- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
válasz
h.adam.92 #7137 üzenetére
Ha simán megy 3.2 akkor miért használod azon. +100Mhz nem ér meg semmit. Olyan játéok meg nincs amihez a 3.2 nem elég. Nekem egy E6400(2,13Ghz) van és nekem 8x400=3,2Ghz-en megy. Megy 3,3-on is de ahoz már +feszt kell adnom mindennek, és nekem az nem éri meg. Úgy a proci már nagyon melegszik meg az egész cucc is, így meg nem. 24/7-es használattal is atomstabil, és nem is tervezem feljebb húzni. Szerintem a te lapodtól ez a teljesítmény is nagyon szép már. Én a végén már ara menetm rá, hogy 3.2-n mennyi a min fesz amin még stabil. Most 1,33V-on megy a proci ami azért jó, mert kevesebb a fogyasztása és a melegedése.
A tuningnál is van egy határ amit ha elérsz onnan már csak nehezen lehet feljebb menni.
Egyébként szerintem egy P35-ös lappal menne feljebb is, de mondom de döntöd el mi mennyit ér meg neked. -
nbl2
senior tag
válasz
h.adam.92 #7125 üzenetére
Eddig még senkinél nem halt így meg alaplap legalább is én nem tudok róla. persze kivételek mindig vannak, így ennek is megvan a kockázata, és a felelősség a tiéd.
Azért mindn alkatrészt túlméreteznek tervezéskor, hogy magasabb fesszel, órajellel is müködjön. Általában +10% midnenben van. Én így járattam a sima P5B-et fél éven keresztül, és aki megvettem az is így járatja már 5 hónapja gond nélkül.
Nekem 375FSB volt a max ami kijött a Deluxok 400-at is tudnak. -
nbl2
senior tag
válasz
h.adam.92 #7117 üzenetére
Ha az alaplapod biosában nincs olyan hogy MCH akkor az NB feszt állítsd feljebb. Egyébként szerintem ugyan az, NB=NorthBridge MCH=memoryControllerHub. És mivel a MCH az északi hídban van, ezért valószínű, hogy itt ugyan arra vonatkozik.
Egyébként miért nem állítod be úgy a lapodat mint ahogy az az 1. hsz-ben van? Vagy próbáltad már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Futás, futópályák
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest