- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
KION3524
tag
válasz
szegim #29024 üzenetére
Haveromnak is pont ilyen gépje van. 3 hónapja elkezdett thorttlingolni a proci, beszart egy pár játék ami még új állapotban gondtalanul ment. Újrapasztáztam, kipucoltam, friss windowst kapott (de még az 5400-as merevlemezre
), azóta jól megy. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha ragaszkodsz a géphez, akkor elég csak a kijelzőt cserélni (haverom is gondolkodik egy fullHD IPS panelen, ami ebayről 10k), de ha már nem elég neked a teljesítmény, akkor muszáj újabbra spórolnod, hiszen ezzel már csak a nyűg lesz (mivel sem procit, sem videókártyát nem lehet cserélni. Maximum még több RAM-ot és egy SSD-t).
-
szabonagyur
félisten
válasz
szegim #24427 üzenetére
Évekkel ezelőtt volt egy X-es gépem is, mivel mindig több gépem is van egyszerre. Most is pl. van egy Dell E7440, Dell 3537 és Macbook Pro is.
Mivel én megcsinálom magamnak nem volt drága, illetve a piacon volt egy jó pár zsanér a bontott társaiból, de ehhez hozzá kell tenni akkor egy jó pár széria ugyanolyan zsanérral futott, ma már ez sokkal nehezebb, illetve nekem a zsanér más kialakítás volt mint a mostaniak, nálam csak a zsanér tört, nem az egész gépház repedt meg mint az új társainál mostanában.
A 4GB kb. mindenhez elég most is, hosszú távon olcsóbb bővíteni, inkább vegyél jobb minőséget most.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szegim #24425 üzenetére
Nem feltétlenül a 2 év garin belül történik meg (nekem anno ami volt az 2 év 2 hét után csinálta ezt), ha pedig garin belül van sok mindenbe bele lehet kötni és bele is kötnek. Pl. ezek nagy része úgy törik, hogy keletkezik egy repedés is a gép hátsó részén amit egyből törésnek azonosítanak be, onnantól pedig rávágják, hogy elejtetted stb.
-
szabonagyur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest