- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
banderasz77 #4404 üzenetére
Neked milyen ramok vannak és milyen frekin mennek?
-
Mankó
veterán
válasz
banderasz77 #4398 üzenetére
Az én Kingmaxjaimnak 2.1V-ot adtam, hogy 1000en szaladjanak 15-5-5-5-el. S sehol nem adtam több feszt semminek, csak a memnek. Ki kell azt kisérletezni.
-
Mankó
veterán
válasz
Core2duo6600 #4391 üzenetére
6-osat nem találtam, az átnevezéses dolog pedig nem működik.
-
Mankó
veterán
válasz
Core2duo6600 #4391 üzenetére
Ez a verzió nem működik a Win-es esetében. Most próbáltam ki.
-
Mankó
veterán
válasz
HZSolti #4292 üzenetére
Nálam is hasonló a szitu. Nekem is a DOS-os afudost ajánlgatja, de az istennek nem tudom normálisan beírni, mindig azt mondja, hogy nem jó. Sikerült már megcsinálni a biost? Ha igen, segíts már, hogy hogy mert itt nem tudnak nagyon választ adni rá. Igaz nekem sima P5B van.
Win alól próbáltam DOS-ost /de minek?
/ és All OS-t is, egyik sem ment.
Afudossal pedig szintén ugyanaz.
De ha már itt tartunk, melyik BIOS verzio váld be nektek a legjobban?
Konkrétan én a legfrissebbet raktam fel /1226/, de valami nem teccik.....hozzá kell tennem, hogy elqrtam a flashelést mert tuning alatt Win-ből toltam fel, semmi laca-faca.
Az 1223-ast raknám vissza, de baxxxik.
Próbáltam a ASUS BIOS UTILITY-t is de semmi.
Pedig 1x régebben sikerült, de már nemtom hogy. -
Mankó
veterán
válasz
Tutivesztes #4381 üzenetére
Chipset frissítés: a drivert cserélted le?
Akkor tedd vissza a régit és utána telepíts! -
Mankó
veterán
Valaki írja már ide, hogy mit kell beírni a DOS-os afudos-al, hogy működjön is, mert csak azzal tudom kitörölni ezt a fos Bios-t, ami most benne van.
Köcce
-
Mankó
veterán
válasz
Tutivesztes #4379 üzenetére
7.5 uninstall. Fel 7.11
-
Mankó
veterán
Valakinek van a 1803-as biossal tapasztalata?
Mert ilyet rég szívtam már. -
Mankó
veterán
Azt írja erre a bios tipusra, hogy SST-25LF080
S a többi bios fájl nem kompatibilis ezzel. Ezt hagyja belehúzni de a többit nem. Sírva fakadok mindjárt.
MOs tkipróbálom azt, amit az update javasol, update internet. -
Mankó
veterán
Visszahúztam bele a mostani biost, azt engedte, de minden egyes régebbi bios file-ra azt írja, hogy inkompatibilis a bios-sal.
-
Mankó
veterán
Azt hiszem, hogy amikor az új biost sütöttem be, akkor tuningolt állapotban volt. Most hogy benne van az új, sehogy se tudom visszasütni a régit. HIába nyomok előtte setup defaultot. Lehet a dos-os verzióval működne, de azt meg az istennek nem akarja elfogadni.
Valakinek 5let vagy pontos leírása az afudos-os beírásnak? Mert az afudos helpje nem elég. -
-
Mankó
veterán
Hi
Szeretném visszahúzni a régebbi 1604es biost, de nem hagyja. Azt mondja menjek dos-ból.
Megyek is onnan, de az afudos-t az istennek se tudom beüzemelni, sehogy nem akarja elfogadni. Egyszer az inputra, másszor az outputra hivatkozik.
Lassan már ezredszerre próbálkozok. Valaki segítsen már ki, hogy hogy kell normálisan beírni.
A mostani bios 1803-as.Előre is köszi a segítséget.
-
Mankó
veterán
válasz
Dark Archon #4340 üzenetére
Könnyen lehet, hogy az a helyzet, amit mondasz. Most elviszem egyik haverhoz, akinek alapból tudja az 1066-ot a lapja és megnézünk ott. Ha ott se megy, akkor csere.
Szerencsére úgy néz ki, hogy a 2 régebbi modul jó, s a most jöttekből rossz az egyik. -
-
Mankó
veterán
válasz
szasanyi #4310 üzenetére
Ide is azt tudom írni, hogy ha 1066-os a ram, akkor 1000en simán kellene mennie, nem?
Sajnos arra már nem volt időm, hogy külön is tesztelgessem, de valószinűleg azt is kipróbálom. BIOS update megvolt helyzet ugyanaz.
4 ramot póbáltam 800on 18-5-5-5-ön, volt ott is kékhalál. Szóval kicsit tanácstalan vagyok. Én lapra gyanakszok? Szerintetek? -
Mankó
veterán
válasz
Core2duo6600 #4307 üzenetére
EZ a memory remap hol van a Biosban?
Viszont akkor sem magyarázza meg azt, hogy 2vel megy 1000-en, akár tudja akár nem, 4el meg 800-on is kék halál van egy idő után. -
Mankó
veterán
válasz
Tidor00 #4305 üzenetére
Na de kérlek BIOS-ban látja 3008-nak, Win-ben 2.93nak. A 32 bites windowsnak is látnia kell a 4gb-t mivel maximum 4gb-ot tud megcímezni, a 64 bites meg 8at. Itt sztem a lap lesz valamilyen szinten a ludas, mivelhogy alapból nem tudja az 1066os memória fsb-t. A 2-t kezelte 1000-en, de a 4et lehet már csak 800on tudja.
-
Mankó
veterán
Everest is látja mind a 4 modult. Lehet itt az a fő gond, hogy a lap nem támogatja az 1066-os ramokat. A végén még rákényszerülök egy lapcserére.
-
Mankó
veterán
Sikerült jó áron kerítenem plusz 2*1Gb Kingmax 1066-ot és az a gondom, hogy eddig a 2gb-t tudtam hajtani 1000-en 15-5-5-5-ben, de most a 4gb-t nem, csak 800on. Van valakinek 5lete, hogy lehetne megoldani.
Most húzom bele az új bios-t. Próba cseresznye.
Eddig így ment: proci: 400fsb, proci 500 15-5-5-5.Előre is köszi a segítséget.
-
Mankó
veterán
Everest szerint a best megoldás a 400/1000-es beállítás.
-
Mankó
veterán
No, új biossal mennek a nagyobb ram beállítások is.
Most melyik a gyorsabb beállítás, amikor szinkronban megy a proc a rammal, vagy amikor asszinkronban?
Adjatok nekem tanácsot, hogy melyik a legjobb beállítás:
Proc: 266 Mem: 1066
Proc: 400 Mem: 1000
Proc: 460 Mem: 920 -
Mankó
veterán
Az afudos-sal nem bírtam felrakni a 1604-es biost.
A fene se érti, most töltöm a win-es bios flash-t.
-
Mankó
veterán
válasz
Oibacsi #2737 üzenetére
Azt hiszem a 1102-es bios van fent és ott is engedélyezi a ddr1-1067es beállítást. De valamilyen okból nem akar menni a ram ilyen beállítás mellett.
Hát ez az, hogy a 800-as is ment 920on 2.1 V-al. Lehet, hogy a 2*1Gb 1066osnak kevés a 2.1V, vagy sok?
Szellő? Közvetlenül a ramon nincs venti, de megy 3*12cm-is házventi a gépben. A 800asokkal nem volt gond, itt se kellene, hogy legyen. -
Mankó
veterán
válasz
Hemi 426/RT #2623 üzenetére
NB, SB, ICH-nak állíts mindenhol a legkisebb adható értéket! FSB Term. V.-nak meg 1.4V-ot. Procira valami erősebb bordát tegyél!
Nálam 1.4V-on (c2d 6300) 460as FSB-vel alap 45-47 fok, 3*12cm-es venti megy a házban. Orthos alatt 65 fok. -
Mankó
veterán
A köv a problémám: P5B lap, 2*1Gb 1066 Kingmax és a gyári értékeken nem akar menni a ram. Pedig 2.1 V-ot adtam neki. Még 18-6-6-5-ön se volt hajlandó menni. Most 920on megy szinkronban a procival 15-5-5-5-ön.
Úgy szeretném, hogy a proci alapon (266) és a ram is a gyári értéken (1066). Vagy hagyjam ahogy most van 920on, mert az sokkal gyorsabb?
Azon is gondolkodtam, hogy egy új bios flash megoldhatná a problémát. Mondjuk az a bios, amelyik már támogatja a 333as fsb-t is.
Szerintetek? -
Mankó
veterán
Asus P5B lapba tennék 2*1Gb Kingmax 1066os ramokat. Szerintetek menni fognak? A lap új reves, olyan amiben az NB, SB, (mem: 2.45) és ICH-knak is lehet feszültséget adni, mint a Deluxe lapokban.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest