- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
Hege
tag
válasz
JowoodSanya #2973 üzenetére
Ilyen nincs, hogy jobb vagy roszabb. Mindig van pro és kontra is.
Meg kell nézni, hogy mennyit szánsz rá és hogy számodra mik azok amik mindenképp kellenek, aztán meg kell keresni a kompormisszumot.
Ha pl neked mindenképp kell a webcam meg a 2 év gari, akkor nem alternatíva a HP.
Miven nekem van személyes tapasztalatom az ASUS A6U-5050 és Hp nx6125 gépekkel, azt mondom, hogy jobb a Hp, ebben a konkrét esetben, az én szempontomból!
A hp-nak is vannak gyengébb szériái, de ez minden gyártónál így van, viszont az nx6125 elég best buy, ha az ár/érték arányt viszgáljuk, bár nem tudom most mennyi (anno ugyanannyi volt az 5050, mint a 6125). Van saját topicja az nx6125-nek is. Érdemes beleolvasni, nem sok panaszt találsz benne
Na, de ez itt ASUS fórum, úgyhogy nem off-olok, mert még valaki megver
[Szerkesztve] -
Hege
tag
válasz
JowoodSanya #2971 üzenetére
Ha egyáltalán nem érdekel a grafika akkor jó lesz a Turionos gép. A Celeronosat semmiképp sem venném. A GeForce meg fogaszt is fűt is, szóval én az 5111-re szavazok, ha már mindenképp eme 3 gép közül kell választanom.
Talán nézz szét más gyártóknál is. Én kb fél éve az 5111 elődje (5050) és egy HP nx6125 között variáltam. Végül a HP lett, mert nem volt sok kedvem a SiS chipkészlethez és grafikához. Unokatesóm megvette az 5050-es gépet és sajnos nála is kijöttek a fórumon olvasható hibák (sokol ráidók hangját idéző hangszórók, TSST DVDíró, ...)
Persze a 5111-ben lehet ezeket már javították, de én továbbra sem vennék SiS-es gépet.
Nehéz a döntés. Gondold végig, hogy neked mi a fontos. Én lemondtam az ajándék egérről és táskáról, webcam-ről, infa port-ról viszont van egy gépem amit szívesen használok, mivel semilyen bosszantó tulajdonsága sincs és az ATI x200 miatt a Vista is szépen menni fog rajta. -
Sosy
csendes tag
válasz
JowoodSanya #2969 üzenetére
Hali!
Én részemről az A6KM Q042-re szavaznék a helyedben mindenben jobb mint a többi!
Na jó nem mindenben proci szempontjából az 5111-es jobb.
szerintem.
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged