- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yxcv
tag
válasz
lacko22 #14171 üzenetére
Eléggé megbántam ezt a vásárlást
Még dvd-írás nélkül is el tudom képzelni az életet, de a fagyások miatt szeretném megjavítani, mert félek, h egyszer végleg abban az állapotban ragad. Ha valaki azt mondja, h ez évekig így fog menni, ilyen gyakorisággal, mint eddig és nem lesz súlyosabb probléma, akkor nem is szervízeltetném, ugyanis nagyon ritkán jön elő a probléma. De ha súlyosbodik, akkor még a garancia ideje alatt akarnám rendbe hozatni. -
Anteris90
csendes tag
válasz
lacko22 #13258 üzenetére
Szia, persze.
A hangszóró szerintem elég jó, az Asus Sonic Focus segítségével lehet állítgatni, jó a hangzása, nálam egyáltalán nem recsegett, illetve egyszer amikor egy Foo Fighters számot küldtem max. hangerőn, azt nem szerette annyira. Skypolni fülhallgatóval szoktam, de most leteszteltem és érthető a beszéd, a mikrofon viszont nem a legjobb, zajszűrővel szörnyű a minősége, stúdió minőségen pedig nincs zajszűrés sajnos, de 1000ft egy tescós headset, nekem teljesen jó
A kijelzővel semmi gondom nincs, szép, világos, fényes, teljesen fekete kép esetén viszont kicsit látszik a háttér LED világítás vagy nem tudom, a képernyő szélei kicsit szürkülnek, de egyáltalán nem gáz, legalábbis engem nem zavar igazándiból, szerintem ez minden LED kijelzőnél ilyen, javítsatok ki ha tévedek.
-
japán
csendes tag
válasz
lacko22 #12665 üzenetére
Ha uj notit kaptam volna akkor észre vettem volna hidd el. hivatalos win7 ,F-secur is hivatalos 30 e HUF volt nekem. Én tényleg áldoztam erre a gépre sokat. Nem szeretem a gagyi doldokat! És ha uj gépet kaptam volna még a szerial no: sem eggyezene nem igy van,bár lehet tévedek,akkor bocsi.
-
rox1818
csendes tag
válasz
lacko22 #12028 üzenetére
Hát csak ESET Smart Securityt használom...Fél évig rendesen ment, majd az egyik napról a másikra elkezdett kék halálozni. Újrainstaláltam a windows 7-t, de az sem segitetett rajta. BlueScreenView-t is felinstaláltam, folyton ezzel a fájllal van a gondja a windowsnak : ntoskrnl.exe
-
BillBácsi
tag
válasz
lacko22 #11988 üzenetére
Hát ahogyan az Asus saját fórumán olvasgattam, nem néhány esetről van szó.
Vannak cégek akik elismerve a hibát tisztességesen kártalanítják a vevőiket és mélyen lehajtott fejjel elnézést is kérnek, meg vannak ilyenek /Asus-Anus/ akik úgy tesznek mintha semmi közük nem lenne az egészhez. -
asusnoti
csendes tag
válasz
lacko22 #11972 üzenetére
Szia!
Örülök neki, hogy kiderült, nem velem van a baj..... Csatlakozhatom a klubbhoz, mert az enyém pont ugyanezt a hibát produkálja. Tehát fogja magát és megáll, mintha lefagyott volna, aztán folytatja egy kis idő után. Ez volt már 20 másodperc is, de jellemzőbb az 1 perc. Annyit még hozzátennék, hogy a vinchester használatot visszajelző led ekkor folyamatosan világít. Mint már fenntebb leírtam ex035d-m van.
Nem olvastam visszafelé a hozzászólásokat, ezért kérdezném, hogy mit is tudunk konkrétan ill. mi a helyezet a szervízzel?
Üdv. -
BillBácsi
tag
válasz
lacko22 #11968 üzenetére
Hali!
Én is ezt tapasztaltam egy másik K52JE Asus-sal. Már másokkal is beszéltem hasonló panaszuk van nekik is. Mindegyik laptop alaplapcserére vár.
Valószínűsíthető a típushiba lehetősége!
Ha így van, tisztességesebb lenne az Asus-tól, ha nem várakoztatna mindenkit egy hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest