- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gypiero
tag
K52JB noti, hogyan lehet a billentyűzet keretét eltávolítani? Néminemű kosz becsúszott alá, ki szeretném tisztítani, de sem alul, sem felül nem merem feszegetni.
-
gypiero
tag
Hallottam, hogy némelyik Asus modell a megfelelő driver megléte mellett képes több hálózatot is kezelni egymás mellett. Az én K52JB-m is képes rá elvileg, a kérdés viszont az, milyen driver szükséges hozzá? Köszönöm előre is a segítséget.
-
gypiero
tag
válasz
nemzavarsz #12102 üzenetére
Valóban, én fogalmaztam rosszul, ez a helyes megfogalmazás. Talán 1-2 mm-t ha eláll, nem is ezzel lenne a gond, csak kotyog. Nyilván nem kell piszkálni és máris megszűnt a probléma, de egy 160e Ft-os notebooknál nem kellene, hogy ilyen összeszerelési probléma jelentkezzen. Már ha problémának számít és nem a szervízesek munkáját könnyíti a szédszedésnél.
Szerk.: Köszönjük a részletes bemutatást, Mr.Skynet! Így már picit érthetőbb a dolog és a nyavajgást is abbahagyom. Annyit meg valóban nem ér a dolog, hogy sufnibarkács módjára belepiszkáljak.
-
gypiero
tag
válasz
rox1818 #12088 üzenetére
Nekem a bal alsó saroknál nincs gond az illesztéssel, csak az alsó csíkon a gumiütközőktől kifele 5-6 cm-re. Szabályosan, mintha nem lenne rögzítve. Ezek szerint azonban nem egyedi a problémám, valószínűleg minden K52-es noti ilyennel bír. Másik, ami feltűnt: Két hónapja van meg a noti és ez a műanyag keret valami hihetetlen módon karcolódik, ez mitől van? Ennyire finom műanyagból van? Kétszer töröltem át eddig nedves szemüvegtörlővel és úgy néz ki, mint amit végighúztam a parkettán. Részletkérdés, hogy csak oldalról beeső fénynél látszik, de elég csúnyácska, hogy tele van hajszálkarcokkal, ráadásul nem egy, nem tíz, hanem nagyon sok. Kinézetre kb úgy tudnám jellemezni, mint mikor pácolod a fát és az ecset miatti csíkok ottmaradnak, csak esetemben sokkal vékonyabbak.
-
gypiero
tag
Nyilván nem mindenki ezt nézegeti, de csak számomra zavaró, hogy az LCD körül levő műanyag keret és az LCD között elég nagy rés van? Ráadásul a keret elég laza, alig érek hozzá és hallatszik, ahogy kotyog az LCD-hez. Konkrétan K52JB a modell, de szerintem nem csak ennél a típusnál fordul ez elő.
-
gypiero
tag
Asus k52JB-nél a nyilak másodlagos funkciója a Windows 7 esetében a Media Center indítása és vezérlése. A Media Centert már letiltottam mindenhol, ahol lehet, viszont a gombok funkciója ugyanúgy próbálkozik a vezérléssel. Nem lehet ezeket átállítani? Mert én örömmel használnám mondjuk foobar2000-nél, de nem engedi hozzáadni a hotkeys-hez.
-
gypiero
tag
válasz
Csapi007 #11901 üzenetére
Igen, már látom én is.. Tényleg kár, mert igazán lehetett volna két gomb, két funkcióval. Ha már annyira visszajelző, akkor lehetett volna például az akkumulátor szintjének a visszajelző gombja, mint sok laptopnál az alsó részen. Na nem baj, így is szép fehér fénye van, tetszik.
Köszönöm a segítséget. CHIPman, Neked is.
Ti egyébként használjátok a power4gear-t?
-
gypiero
tag
Sziasztok!
Múlt hét csütörtökön vettem egy Asus K52JB-SX072D típusú notebookot. Nagyon elégedett vagyok vele, izmos kis szerkezet, a telep nagyon jól bírja a strapát, egy dolgot azonban nem értek. A bekapcsoló gomb mellett van egy fehéren világító gomb, amely funkcionalitásában megegyezik a power gombbal. Mi ennek a szerepe? Lehet állítani? Ez a gomb amúgy alvó állapotban villog, mint a noti alsó szélén a bal szélső kis zöld indikátor led.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest