- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enix23
csendes tag
válasz
enix23 #29540 üzenetére
Sziasztok! Hadd reagáljak a korábbi posztomra hűtőcső/hűtőborda ügyben, hátha érdekes valakinek a jövőben.
Sikerült beszereznem viszonylag olcsón egy bontott hűtőcsövet az ali-ról, megjött épségben 2-3 hét alatt.
Beszereltem, kapott pasztát, és láss csodát, működik! Kivezeti a hőt a ventilátorhoz, érezhetően meleg levegőt fúj a hideg helyett. Terhelés alatt is körülbelül 70 fokra melegszik, a ventit se járatja maxon, 2500 rpm körül forog, egészen csendes lett.
Konklúzió: a túlmelegedés megoldódott, továbbra is használható a noti! -
enix23
csendes tag
válasz
enix23 #12693 üzenetére
Sziasztok!
Én voltam, aki írta, hogy feljumperelte a K52JE "gépét". Na mivel hazajöttem utamról és a gépre se volt feltétlenül szükségem, így beadtam a szervizbe. Jött érte a futár és elvitte egy szerdai napon pár hete, majd kedden meg is hozta. A papír szerint - és az Everest riporttal összevetve is látszik, hogy - cserélték az alaplapot, ahogy itt többeknek is, akinek ugyanilyen gondja volt.
Azóta szépen működik, egy fagyás sem volt! Úgyhogy teljesen elégedett vagyok velük.
Akinek még lenne ilyen problémája az nyugodtan vitesse el, 1 hétnél nem tart tovább - legalábbis ennél az esetnél.Ja egyébként próbáltam a korábban belinkelt intel drivert is, (előtte levettem a jumpert és úgy) de nem ért semmit, majdhogynem az őrületbe kergetett a gép megint, ezért is adtam be inkább.
Minden jót! Üdv
-
japán
csendes tag
válasz
enix23 #12693 üzenetére
Maximáis mindenkinek!
Nekem még mindig meg a K52JE! Semmi gond vele,egyszer sem fagyott le,torrent is kiváló-an fut akár több is egyszerre. Vigétek szervizbe ne kinlodjatok vele,és ne is kisérletezzetek vele mert szerintem marhaság az egész.Én is csináltam anno sok kisérletet vele,de akkor sem müködött! Higyjetek nekem! Service:ASUS /RMA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest