Keresés

Aktív témák

• s_akos82

tag

válasz Hege #2550 üzenetére

Bocs! Nem állt szándékomban senkit sem megbántani a hozzászólásommal, csak nagyon kifogtam egy hibás darabot (Omnibook Xe3-as, nem mai szerkezet már, bár újonnan vettük), és ráadásul hihetetlen módon megszívatott minket a központi HP szervíz (BP., Prielle K. u.), minden lehetséges módszerrel... Tudom nem lett volna szabad általánosítani, még 1x sorry azoktól akiket érint a dolog, csak 1 évben 8x szervízbe hordani valamit és utána sokszor még rosszabb állapotban visszakapni :( ! Sz ettől még lehetnek nagyon jók a mostani HP notik, bízom benne, hogy Neked több szerencséd lesz vele, mint nekem az xe3-mal.

• s_akos82

tag

válasz Hege #2546 üzenetére

Köszi a gyors válaszokat!

Speedstep-es, igen! A mérési eredmények a legutolsó everest-ből származnak, elvileg ezzel nem lehet gond, legalábbis asztali gépeken szerzett tapasztalataim alapján nem.
    Tehát a terheletlen hőmérsékletet amit írtam 4x200=800Mhz-es sebességnél produkálja... :( , prime95-tel terhelve pedig..., elszomorító. Ja, és a venti pedig folyamatosan megy, néha lassabban, néha mint a szélgép, de leglassabb fokozaton is elég hangos, legalábbis szerintem (BIOS-ban nem állítható gyakorlatilag semmi), nem volt még ilyen teljesítményű noti a kezeim között, de nem sokkal hangosabb az asztali gépem ennél.

Mindenesetre köszi a tippeket! Ezek szerint másnak is volt már baja ezzel a DVD-gányolóval..., pedig annyira bíztam az ASUS-ban, utolsó reményem egy elfuserált HP notebook után.

• s_akos82

tag

Sziasztok!

Elsősorban ASUS A6Km (Q001) tulajok segítségét szeretném kérni!
    Vettem egy ilyen notebook-ot, de rögtön az első próbáknál nem működött benne a DVD-író (TSSTcorp), megírta a lemezeket (CD-RW, DVD-RW is), visszaolvasni viszont semmi nem volt hajlandó, másik gép sem. Volt olyan is, hogy írás közben elhasalt... :( ! Ráadásul olyan hangja van (és érdekes, hogy csak írás közben), mint egy nagyon intezíven doromboló macskának! Visszavittem, hogy cseréljék ki (3 napon belül van), erre kitalálták, hogy náluk mindent megír hiba nélkül..., így viszont kicsúszunk a 3 napból.
    Ráadásul rádugtam a gépre egy külső írót is, és az hiba nélkül írta az összes korongot (ugyanazokat, amiket a saját írója elrontott, tehát elég egyértelmű az ábra). Szerintetek mit lehet tenni ilyenkor? Ráadásul van itt még egy - két apróság: normális, hogy egy 3000+-os mobil sempron terhelés nélkül 78-80 C°-on megy, terhelve pedig 91C°-os?!, szinte ölbe sem lehet venni, a tápkábelt pedig megérinteni sem nagyon lehet, ha nem akarok égési sérüléseket elszenvedni (a kis doboz forró)... :(( ! Normális dolgok ezek?! Vagy csak én fogtam ki megint valami sz@rt... :Y !

Előre is köszönöm a válaszokat!
    Üdv.: Ákos

Aktív témák