- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
albinolynx #29181 üzenetére
Lehet, hogy az energiasémáknál az van beállítva, hogy akkuról használva a képernyő fényereje 0% legyen.
-
KION3524
tag
válasz
albinolynx #28771 üzenetére
Az eszközkezelő nem ír hibát valamelyik driverhez? A windows update nem telepít újabb drivert? Nézd meg driver identifier-rel hogy minden driver a legújabb-e, vagy az asus oldalán nem jelent-e meg új driver a laptop supportján.
ot93: Mióta csinálja ezt? Nekem is van egy régebbi asus lapim, és kétszer előfordult ugyanez a hiba. Kiszedtem az akksit, leszedtem a töltőről majd lehúzott állapotban lenyomtam párszor a bekapcsológombot hogy biztos nem maradjon benne áram (lehet hogy hülyeségnek hangzik
). Úgy hagytam 5 percig, majd minden vissza és bekapcsolt. Ha ezt megpróbáltad és nem segített, akkor nincs ötletem.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #28764 üzenetére
Erre otlet?
-
rep3at
őstag
válasz
albinolynx #28592 üzenetére
Azt hittem a mai világban alap.. Mondjuk kibír egy egész éjszakát, tegnap teszteltem
-
Oli330
csendes tag
válasz
albinolynx #28078 üzenetére
Visszavittem,, most egy 330-ason variálok, hogy azt vegyek...
-
törölt tag
válasz
albinolynx #27924 üzenetére
Ahha....
Ez szuper. Köszönöm. -
szőr Artúr
tag
válasz
albinolynx #27353 üzenetére
Bocs a kései válaszért. Egyszerűen látni akartam, hogy milyen a gyári. Mostanra kiderült, hogy csak drivereket lehet letölteni, a gyári telepítőt buktam.
Ja, meg úgy láttam, van rajta pár "ajándék" szoftver, amit így megkaptam teljes verzióban, de ez csak feltételezés, mivel nem volt alkalmam átnézni az egészet.
És még az is élénken él bennem, hogy bizonyos gyártók gépeire macerás mindent feltenni, mert nagyon fontos a komponensek telepítésének sorrendje. Az ebből adódó esetleges szívásokat is elkerülném. -
szőr Artúr
tag
válasz
albinolynx #27345 üzenetére
Szerettem volna egy telepítőt gyártani, a'la Thinkpad, de előtte megnéztem, hogy nincs rajta szerviz partíció, ezért elindítottam a Windows-t, de ott sem találtam mást, csak a szabvány backup szoftvert.
Akartam egy resetet csinálni, hogy legalább egy használható konfigról készítsek mentést, de beledöglött a resetbe.Eredmény : kellene egy telepítő, amiben benne van minden, ami a gyárilag felrakott gépen megvolt. Egyesek ezt bloatware-ként emlegetik.
-
szőr Artúr
tag
válasz
albinolynx #27341 üzenetére
Azóta romlott a helyzet. A gép átminősítette magát veszélyes hulladékká.
Próbáltam egy resetet csinálni, az adatok törlésével, de a diszk teljes felülírása nélkül.
Először csak megállt 3%-nál és csak kikapcsolni lehetett a power gombbal.
Egy bios piszkálást követően már csak végtelen ciklusban indul újra, mintha megdöglött volna a Windows loadere.
Részemről feladva. A gép fizikailag elfogadható, a kijelzője ugyan elég ócska, de Windows nélkül mit csináljak vele? Linux alól még a fényerő sem állítható, meg ha már fizettem ezért a csodáért, akkor használnám. Nyomorult asus még egy recovery image publikálására is képtelen. -
davidsz
senior tag
válasz
albinolynx #27156 üzenetére
Teljesen mindegy neki, hogy töltöd, vagy töltő nélkül van. Alaplap csere után most egy fokkal csendesebb.
Ez a gép mecha alkatrészek nélkül nem hangtalan. -
davidsz
senior tag
válasz
albinolynx #27154 üzenetére
Az a gáz, hogy éjszaka úgy zizeg, hogy megőrülsz és nem lehet tőle aludni. Bekapcsolva nem lehet hagyni estére így. Elképesztő, hogy ez ilyen.
-
srs24
csendes tag
válasz
albinolynx #27044 üzenetére
driver boosterrel fent van az összes driver + felraktam ezt az ATK-t is, de semmi. Mindent kipróbáltam, amiket írtak, hogy mivel kell bekapcsolni. fn+space , win+space , fn+schift+space, egyikre sem reagál
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
albinolynx #27049 üzenetére
Dettó ugyan ez a helyzet, de ahogy külföldi fórumokon olvastam, erre a drága gyártó nem csinál semmit se, szóval a garis részére kíváncsi lennék!
+ az alaplapomon sehol se látok tekercset!
-
davidsz
senior tag
válasz
albinolynx #27049 üzenetére
Nekem ilyen miatt ment vissza garanciába hétfőn az UX501. Várom hogy mi lesz.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
albinolynx #26992 üzenetére
Ezt pontosan, h kivitelezted, mert egy SSD se nagyon csendesített rajta sokat, tehát nem ez a valódi hiba oka, sokkal inkább az alaplapon egynémely alkatrész!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest