- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Notalab #17065 üzenetére
Nem semmi! A K55V esetében alulról, egy kicsi fedélke eltávolítása után lehet a Optikai drájv csavarjához hozzáférni. Gondolom, a Win 7 indulási idejét ecsetelted. Nálam a Win 8, a bekapcsoló gomb megnyomását követően 15-17 mp alatt teljesen feláll.
Jóvan, de ez hibrid leállítás ugyebár a win 8 esetében.
-
plus44
veterán
válasz
Notalab #17025 üzenetére
Azt a típust nem ismerem. Nekem k55 van, itt pedig, ahogy a fenti képen is látszik egy műanyag lapka alatt van 1 db csavar. Én tegnap már kiszedtem, mondjuk nem egy nagy dolog, minden eddigi gépemnél eljátszottam, csak itt nem találtam meg a csavart.
Egyébként ne félj, kiszedheted nyugodtan, semmi baja nem lesz a gépednek tőle.
szerk: most nézem a géped. Kizárt dolog, hogy a billentyűzet alatt legyen a csavar, szerintem ugyanolyan, mint az enyém. Hátul keresd az ablakot.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Notalab #15024 üzenetére
az volt az olcsóbb.. a gyorsabb ramokat lassabban hajtva jobb késleltetési időket produkálnak, így semmilyen problémád nem származik belőle. az intel mobil termékei jelen tudomásom szerint a k53-as szériába szerelt procik nem kezelik az 1600-as ramokat, szóval nálad a jobb késleltetés maradt
-
válasz
Notalab #15002 üzenetére
konkrétan csak próba után érdemes venni, mert kényes dolog a memória bővítése, pláne meglévő modul mellé megfelelő párt találni...
jobb, ha az időzítés is azonos, de eltérő gyártó esetén, még minden fontos paraméter azonossága sem garancia a megfelelő páros működésre, máskor meg több eltérés esetén is mennek párban a modulok, szóval zsákbamacska!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest