- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
gypiero #12202 üzenetére
Ha erre kép1, kép2 - gondolsz akkor szerintem ezt ne akard eltávolítani, mert a gép teljes alsó burkolata ehhez van csavarozva (gari
). Feszegetni nem nagyon kell, viszonylag könnyen lekapható az egész, persze csak óvatosan: szalagkábelekre vigyázva, nem ész nélkül betolni csavarhúzót, pengetőt stb. dolgokat a műanyagok közé miközben lekotorsz 50db smd alkatrészt az alaplapról, szóval csak óvatosan! Értelemszerűen a bill.-t is ki kell venni, 10sec az egész: 5db kis műanyag pöcköt kell a kijelző felé benyomni a bill. felső szélénél, majd ugyanitt a bill.-t picit magad felé megemeled max. ~1cm-ert, ekkor a kijelző felé óvatosan picit elkezded húzni az egész bill.-t és voálá a bill. alsó fele is kicsúszik a burkolat alól és már csak a szalagkábelen lifeg a billentyűzet...
-
rox1818
csendes tag
válasz
gypiero #12097 üzenetére
Eléggé nagy az a hézag. Véleményem szerint többet érne valakivel megnézetettni, nehogy valami oda bekerüljön, s kárt tegyen. Nálam az a hézag maximálisan 10-12 mm, épp hogy belátok a monitor alá, max csak por kerül oda.
Hát arról a külső notebook fedlapról ne is beszéljünk. Szeptemberben vettem, de az enyém is nagyon meg van karcolva, igaz elég gyakran hordom táskában. Már azon gondolkodtam, hogy veszek rá fedlap fóliát... 15E/3490Ft-ért már lehet rendelni egyéni fóliátt. Ha érdekel elküldhetem a linket.
Ha vkinek van jobb ötlete, szívesen meghallgatnám. -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
gypiero #12081 üzenetére
Látod, itt mutatkozik meg az, hogy nem adtál plusz ~60-80+ ezret sony, dell, hp, lenovo stb. márkáért, viszont ha a JR gépemet nyomogatom-tekergetem nem tűnik olyan vészesnek amit írtál, szóval neked vagy a szokottnál magasabbak az igényeid vagy nálad valami egyedi hiba lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest