szórakozzál a ramokkal, és egyszer el fog indulni,
amúgy az elején a topiknak leirtam a saját mizériámat ezekkel a lapokkal p5,p5B,P5-deluxe amikor erre cseréltem a legútólsót összeszereléds útán 35,perc,,,jój érted 35perc útán volt halylandó magától elindúlni,
úgyan ezeket csinálta
a megoldás a RAMOK variálása
jó szórakozást
hali -
Eagle16
addikt
válasz
Core2duo6600 #3352 üzenetére
Az nem lehet hogy zárlatos lett a számítógép ház miatt? Én jártam már így, be az alaplap, indítanám de meg se nyikkan, kiveszem a lapot, az asztalomon meg beindult...hozzáérhetett valami a ház oldalához. Persze lehet hogy nem ez a baja, de azért próbáld meg, hátha csak úgy natúran, az asztallapon, ház nélkül beindul.
-
cyber86
őstag
válasz
Core2duo6600 #3173 üzenetére
Jövő héten tuningolni fogom mert minden vízet kap és én tom, hogy bírja ez a bios.
-
Dexter68
addikt
válasz
Core2duo6600 #3037 üzenetére
Lehet, hogy a Kingmaxot nem szereti az alaplap? Elég sok kékhalált látok mostanában, pedig memtest hiba nélkül ment, meg a stabilitás teszteken is átment... de a régi gépemmel évi két kékhalált láttam, ezzel meg mondjuk heti ötöt...
-
Kloss
őstag
válasz
Core2duo6600 #2671 üzenetére
A kérdésedre ez is megadhatja a választ: [link]
-
Ribi
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #2671 üzenetére
Az ilyen beszolasokert 1 het ban-t szoktak osztogatni. Ez nem az a topik, de nem is az a forum! Kerjuk tartani a szinvonalat...
-
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #2657 üzenetére
nincs meleg annyira 25-26 fok volt.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Core2duo6600 #2105 üzenetére
Pedig van egy pár tuti Athlon kulcstartóm ,ha érdekel
,''kár'',hogy core2duo kulcstartó nem lesz...
-
zotyesz 1
tag
válasz
Core2duo6600 #2062 üzenetére
sajna nem muxik az uj raiddal sem...nincs meg valami otleted hogy mit lehetne beallitani?
-
zotyesz 1
tag
válasz
Core2duo6600 #2063 üzenetére
Lerantottam a raid install. drivert, de az uj sem segit, nagyon gyanitom, hogy az alaplap lesz rossz. Amugy nem is erdekelne, de a firewire pont a munkamhoz hianyzik, mindig masik gepen kell masolni.
-
válasz
Core2duo6600 #2064 üzenetére
Visszavettem alapra, de a memónak kell a 2.1V (GeIL Ultra). Most vizsgálgatva a dolgokat észrevettem, hogy az egyik ház venti döglődik, ha becsukom a házat, akkor egyből 50 fokos lesz a lap, most szobai ventillátorral 43
-
szasanyi
félisten
válasz
Core2duo6600 #2018 üzenetére
De neked nem is extra sz@rok a memóriák írási/olvasási értékei... Ha nincs gond,
akkor jó. Ami jó, azt meg nem kell megjavítani. Legfeljebb ronthatsz rajta. -
My3r
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #1971 üzenetére
Köszi a választ!
Probálkoztam 6-os szorzóval 210-nél első restart megint leáll a gép és utánna indul ujra...
De ha win-ből restartolok akkor is ez a szitu elösször kikapcs, majd ujraindul..
Lehetséges h valamit rosszul kötöttem rá az alaplapra? Én raktam össze a gépet otthon még tegnap...
Amugy lehet láma kérdés de a OCZ Platinum XTC 2048MB, PC2-6400U, CL4 (OCZ2P8002GK) memo az 800-as ugye?
[Szerkesztve] -
Dj Neo
tag
válasz
Core2duo6600 #1955 üzenetére
Aha, hát úy biztos nem oldom meg, mivel akkor az nem 5.1, hanem olyan, mintha a bal oldali hanfalakat, egy helyre köném be, a jobbakat is egy helyre, a mélynyomóval meg az lenne, hogy még az erősítő előtt kötném be, szval kb 2.1lenne belőle...
Mondom, az lesz, hogy Xp és Vista is fenn lesz
Vista csupán a DX10-es játékokra megy, meg ha jönnek haverok, akkor lehessen valamivel villogni!
Köszi a válaszodat! -
Dj Neo
tag
válasz
Core2duo6600 #1952 üzenetére
Áhhh, ez valahogy nem okés...
Akkor valahogy meg kéne oldani ezt a Creative külön hangkártyámmal...
A legeslegalsó pci portba raktam bele egyébként, amőgy meg mondjuk asszem egyel feljebb még láttam egy portot... belerakom oda, akkor sztetek jó lesz?
VAgy csak a Vista hülyül? -
svani
tag
válasz
Core2duo6600 #1846 üzenetére
Ott jók a beállítások(szerintem).
Jelszint max-on,mégse nem jó. -
Foglalt név
addikt
válasz
Core2duo6600 #1832 üzenetére
Először melegedésre gondoltam, de a legmelegebb alkatrész is langyos legfeljebb, mindenhol ventik és víz. A másik a fesz. Biztos nem hálózatból jön, mert több helyen is csinálta. Tápot kicserélem meg a procit. Azzal végülis 0ra redukálom a bizonytalanságot, mert ha vlmelyik kibukik jó, ha nem, akkor marad a lap
-
Ekekapa
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #1822 üzenetére
CSá hazajöttem uj winfos ésa driverekkel ahogy elkezdtem játszani igen a raid driver volt ami elhangzott most ugytünik a gép fasza mondjuk én nekem kicsit lassunak tünik de apámé szall tuningról szó se lehet köszi a segitséget ha valami van jelentkezem
-
Ribi
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #1762 üzenetére
Mar leirta hogy minden mas gepben normalis sebesseggel hasit csak nala lassu. Es azt is hogy tobb pendrivet is kiprobalt.
-
megya
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #1758 üzenetére
Az USB átvitelem mit sem változott... lassú...
A chipset is frissítve, de sajnos nem látok különbséget. -
megya
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #1728 üzenetére
Több Kingston pendrive-al próbáltam mindegyikkel lassú... ha hátra dugom, ha a kivezetett első helyekre teszem ugyanaz...csiga lassú az usbm
-
szasanyi
félisten
válasz
Core2duo6600 #1719 üzenetére
Az a baj, hogy ezeknek a RAMoknak 1000Mhz-nél gyárilag 2.30V van előírva.
Ennyit nem ad a mobo auto fesszel. Annyira nem, hogy úgy el sem indul. -
apro
senior tag
válasz
Core2duo6600 #1713 üzenetére
hali
ettöl féltem, akkor ujra tel wind, a hétvégén, ugyis akkor jön meg a másik CPU a 6420-as és az uj videikártya A Safi.X1950Pro Ultimate, igy legallább tisztán tudom az új cúccokkal telep, ja még egy kérdés ? 1,Vista, 64Bites,vagy XP-prof 64 Bites, melyiket érdemesebb?
hali köszi a választ -
csövi
tag
válasz
Core2duo6600 #1642 üzenetére
de nálam csak 800 ig lehet választani
-
GG888
senior tag
válasz
Core2duo6600 #1613 üzenetére
Ha jól emléxem, akkor 3510 alatt volt használható winre, gémelésre már ''csak'' 3400 körül. Egyszer egy post erejéig eljutottam 3600-ig. Ennyi.
Sztem a lehető legszarabb szériás e6600-t fogtam ki (szintén Giannitől)
[Egyik haverom (Zull) is tőle vette és még a procink batch kódja is azonos]
L628A988
Üdv, Gajdi -
Ribi
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #1579 üzenetére
Hat igen, nekem is ez ugrott be hogy 380-400-ig nemmegy de 401-tol megint megy. 400on a legmagasabb a strap vagy mi a banat, a memo kezelessel osszefuggesben es 401-en megint visszaesik. Valszeg akkor olyan 430-ig meg megint elmegy aztan megint gondok lesznek.
-
bpx
őstag
válasz
Core2duo6600 #1553 üzenetére
ahci-hez mi kell? win installnál floppyról megetettem a telepítővel az ahci drivert, de nem látta a vinyókat
(winxp sp2 + intel ahci driver)
-
Falatka
tag
válasz
Core2duo6600 #1544 üzenetére
Pontosan milyen IDE drivereket kell feltenni? Alaplaphoz kapott CD-ről mindent felpakoltam. JMicron vezérlő kell neki update-ben? Vagy mi?
-
Foglalt név
addikt
válasz
Core2duo6600 #1501 üzenetére
Ez hülye... Leszedtem a gpu blokkot, így 34ről 39re ment fel az mb temp-je
Vagy eddig a videokártya hűtötte a rendszert
[Szerkesztve] -
szasanyi
félisten
válasz
Core2duo6600 #1501 üzenetére
Na, végre vmi hasonló hőmérsékleti adat. Nálam is 45-50 fok között mozog a CPU
feltett oldal mellett, és minden alapon van. Persze load 60 fölé is elmegy a dög.
Valaki olyat is írt, hogy neki FSB400 estén sem éri el ezt a hőmérsékletet... -
Foglalt név
addikt
válasz
Core2duo6600 #1500 üzenetére
Váááá...
7*200-on elöbb lefagyott, mint alapon vagy mint 3150en. Nem értem... Lehet az nvidia driver ilyen szar??? De akkor miért fagy orthostól?
Holnap kipróbálom másik procival... Hátha abból kitalálok vlmit
De az mi, hogy tuningolva jobban megy... -
szasanyi
félisten
válasz
Core2duo6600 #1482 üzenetére
Nem értem, mi a gond. Ha jól értem van egy VGA +1 TV tuner kártya lapba dugva.
Akkor mlért nem fér bele még 1 hangkártya? Egyébként kihasználod azt a TV
tunert, vagy csak úgy benne van mint sokaknak? -
polar
tag
válasz
Core2duo6600 #1470 üzenetére
Kösz a választ, majd megpróbálom ha hazaértem dolgozóból
-
Baco83
tag
válasz
Core2duo6600 #1388 üzenetére
ha jól emlékszem 1.55V
-
válasz
Core2duo6600 #1388 üzenetére
1.6V-t.
-
Kukk3r
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #1339 üzenetére
Hello!
Úgy állítottam be és nem kapcsolt be a monitor. :S
Lehet rosszul állítottam be valamit.
A ram 5-5-5-15-s esetleg le tudnád írni hogy állítsam be? -
denes242
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #1328 üzenetére
ami az alairasomban is van: debian (4.0 Etch).
[Szerkesztve] -
Boboka
tag
válasz
Core2duo6600 #1308 üzenetére
köszönöm a tippet télleg ez volt a gond...
biztos vmi a régi driverből ütötte egymást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest