Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombix
csendes tag
válasz
BillBácsi #11969 üzenetére
Sziasztok!
Na szép!
Én is belefutottam egy K52JE ex232D-be
és most már sírok, mert ugyan ezeket, illetve ugyan ezt az egy hibát tapasztalom a gépen, hogy kiszámíthatatlan időközönként, (és teljesen mindegy mit csinálok, milyen progit futtatok, mennyire pörgetem a vasat) lefagy 30-40 másodpercre, és utána, mintha semmi sem történt volna folytatódik minden folyamat.
Én is felhívtam a Magyarországi szervizt, ahol egyszerre az alaplapcserét említették meg egyetlen lehetséges megoldásnak.
Ha tényleg ilyen rossz tapasztalatok vannak a szervizelésről... hááát a munkám miatt még az is meggondolandó, hogy 1 hetet elveszítsek munkaeszköz nélkül, nemhogy 1-2 hónapot.
Ez nevetséges.
Nem lehet ezt valahogy előre leszervezni? Megírni a hivatalos hibabejelentőt, azzal a megjegyzéssel, hogy csak akkor vigyék el a gépet a szervizbe a futárral, ha már megrendelték az új alaplapot, ami már a szervizben várja, hogy cserélve legyen, és már küldenék is vissza?
Lehet hogy naiv vagyok, de ennek valahogy így kellene működnie, nem?
Van valakinek valami gyors megoldásra tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm. -
adDis
csendes tag
válasz
BillBácsi #12374 üzenetére
Akkor az a Toshiba Satellite L650-1FU, igaz?
Elég jó gépnek tűnik a paraméterei alapján!A k52JE-t amúgy te mikor vetted, hogy ezért az új gépért csak 4000 Ft-ot kellett ráfizetned?
Az árgépen a legjobb ár most érte ugyanis 175.000, de a többi még drágábban, 195-től kínálja, igaz win7-tel. -
BillBácsi
tag
válasz
BillBácsi #12052 üzenetére
Hali!
Azoknak jó hír, akik mint én a K52JE sorozat garanciális hibáival küszködnek:
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal és azt mondták, hogy mivel 30 napon belül a javítást nem tudják befejezni, kártalanítani fognak, ami azt jelenti, hogy levásárolhatom a gép árát.
Remélem ez már nem fog sokáig húzódni! -
válasz
BillBácsi #12037 üzenetére
nem kötelező a futár igénybevétele!
a notik javításánál nem veszik figyelembe, hogy ki mivel foglalkozik - gondolom, esetedben nem is nagyon tudják -, ez esetlegesen akkor jöhet jól, ha megpróbálnak a szervizesek megvezetni, vagy ilyesmi! más kérdés, hogy az még semmit sem jelent, ha valaki informatikus, attól még nem feltétlenül ért minden kapcsolódó témakörhöz - tisztelet a kivételnek! -
válasz
BillBácsi #12035 üzenetére
nem lenne más a véleményem, mert elég sok tapasztalatom van ez ügyben (is), mivel elég sok noti megy át a kezem alatt, köztük sok asus is, és ismerősöknek, munkatársaknak...stb szoktam szerivzes ügyintézést is bonyolítani! nem szoktam futárt hívni, egy bizonyos szervizben adom le a notikat, hogy még véletlenül se vihessék máshová!
-
válasz
BillBácsi #12024 üzenetére
mint már írtam, gyengébbet nem szoktak felkínálni, inkább kicsivel jobbat/drágábbat!
ha annyira visszaesett az asus iránti bizalmad, akkor esetlegesen eladod az új cserekészüléket - amennyiben valóban csere lesz -, és veszel más gyártótól notit, de sajnos a legtöbb gyártónál hasonló a procedúra, drágább üzleti típusok esetében jellemző inkább a prémium "menet", ahol napok alatt intéznek mindent, és közben is adott a cserekészülék! még mindig jobban jársz/jártál, mintha msi, acer - és még sorolhatnám - notival jártál volna így, ott még pocsékabbak a tapasztalatok, általában jobban elhúzzák a dolgot...
vehetsz például nevesebb gyártótól származó notit, ahol jobb a szerviz/support, ellenben azonos pénzért gyengébb hardveres kiépítésű típust fogsz kapni, mert lesarkítva, a jobb támogatás képviseli a különbözetet! a döntés a tiéd! -
válasz
BillBácsi #12022 üzenetére
attól függ, hogy kiéhez képest, mert mindig megpróbálnak azonos kategóriát felkínálni, például a lacko22 notija K52JE-EX225D (link) és annak a "párja" lehet az azonos procival szerelt - de kicsivel drágább, mert több memória, nagyobb merevlemez - K52JE-EX232D (link) típus! a te notid pontos típusa nem ismert, de vélhetően a te esetedben is a tiédhez hozzávetőlegesen azonos típust kínálnak majd fel, ha a csere mellett döntenek! gyengébb típust nem szoktak felkínálni!
-
lacko22
aktív tag
válasz
BillBácsi #12019 üzenetére
Hello Billibácsi.
Megvétel után hanyadik napon küldted vissza a gépet?
Egyik fórumtársunk írja vagyis nem is egy hogy kártalanították őt és cserélték egy Ex232D-re a laptopot és az bevált. De mindig nekünk kell noszogtatni az Asust, hogy tegyenek valamit mert amúgy várhatunk rájuk.Egyébként nekem is 3 hete van a szervízbe a gép és még mindig semmi.
-
lacko22
aktív tag
válasz
BillBácsi #11986 üzenetére
Sziasztok. Nekem is ma írt vissz az Asus, dettó a tapasztalat. Azt írják kb 10 nap alatt jön meg az alaplap amit cserélni akarnak. De kérem mért muszáj ezt végigjátszani mindenkivel, mindíg minden körülmények között? Így még elégedetlenebb lesz az ember. De Asus nagy cég pár ember lehet nem számít nekik....
-
lacko22
aktív tag
válasz
BillBácsi #11969 üzenetére
Az a szomorú hogy van akinek kicserélte az alaplapot az asus és az is ugyanazzal a hibával rendelkezik amit leírtam. Nem tudom hogy mért égeti magát az Asus. Amikor beküldtem a laptopot megnéztem csomagszám alapján az előttem és utánam levő csomagokat és rengeteg csomag ment az Asusnak Pestre. Elég sok probléma lehet ezekkel a laptopokkal, de remélem korrekt lesz. Ha nem akkor itt Mo-n senki nem fogja venni az alaplapjait ha ez elterjed itt a fórumon. Nem hiszem hogy nem teszteli a saját termékeit. Már csak a remény van meg hogy meg tudják csinálni a gépet, de nem nagyon bízok benne. Meg nem értem ha ilyen sok a rossz benne akkor mért nem tartanak polcon ilyen alaplapot, jót ráadásul és mért kell rendelni nekik? Vagy pl vesznek Mo-n 5000 db ilyen K52-es laptopot és mindenkivel eljátsszák hogy 2 hónapig nincs laptopja az embernek utána meg visszaadják a lóvét. Ez egy vicc. Hátha nem így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest