- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
válasz
blaswork #3949 üzenetére
Egyetértek GombócArtúrral,
jó sorozat az A6-os... talán a szerencsétlen ODD-ket leszámítva... Fél év tapasztalat alapján nem bántam meg, hogy megvettem, de épp most készülök megválni tőle anyagi okok miatt...(lásd: aláírásom.. igen, ez volt a reklám..)
Az A6Vm az A6VA-tól nem sokban különbözik (nVidia helyett ATI video-kártya van benne....)
Gondolom erre gondoltál, ami a Macropolisban br. 250k-ért van, 512 mega RAMmal... [link]
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
válasz
blaswork #3949 üzenetére
Melegíti az öledet(45-50 C.), de nem forró, játék közben sem, és nem a billentyűzet forrósodik. Akksi 3:00 - 3:30at bír kábé, aktív Wlanozással.
Kellemes gép, jó vele dolgozni, Matshita írót raktak az enyémbe, ami szépen olvas, bár van hangja, NFS Most Wanted szépen megy vele, nemhiába a 256mega turbocache vga. Nekem kevés az 512MB DDR2 RAM, amiből egy darab NANYA modult tettek bele, jövőhéten veszek mégegyet, hogy dualban jobban zúzzon. Intel WLAN access pointot dugtak bele, bár nincs mással tapasztalatom, megbízhatónak és hatékonynak tartom. Nem túl zajos gép, de nem is nagyon halk. Szeretem, nem bántam meg, hogy ezt vettem. Külsőleg is igen tettszetős, de, mint ahogy a notebookoknál szokás, a tetején a fényezést könnyű felsérteni.
Ami zavar: hogy a beépített hangfal nagyon tré, az én füleimnek, torz, dobozhang, filmnézésre jó lenne, de ahhoz meg halk. A hangkártyára nem tudom rádugni a 4.1-es hangfalamat, csak 2.1ben megy, ezt még túl lehet élni, de nagyon hangosan recseg, és ez a hangkártya hibája. (Az előző Abit barebonomban, tökéletesen szólt, magas hangon is.
Apám Fujitsu Amilo 1310 esének jobb a kijelzője, ha nem pont a megfelelő szögben nézem, nincs olyan jó rálátás.
kibír ezt azt - félméterről leesés és belerugás (notebooktáskába burkolva persze), és kétszer már elaludtam vele ágyban.
Ja, ha megveszed, kapcsold be a helyszínen, én 4!!!!-szer cseréltettem ki, az első 3nak gyárilag pixelhibás volt a kijelzője. Ajánlom
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest