- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko22
aktív tag
Dellből az inspiron széria még mindig nem ajánlott sajnos, a Latitudje az elég jó, Lenovót érdemes venni, itt a prohardver fórumon a nagyok azt ajánlják meg sok jót olvasni róluk, Lenovo Y570 nagyon jófajta. Vagy a HP Probook-ok esetleg.
Javaslom a Milyen notebookot vegyek [link] fórumot. -
lacko22
aktív tag
Igen, a Dvd-író az a slimtype amit rak az asus az olcsó gépeibe nem túl jó általában ha használják hamar behal. Le kell cserélned a gépet egy Dell Latitude re ha ilyen garanciát akarsz amiről beszélsz, házhoz jönnek előtted csinálják a gépet ha baja van. Asus az egy hulladék garanciálisan ilyen témában. Ha jó szervízháttér kell és melóra használod a géped akkor a dell-t kell választani.
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok.
Az új Asus K53SC tulajoktól érdeklődnék hogy milyen a hangszórója és a kijelzője a laptopnak. Mennyire elfogadható, pl- skype-olni lehet e vele normálisan, nem rezonál a hangszóró?
Hűtése milyen netezéssel nagyon forró-e a gép alja, hangos e a hűtése? -
lacko22
aktív tag
-
lacko22
aktív tag
válasz
marcus.fenix #13194 üzenetére
Hello. Ha beírod a fórumnál a keresőbe hogy K52JE akkor egy csomó írást fog felhozni hogy mekkora baklövése a K52 az asusnak. Ez amit leírsz ez szériahiba. Vidd vissza a boltba ha 3 napon belül vetted és addig ne hozd el míg nem tapasztalják a hibát és adják vissza a lóvét addig verd az asztalt. Ha nem fogadják el akkor RMA szolgáltatás Asusnál, ingyenesen elviszik. Nekem egy K52JE volt anno és két hónap múlva a megvásárlástól visszaadták a lóvémat.
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok, ha cserélik majd a K52 es laptopokat amivel én is cumiztam akkor érdemes a pénzt visszakérni én is visszakaptam. Van most pl laptopszalonba vagy pc-webshopba Lenovo Y570-es laptop, nagyon érdemes elgondolkozni rajta ha nem tudtok dönteni. A "milyen notebookot" topikban van teszt is róla, inkább gyűjtsétek rá a pénzt nagyon jó kütyü persze aki megteheti. De ne Asust
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Valakinek van tapasztalata Asus K53-mal?
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Valaki vett már K53-as verziót? Vélemények?
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Én azt utálom az ASUS-ban, hogy tudták hogy akinek ez a fagyás a baja a K52JE-.... gépének azt nem tudják megcsinálni és mégis végigváratják az ügyfelet hadd idegesítse magát /Zsír új laptopról van szó/. Jómagam /2 hónapja várom a cserét/. Nem túl korrekt cég. Legalább visszavonták volna az egész szériát. Így most égtek egy nagyot.
-
lacko22
aktív tag
válasz
Puma K #12195 üzenetére
Hello. Már le van írva egy jó pár hozzászóláson keresztül olvass vissza pár oldalt. 2-3 óra kb vagy néha random, nem terhelt állapotban is lefagyott 1-2 percre a laptop aztán megy tovább.
A megoldás itt van a Darkdoom hozzászólásában, de az nem igazi megoldás....
[link]Satakezelési probléma valójában, nem tudja kezelni a winyót az alaplap.
Jelenleg nem megy a fóruma az Asus-nak. Várj egy kicsit. -
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Aki K52JE-..... típusú laptopot vett vagy vesz a "nem túl jó" 2 percre megfagyós szériájút akkor az számítson rá hogy Asus 1 hónapig kínlódik vele + 1 hónap a kártalanítási eljárási idő ami lassan le is fog járni az én részemre. Jól gondoljátok meg hogy vesztek e ilyen sorozatút.
Egy elégedetlen vásárló....
-
lacko22
aktív tag
A hivatalos leírása a Seagate winyónak a jumperolásról: [link]
-
lacko22
aktív tag
válasz
norbi333 #12144 üzenetére
Szia.
Inkább vegyél egy Dell N5010-est ne lutrizzál. Én már lassan másfél hónapja várom hogy levásárolhassam azt a roncshalmazt /K52JE-EX225D/ . A kisker nem 'kedves' hozzám, gyűjtik az elégedetlen vevőket, nem akarják előbbrehozni a cserét, köszönöm nekik.
Minőségibb gép a Dell megnéztem. -
lacko22
aktív tag
válasz
Mr.Skynet #12119 üzenetére
Szia.
Nekem K52JE-EX225-ös gépem 'volt' de ha bármikor is elírtam akkor bocsi. Itt a fórumon beszélgettem pár emberkével privátban és mindenki akinek ezek a fagyások voltak K52JE sorozatúval volt baja. Látom az Asus fórumát is nézegetik, tehát a probléma nem egyedi csak kevesen írnak bele a fórumba. Sokan meg sztem tapasztalják ezt a fagyást csak nem tudják mi van, laikusak, azt hiszik a windows a rossz vagy ki tudja és természetesnek veszik, hogy hát lehet ez ilyen így kell elfogadni. De nekem ez hiba, ezt meg kell oldaniuk. De tudja sztem a szervíz is hogy valami nem stimmt ezekkel. De lehet csak kifogjuk, de pl. Spanyollnak kettőből kettő ugyanazt míveli az már tényleg gáz. Lehet földrengés volt Taiwanon mikor nyomtatták az áramkört. -
lacko22
aktív tag
válasz
spanyoll #12109 üzenetére
Hallo Spanyoll. Ezek még mindig nem jöttek rá hogy mi a fészkes ...... van a K52JE sorozattal? Eladják az embereknek aztán vagy visszaviszik a hibával hogy fagy, vagy nem veszi észre a pa.aszt? Nem ismerik be hogy egy kotu az összes ami lejött a gyártósorrol nehogy olyat bukjanak mint az Intel a Sandybridge-dzsel. vagy lehet csak vagy 100.000 rossz van a 250.000 ből vagy ki tudja. Tehát zsákbamacska. Nekem ha visszaadják az árát én azt fogom választani. Mert persze nekem is az alaplapra hivatkoztak hogy cserélik és lejárt az egy hónap úgyhogy csere vagy lóvé, vagyis lóvé mert nem szerelhető meg nem érkezett meg az alaplap stb duma is megvolt, dettó mint a többieknek.
-
lacko22
aktív tag
-
lacko22
aktív tag
válasz
BillBácsi #12019 üzenetére
Hello Billibácsi.
Megvétel után hanyadik napon küldted vissza a gépet?
Egyik fórumtársunk írja vagyis nem is egy hogy kártalanították őt és cserélték egy Ex232D-re a laptopot és az bevált. De mindig nekünk kell noszogtatni az Asust, hogy tegyenek valamit mert amúgy várhatunk rájuk.Egyébként nekem is 3 hete van a szervízbe a gép és még mindig semmi.
-
lacko22
aktív tag
válasz
BillBácsi #11986 üzenetére
Sziasztok. Nekem is ma írt vissz az Asus, dettó a tapasztalat. Azt írják kb 10 nap alatt jön meg az alaplap amit cserélni akarnak. De kérem mért muszáj ezt végigjátszani mindenkivel, mindíg minden körülmények között? Így még elégedetlenebb lesz az ember. De Asus nagy cég pár ember lehet nem számít nekik....
-
lacko22
aktív tag
Itt egy link az Asus fórumoldaláról a hibával együtt. Az egyik srác 7 db egyforma K52-est vett és mindnek ugyanaz a baja, csak egy a sok közül:
[link] -
lacko22
aktív tag
A hibajelenség: A laptop akár üresjáratban használat közben lefagy kb 1 percre és ezután újra megy tovább, ezt random időközönként teszi.
-
lacko22
aktív tag
Akinek a fent leírt problémája van Asus laptopjával azok írjanak már ide be egy hozzászólásnyit. Köszi
-
lacko22
aktív tag
válasz
BillBácsi #11969 üzenetére
Az a szomorú hogy van akinek kicserélte az alaplapot az asus és az is ugyanazzal a hibával rendelkezik amit leírtam. Nem tudom hogy mért égeti magát az Asus. Amikor beküldtem a laptopot megnéztem csomagszám alapján az előttem és utánam levő csomagokat és rengeteg csomag ment az Asusnak Pestre. Elég sok probléma lehet ezekkel a laptopokkal, de remélem korrekt lesz. Ha nem akkor itt Mo-n senki nem fogja venni az alaplapjait ha ez elterjed itt a fórumon. Nem hiszem hogy nem teszteli a saját termékeit. Már csak a remény van meg hogy meg tudják csinálni a gépet, de nem nagyon bízok benne. Meg nem értem ha ilyen sok a rossz benne akkor mért nem tartanak polcon ilyen alaplapot, jót ráadásul és mért kell rendelni nekik? Vagy pl vesznek Mo-n 5000 db ilyen K52-es laptopot és mindenkivel eljátsszák hogy 2 hónapig nincs laptopja az embernek utána meg visszaadják a lóvét. Ez egy vicc. Hátha nem így lesz.
-
lacko22
aktív tag
Szia Spanyoll. Képzeld felhívtam az Asus ügyfélszolgálatot és hasonló cipőben járok mostmár mint te. Alaplapot rendeltek a géphez. Azt mondják jövőhétre érkezik meg az új darab. De sztem ugyanaz lesz a baja mint neked. Beszéltem már itt pár Asus tulajjal és ez a széria sztem hibás az összes.
Asus K52Je-Ex225D a típusa, szóval nem próbálkoznék mégegy vásárlásával.
Remélem visszaadják az árát mert így is pipa vagyok rájuk hogy nem cserélték 3 napon belül ki. Szval ha visszajön a lóvé akkor DELL laptop lesz 3 év garral nekem is aztán remélem az egy jobb verzió lesz. -
lacko22
aktív tag
Sziasztok.
Zsír új Asus K52JE-EX225D laptopom tapasztalatai:
Billentyűzet: nekem nagyon jó, kényelmesen használható, kissé horpad de nem kell nagy erővel nyomni, elhanyagolható hiba.
Kijelző: Samsung ledes, nagyon szépek a színei, szerintem jobb mint az LG-ké. Akksiról is szép képet ad.
Tapipad: kényelmes, egy gondját látom hogy a billentyűi hangosak de ezt el lehet tűrni. Nagyon jól használható a multitouch rajta.
Ventillátor: alapállapotban nem melegedik a laptop ölbe használással sem everest 40 és 50 fok között mutatja a hőt. Tehát ölbe nagyon jól használható, persze játékkal már melegebb de azt akkor nem ölbe kell csinálni....
Játékot a Need for Speed hot pursuitot tettem fel a Shift 2-t. El se hittem hogy ilyen jó lesz egyszer nem szaggatott be a kép full felbontáson. Játék közben max 72 fokra ment fel mind a proci mind a radeon monitorkártya, aminek nagyon örülök.
Akksija 2 -2,5 óráig bírja wifis netezéssel. De ez lehet több is pl Battery save üzemmódban. Ha csak akksiról megy akkor van egy nagyon halk sípoló hangja a gépnek ami sztem elhanyagolható, olyan nekem mintha a winyó adná a hangot nem vészes. Ha csak vezetékről megyen akkor nincs viszont ez a sípolás, nem tudom mért van.
Slimtype nevű dvd-író van benne ( elvileg LITE-on gyártja). Írtam vele, beolvassák a lejátszók.
A hangszórója az közepes minőségű nekem pl a Dell M5010 ben jobb van. Tehettek volna sokkal jobbat bele, de jó ez csak egy laptop.
Webkamera képe elég jó, mikrofonja szintén jó minőség.
Hdmi-n keresztül a tévén 1080P-s filmet nagyon szépen játssza miközben a proci 20% !!! on megyen erölködés nélkül.
Az anyaga az nem rossz sztem. A zsíros kézlenyomatok azért ezen is meglátszanak.
Ha van kérdésetek tegyétek fel.
Összességében elégedett vagyok a géppel. -
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Mi a véleményetek az Asus K52-es szériájáról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged