- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Puma K #21015 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Az én szöszmötölésem is hiába való sajnos...
Jut eszembe... Még az élményindexet se képes lefuttatni processzorra hivatkozva, mert nem lehet kiszámítani a teljesítményét... Gondolom teszt közben is kifagy mindíg.Simi37:
Mindenképp megpróbálom, a tisztítást, köszi! A jelenség, amit leírtál, nálam egészen addig jelentkezett, amig a microsoft update-el a frissítések 80%-át feltettem.
Most már csak menet közben hal be, egy-egy vinyó,- és processzorigényes feladatnál. Pl intéző megnyitása... -_-"Köszönöm a válaszokat srácok!
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Puma K #12616 üzenetére
Szia! Csak a fejpozicionálási idő fog nőni talán, a szekvenciális írás/olvasás meg kb. a duplája lesz a mostaninak a ~3x akkora szektorsűrűség miatt...
Viszont ha milliónyi progit futtatsz és nagyon fontos az elérési idő, akkor szerintem inkább vegyél egy ssd-t vagy egy 7200rmp-es pl. 750Gb vinyót ami nagyjából azonos árban lehet az 1Tb 5200rpm-el. Utóbbiból csak 9,5mm-est vegyél, mert a 12,5mm-be 3 lemez van!
Kissé elfogult leszek
nemtom mid van, de laptopba kerüld el az amd procit és pakold meg rendesen ram-al a gépet, hogy ne a hozzá képest lassú hdd-re lapozófájlozzon és nem fogsz beakadni.
-
válasz
Puma K #12204 üzenetére
az atk illesztők és alkalmazások legyenek feltelepítve, a kamera kerüljön beazonosításra - az illesztők típusa alatt ott a link a leírási részben - mert több típussal is szerelik, és megfelelő illesztő kerüljön ahhoz felhúzásra, a szolgáltató által adott verziók közül!
-
Puma K
nagyúr
válasz
Puma K #12193 üzenetére
Valaki esetleg erre tud megoldást?
(#12193) Puma K
Hali!
Van egy Asus A52JE típusú laptopom, amiben nem tudom bekapcsolni a funkciógomb és a megfelelő jelű gombok kombójával aktiválni.
Azurewave Camera Driver Version V5.8.54000.205 drivert feltettem, de nem igazán tudom még mindig bekapcsolni...
-
lacko22
aktív tag
válasz
Puma K #12195 üzenetére
Hello. Már le van írva egy jó pár hozzászóláson keresztül olvass vissza pár oldalt. 2-3 óra kb vagy néha random, nem terhelt állapotban is lefagyott 1-2 percre a laptop aztán megy tovább.
A megoldás itt van a Darkdoom hozzászólásában, de az nem igazi megoldás....
[link]Satakezelési probléma valójában, nem tudja kezelni a winyót az alaplap.
Jelenleg nem megy a fóruma az Asus-nak. Várj egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest