- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yxcv
tag
válasz
spanyoll #12512 üzenetére
EZ időben mennyit takar? Melyik cégnél sikerült elérned azt, h levásárolhattad az árát?
Én iPonnál rendeltem, és garanciafutárral vinnék el vagy igazándiból azt sem értem, h külön szervízelérhetőséget adnak meg asusnak és acernek. Ezeken nem tudok kiigazodni, h pontosan hol is kezdjem el a szervízelést és h minél rövidebb ideig tartson és persze sikerrel is járjak :S -
-
adDis
csendes tag
válasz
spanyoll #12454 üzenetére
Örülök, hogy happy end lett
Két kérdésem lenne (kíváncsiságból
:
1.Te mennyiért vetted anno a k52je-t?
2. Ugyanannyiért néztél új gépet, vagy hozzáraktál? (Melyik Acert vetted?)Én még nem láttam hozzá a szervizes procedúrához, mert a leányzónak - akié a laptop - még kell a vizsgaidőszakban, de annyit megtettem, hogy az árukeresőn leoltottam az egész szériát
-
törölt tag
válasz
spanyoll #12333 üzenetére
fogyasztóvédelemmel max fenyegetőzni lehet, másra nem jók, sajnos mo-n alig érnek valamit, szevizek meg túl nagy teret kapnak. ( pl: 30napos eu-s szervizelési határidő eltörlése)
sony ezt kihasználva 2hónapig elvan egy konzoljavítással.
Addig én is küldök egy levelet az asusnak, hátha válaszolnak rá.
-
Michelij
csendes tag
válasz
spanyoll #12318 üzenetére
Hali Spanyol. Sajnos én is vettem egy ASUS K52J kulát és vissza is küldtem a cégnek ahol vettem de én még a 3 vagy 7 napos időszakba tartozom, szóval nekem visszaadnák a pénzem. Nekem is fagy, ugyanazok a gondok mint amiket itt a fórumon írtak sokan. A gond az hogy a szervíz nem talál hibát. Hogyan tudnám bebizonyítani hogy fos? Légyszi segíts és sürgős lenne, mert ha sokat csúszok a végén elismerik a hibát de már csak cserélgetni meg foltozgatni fogják nekem meg nem kell ez a szar már sehogy...
-
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
spanyoll #12134 üzenetére
Ha már balhé lesz a notik miatt, akkor nyugodtan harcolj egy K52JR gépért, már ha még kapható egyáltalán
. Ebbe kétlem, hogy csalódnál, konkrétan itt a fórumba sem tudom, hogy írt-e bárki, hogy gondja lenne vele. Mióta nálam van, egy rossz szavam nem lehet rá pedig aug. végén vettem használtan és az általam beletett 0 perces vinyó jelenleg 184 nap 21órát pörgött, az utóbbi 3 hónapot leszámítva szinte nonstop üzemelt betonstabilan...
-
-
lacko22
aktív tag
válasz
spanyoll #12109 üzenetére
Hallo Spanyoll. Ezek még mindig nem jöttek rá hogy mi a fészkes ...... van a K52JE sorozattal? Eladják az embereknek aztán vagy visszaviszik a hibával hogy fagy, vagy nem veszi észre a pa.aszt? Nem ismerik be hogy egy kotu az összes ami lejött a gyártósorrol nehogy olyat bukjanak mint az Intel a Sandybridge-dzsel. vagy lehet csak vagy 100.000 rossz van a 250.000 ből vagy ki tudja. Tehát zsákbamacska. Nekem ha visszaadják az árát én azt fogom választani. Mert persze nekem is az alaplapra hivatkoztak hogy cserélik és lejárt az egy hónap úgyhogy csere vagy lóvé, vagyis lóvé mert nem szerelhető meg nem érkezett meg az alaplap stb duma is megvolt, dettó mint a többieknek.
-
válasz
spanyoll #11922 üzenetére
30 nap elteltével sem feltétlanül jár vissza a pénz automatikusan...
futo001; ahol a te notid(?) járt, azt lehet, hogy nem minden szempontból nevezik márkaszerviznek... amúgy ilyen szempontból még az sem mindegy, hogy eee pc, neti, vagy noti! más kérdés, hogy amennyiben a garis matrica - sértetlensége - melletted áll és igazad is van, úgy "kinyírandó" adott szerviz!
-
futo001
senior tag
válasz
spanyoll #11915 üzenetére
Ma azt mondták, pereskedjek. Fogok.
Csak nem jutsz erre a sorsra Te is!Asust soha többet nem fogok venni semmiből, ez biztos. Most a szűk családi körben van 5 Asus laptop, és egyéb PC alkatrészek. Nem ez volt az első negatív élmény a márkaszervízzel, de részemről az utolsó. Soha többet, inkább választok más gyártót.
-
válasz
spanyoll #11860 üzenetére
attól függ, hogy miként vetted, mert netes/webshop rendelés esetén 8 napon belül esetlegesen vissza is lehet adni!
mit jelent az, hogy meghal? biztosan hardveres hiba? otthon orvosolható - szoftveres - nem lehet?
amúgy a hiba jellegétől is függ a javítási idő intervalluma, nehéz napra pontosan megmondani, de alapban 1 - 2 hét között lesz szerintem - ha nincs minősítő körülmény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest