- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
Gerghu
csendes tag
Sziasztok! 2 kérdésem lenne:
Hogy működik asus notebookoknál a garnacia meghosszabitása?
A 15,4''-os kijelzőknél mennyire zavaró, hogy nem olyan magas mint 15''-os társaik?
köszönöm! -
Gerghu
csendes tag
Sziasztok! A következő kérdésem lenne: kicsit bizalmatlan vagyok és mivel futár hozza a megrendelt ASUS A6Tc-t, nem szeretném ha nem olyat vennék át amit megrendeltem. Tehát hogy ellenőrizhetem le hogy azt veszem e át amit rendeltem?
-
Gerghu
csendes tag
Mit lehet tudni erről a cégről: Cellcom [link]
Valami tapasztalat rendelés ügyben? -
Gerghu
csendes tag
Hihetetlen, hogy mindenki az ASUS A6Vm-Q064-t találja meg!
Szerintem is ár/teljesítmény arányban ez a legjobb (az ASUSok között), én is ezt néztem ki magamnak, de végül egy dual magos mellett kötöttem ki töb pénzért(ASUS A6Tc))! De szerintem remek választás csak hamar meg kell lépni, mert viszik mint a cukrot, és nekem azért nem ilyen notebookom van már, mert ahonnan megrendeltem ennek az erősebb tesóját (edigit, és még egy cég) onnan visszajeleztek hogy ez a modell már nem beszerezhető, szoval most mindenki a Q064-t akarja!
A Pentium M direkt mobilhasználatra van, ennek megfelelően keveset fogyaszt. Szerintem Celeront nem érdemes venni, a Pentium M jó. -
-
Gerghu
csendes tag
Szia! Nem akarlak elkeseriteni de:
Tisztelt Bödő Gergely! (én)
Sajnos éppen tegnap kaptuk az információt a termék hivatalos magyarországi forgalmazójától, hogy valószínűleg nem tudják szállítani a notebookot. Ha egy rövid türelmi idő után ez bizonyossá válik, a terméket le kell vennünk honlapunkról is, tehát semmiképpen sem javaslom, hogy most rendelést adjon le rá.
Köszönöm megértését.
Üdvözlettel
Szabó Balázs
Kereskedelmi Koordinátor
Extreme Digital
Fotó, Számítástechnika, Szórakoztató elektronika
továbbá elküldtek még egy cégtől, ugyanis ezt a modellt már nem gyártják, mivel jönnek a kétmagos Turion és Core Duok... ugyhogy én is egy ilyet fogok választani.. bár már nagyon beleéltem magam a A6VM-Q068H modellbe... azért sok sikert
Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest