- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Larry303
addikt
sajna uezt tapasztaltam én is 4 modul esetén...
részvétem...
ha teheted próbáld ki a cuccaid más lapban és akkor érdemes lehet elgondolkodni a cserén 1-2 e ráfizetést megérne sztem...ha egy dlx hez hozzá tudsz jutni olcsón...Gumee: ez elvileg tök mind1 ho mellik memoriacímen dob hibát...lehet más a hiba attól még az okozója 99% hogy uaz mind2 őtök esetében...
-
Larry303
addikt
ok nem tudtam, hogy az új revesekben már van ez is..amivel én találkoztam ott még csak az fsb nek lehetett külön feszt adni...
a ramnak nyilván mennie kell alapfeszen 1066ig persze a def időzítésekkel...
próbáld meg őket egyesével (single channel) sztem ott gond nélkül menni fog...szvsz az északi híd lesz a ludas....Dark Archon, Core2duo: az eszköz amit maga a megfelelő működéséhez lefoglal bizonyos memóriacímet, amin úgymond "figyel" és az arra a címre érkező adatokkal dolgozik...na most, hogy te egy 4gigás pendriveot vagy 2 gigásat tolsz rá az édesmind1...nézd meg az eszközkezelőben az erőforrásokat ott meg találod a memóriacímeket...
-
szasanyi
félisten
A tuningpotenciál nem mindíg ua. 2 mint 4 memória modul esetén. Azt a két újabb modult külön az előző kettőtől letesztelted? Tudják ugyanazt, és tuti nem hibáznak?
Ezt kellene kizárni. Ha ez rendeben van, esetleg BIOS update, majd teszteld őket együtt alapon, By SPD. Ha ekkor is hibázik, akkor vagy a négy RAM nem megy együtt, vagy a lap kezeli helytelenű a RAMokat. -
Core2duo6600
veterán
Sokszor ki lett már tárgyalva, hogy ahhoz hogy te 4 gb ramot használj mindenképpen 64 bites oprendszer kell
biosban kapcsold be a memory remap ot, ekkor a biosod már látni fogja a 4 giga ramot
32 bites win nem, mert 3,5 gigat tud megcímezni, ebben benne van a vga ramja a hdd gyorsítótára a optikai gyorsítótára a printer ramja stb ... tehát minden memória
nem véletlen van 64 bites oprendszer...
A Ram esetében lehet beleestél az olcsó hús hig leves esetbe.....
ha a biosban be tudod állítani az 1066 ost akkor tudja a lap... -
Tcm
tag
Te tudod
Én csak azt mondhatom, hogy elejétől kezdve olvasom a fórumot, és a Kingmax ramokkal volt a legtöbb gond!
Erre majd most mindjárt írja valaki, hogy semmi gond a Kingmaxokkal...
Én csak azt mondom, hogy legtöbbször azokkal volt gond!
Vegyél Geil-t azokkal kevesebb gond volt, vagy ha igazán jót akarsz akkor mushkint
Valamelyik bazárban tutira találsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest