Új hozzászólás Aktív témák
-
BillBácsi
tag
Hali!
Végigjátszottam én is a K52JE kínlódást. Az 1 hónap javítási idő elteltével vártam még 3 hetet, mire megkaptam a kártlanítási kódot a holland központból. Megtörtént a csere, azóta egy Toshibát használok problémamentesen. -
BillBácsi
tag
Hali!
Én is úgy tudom, sajnos tapasztaltam is, hogy a K52JE sorozat gépei a hibásak. -
BillBácsi
tag
válasz
BillBácsi #12052 üzenetére
Hali!
Azoknak jó hír, akik mint én a K52JE sorozat garanciális hibáival küszködnek:
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal és azt mondták, hogy mivel 30 napon belül a javítást nem tudják befejezni, kártalanítani fognak, ami azt jelenti, hogy levásárolhatom a gép árát.
Remélem ez már nem fog sokáig húzódni! -
BillBácsi
tag
Hát, igazán örülök, hogy ilyen nagy tapasztalattal rendelkezel. Én szerényen csak 35 éve vagyok informatikus.
Azonban tudomásom szerint a garanciális javítás menete az Asus-nál jelenleg az amit leírtam.
Téma részemről lezárva, de azért engedd meg, hogy ne örüljek ha szivatnak! -
BillBácsi
tag
Valószínűleg más lenne a véleményed ha érintene a dolog!
Nekem is volt olyan Asus notim amivel nem volt baj. Nem azon múlik, hogy Te tudtál választani. Mint ahogy az sem a Te választásodon múlik, hogy melyik szervíz javítja a garanciális gépedet. /Futár viszi a központi szervízbe/
Ennek ellenére nem tisztességes hozzáállás sem a gyártó, sem a forgalmazó részéről, ahogyan kezelik a kérdést.
Én ugyanannyiért, vagy még drágábban vettem a gépet mint máshol, nyugatabbra, ahol földön csúszva esedeznének bocsánatért.
Velünk megtehetik az ilyen elbánást és élnek /visszaélnek/ is vele! -
BillBácsi
tag
Engem leginkább az bosszant, hogy akár itt, akár a hivatalos Asus fórumot olvasva egyértelmű, hogy nagyon sok a hiba ebből a szériából.
Ilyen esetben egy Asus szintű cégtől elvárható lenne, hogy ne várakoztassa az ügyfeleit, hanem gyorsan lépjen. Ez esetben az Ő presztizsük is kisebb csorbát szenvedne. -
BillBácsi
tag
Az enyém EX152D "volt". Corei5 460 procival. Minimum ennek megegyező csere az elfogadható, és akkor még nem beszéltünk az idegtépő várakozásról, a telefonokról, és egyéb kellemetlenségekről.
Már az is felháborító ahogy az Asus a K52JE sorozat hibáit kezeli. Néhány esetben egy hónap elteltével kicserélték az alaplapot, de mivel az is ugyan olyan hibás volt, további procedúra következett a kártalanításig.
Nekem ezek után erősen visszaesett az Asus iránti bizalmam! -
BillBácsi
tag
Az Ex232D egy jóval gyengébb processzorral szerelt, sokkal olcsóbb gép.
-
BillBácsi
tag
Hali!
Az Asus szervízről csak annyit, hogy miután 23 napja van a K52JE garanciális javításon, a szervíznek még fogalma sincs mikor lesz alkatrész. Közölték, hogy ha nem tudják javítani, majd kártalanítanak. No de mikor?
Nem azért vesz laptopot senki, hogy 4-5 hétig várjon, hogy történjen valami! -
BillBácsi
tag
válasz
asusnoti #11996 üzenetére
Hali!
Ez a "van néhány ilyen hiba" duma, azért nem stimmel, mert az eladott sokféle Asus laptop közül valószínüleg tényleg nem sok a K52JE. Abból viszont sok a hibás.
Ha megnézed a nemzetközi fórumot ott már egészen más a kép.
Ködösítés folyik! Nem akarják elismerni a hibát, pedig a presztizsüket igy még jobban rombolják! -
BillBácsi
tag
válasz
lacko22 #11988 üzenetére
Hát ahogyan az Asus saját fórumán olvasgattam, nem néhány esetről van szó.
Vannak cégek akik elismerve a hibát tisztességesen kártalanítják a vevőiket és mélyen lehajtott fejjel elnézést is kérnek, meg vannak ilyenek /Asus-Anus/ akik úgy tesznek mintha semmi közük nem lenne az egészhez. -
BillBácsi
tag
Hali!
Az Asus-tól kapott legújabb e-mail alapján fogalmuk sincs róla mikor érkezik meg az új alaplap. Azt írják várjak türelemmel, majd értesítenek.
Ez annak a fényében csodálatos, hogy a tapasztalatok alapján, az alaplap csere sem változtat semmit.
Ha szerencsés vagyok talán két hónap elteltével lehet, hogy kicserélik, vagy visszakapom a pénzemet.
Jó pofa cég! -
BillBácsi
tag
válasz
lacko22 #11968 üzenetére
Hali!
Én is ezt tapasztaltam egy másik K52JE Asus-sal. Már másokkal is beszéltem hasonló panaszuk van nekik is. Mindegyik laptop alaplapcserére vár.
Valószínűsíthető a típushiba lehetősége!
Ha így van, tisztességesebb lenne az Asus-tól, ha nem várakoztatna mindenkit egy hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest