- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
yxcv
tag
válasz
Gombix #12424 üzenetére
Szia!
Nálam is ugyanez a probléma, de megtaláltam a megoldást, azóta sose áll le fél-1-2 percekre.
Nálam akkor jött elő mindig, mikor készenlétibe tette magát, vagyis villogott a ki-bekapcs gomb, nem kapcsolt ki teljesen, csak sokáig nem nyúltam hozzá. Ha ezután üzemeltem be, jöttek a rendszeres "befagyások". Amióta átállítottam, h csak nagyon sokára tegye készenlétibe magát, teljesen megszűnt a probléma. Kb 1,5 hónapja így üzemel és nem volt azóta ilyen időszakos leállás. Ha véletlen készenlétibe is kerül, gyors újraindítom, h véletlen se találkozzak a problémával és tényleg sikerül elkerülni. Nem tudom, mi ebben a logika, de nálam működik -
Jamo80
csendes tag
válasz
Gombix #12424 üzenetére
Szia!
Megírnád a tapasztalataidat az ASUS facebook oldalán is? Mi már egy páran megtettük, de kezd behalni a lelkesedés, érzésem szerint egy kicsit mindenki belefáradt már a hadakozásba
De nem szabad feladni!!!
itt a link:
http://www.facebook.com/topic.php?uid=162273580473106&topic=325
Előre is köszi!
-
válasz
Gombix #12424 üzenetére
szerintem csak részint vagy naív, mert egyrészt az egyik ismerősömnél konkrétan volt már rá példa anno, hogy nem került leadásra a hibás noti hetekre, hanem csak bevitte, felvétték a hibát, megrendelték a hibás alkatrészt, majd értesítették, amikor megérkezett a megrendelt alkatrész, hogy vigye be a notit, így nem pihent a szervizben heteket a notija, és aránylag gyors volt a hibás alkatrész cseréje is, másrészt viszont akinek munka miatt annyira fontos a noti, hogy még egy hétre sem - vagy csak nagy nehézségek árán tudja nélkülözni -, az ne ebben/ilyen a kategóriában gondolkozzon, van lehetőség olyan jótállásra/garanciára, vagy extra kiegészítésre, ahol a következő napra, vagy maximum három napon belül javítják a notit, illetve szükség esetén a javítás idejére is biztosítanak másik notit - persze ez általában más (üzleti) árkategória, de más a munka, és más a szórakozás...
ja, még a sokat szidott msi szerviz esetén is olvasni olyan történetet az msi részlegben, hogy szintén csak megrendelve lett az alkatrész, és nem kellett hetekig leadva pihenni a notinak, hanem jelezték, hogy megérkezett a rendelt alkatrész, akkor noti be, gyors csere, és tulaj boldog...
Új hozzászólás Aktív témák
- EliteBook 840 G7 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe gar
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest