Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piton
tag
Hat ize...
Szoval... 
Te rajuk gondolsz:
ASUS Notebook és PDA szervizközpont - NSE Hungária Kft.
Telefon
+36-22) 513-420En meg rajuk:
ASUS Notebook, PDA és LCD ügyfélszolgálat - Telefon
+36-1) 505-4561Tapasztalatbol mondom, a masodik szamot hivd!

A menet kb ilyesmi: felhivod a szamot, neten beadod az adatokat, majd elviszi a futar, szepen megcsinaljak, vissza hozza a futar, Te pedig orulsz.
Gyorsabb, biztosabb, es jobb...
Hajra! 
ML320 -al teszteltuk, pozitivan csalodtunk, nagyon!

-
Piton
tag
Folyamatosan kellene vilagitania a toltes jelzo lednek, csak akkor villog, mikor merul le az aksi mar...
Szerintem kuld be szervizbe, de ne NSE meg hasonlok, hanem ASUS kozponti szerviz, sokkal tobbet ersz vele... Gyorsabb, biztosabb es nincs kotozkodes mint NSE dolgoknal... -
ML320
senior tag
Nem rosszak, csak a cég hozzáállása nem tetszik. A Dicota-val egyetemlegesen az ígéretek földjének számítanak. Állandóan keresgéltek, hogy bizóba itt hagynak, vegyünk, működjünk együtt, stb. A végén igent mondtunk nekik. Na ezek után kábé két hónapba tellett az árjegyzék kikönyörgése. A CS terítőjét tavaly év elején láttam utoljára.
-
kp78
addikt
Nekem is ilyen van, valóban melegszik, főleg az előző A6RP-hez képest, de már kezdem megszokni. Egész napos használat után sem vészes egyébként.
Te mekkora akksit kaptál hozzá?
Én 7200 mAh-t (pedig a honlapon 4800mAh-t írtak, állítólag egyikhez ilyet adnak, másikhoz meg amolyat
), ami kicsit kilóg hátul, de már ezt is elég jó megszoktam, ráadásul legtöbbször hálózatról használom, olyankor meg az akksi úgyis a polcon pihen.
Nem mértem még a pontos üzemidőt, de bőven 3 óra felett van, normál használat mellett.A gombsor, aminek a végén a bekapcsoló gomb van, neked sincs egy szintben az ezüst díszcsíkkal? Kicsit olyan, mintha be lenne esve az egész ombsor, persze működik rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Azert majd ird meg, h mi lett a vege.
+36-22) 513-420
), ami kicsit kilóg hátul, de már ezt is elég jó megszoktam, ráadásul legtöbbször hálózatról használom, olyankor meg az akksi úgyis a polcon pihen.
Pyttawrx