- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
jakobkacsa
senior tag
valójában félig-meddig igaz
ATI PR: a chipset neve ATI Radeon Express 200M, amiben az integrált VGA vezérlő az X300-as chip tulajdonságaival rendelkezik, ezért olyan, minehta lenne a gépben egy külön X300 kártya - saját VRAM nélkül. na ezért található mindenhol az X300 felirat az A6R-eknél -
hzcs
senior tag
Szerintem azért kételkedik, mert nekem is pentium-m-em van, 480mhz-en nézem a filmeket (nem dvd, oda 800mhz kell), kijelző közepesnél kicsit alacsonyabb és max 3-3,5 óra. Dvd-nél a 3 óra se jön össze. Akksi 8 cellás, 4800mah. A kijelző pedig 15,4. Ennek ellenére lehet hogy elmegy 3 órát egy celeron m.
-
hzcs
senior tag
Szerintem az Intel Pentium M kevesebbet fogyaszt, de az AMD-sek erre valószínű rácáfolnak. Mivel ez Celeron M, ezért lehet hogy az AMD a takarékosabb, mert a Cel nem váltogatja az órajelet meg a feszt. A WXGA kijelző szerintem jó dolog, de ez ízlés kérdése. Viszont az Intelesben van külön vga, igaz nem nagy szám de jobb mint a sis, amire olyan sokan panaszkodtak. Olvastam a linknél amit írtál a hozzászólásoknál hogy egy vásárló COD2-zött rajta és csodálkozott hogy néha beakad (X300).
Döntsd el, hogy az s-video és a firewire kell-e. Ha mindenképpen kell, akkor amd.
Ha nem sis lenne benne, akkor AMD-t venném meg. -
Magi
tag
Szia!
Én sulinetben vettem összesen 224k -ért, de abban benne volt plusz 512MB memória.
Így most nagyon szakít a gép.
A géphez adtak egy egészen alap táskát és egy egeret, de a célnak mind a kettő megfelel.
Win nem volt hozzá, de az nekem nem is volt fontos.
A proci frekijét lehet változtatni különböző értékek között (400-800-1200-1600 MHz), ha a gép High performance állásban van, akkor nekem mindenféle munkával, meg filmnézéssel stb, úgy 3-3,5 órát bír ki.
A műnyagok egészen jó minőségűek, összehasonlítva egy hasoló árkategóriás Fujitsuval, vagy Acerral.
Ja és persze nem szabad elfeledni, hogy van rá 2 év gar, amit még plusz 2 évvel kilehet bővíteni 20k ellenében. (Szerintem ez is árulkodik a minőségről)
Így én csak ajánlani tudom mindenkinek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Gitáros topic
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest