- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
noncsika
tag
válasz
Vinchi #10805 üzenetére
Szia!
Azért gondoltam rá, mert viszonylag szűkös a keret rá, nem akarom a leggagyibbat (~60-90k kategória) és a túlárazottat (~130k és afelett) se. Számomra arany középútnak tűnik ez a modell ~110k-ért, mivel 1 max 2 évre tervezek vele, addigra meg majd ugyanennyiért az UL20nál 2x jobbat kapok valszeg, de lehet rossz a gondolatmenetem
a mostani 2 éves notim másfél órát jó ha bírja, de az 15,4"es és utálom cipelni (igen, lehet azt mondani, hogy adjam el és összejön a pénz UL20-ra de inkább arany középút + pótnoti végszükség esetére)
-
csabicska
senior tag
Ezer hála megjavult!
Sikeresen frissitettem a biost,208-ra ahogy ajánlottad,és a képernyő kikapcsolása után
most már egér érintésre ujra fényben úszik.
Két kérdés:
Ha majd esetleg XP-t akarok ujra nem lesz e gond ez az uj bios?
Számithatok e esteleg még vmi pozitiv változásra a gépen?
Nagyon köszi a segítséget !!!!! -
rencica
csendes tag
eddig még sose csinált ilyet, az aksija nincs benn, folyamatosan az áramról megy. 2 nappal ezelőtt mikor használtam felugrott egy ablak és azt írta ki h vminek a korrigációja történt. Nem tudtam rendesen elolvasni mert egyből el is tűnt az ablak. Akkor váltott át erre a barnás színekre. És azóta csinálja ezt.
-
DonGiovanni
csendes tag
Köszi, ezt is próbáltam már: Ha az illesztőprogram eltávolítását választom, rákérdez biztos-e, eltávolítja, és újraindíttatja velem a gépet (külön törlésről, ahogy te írod, sajnos nem kérdez). Újraindítás után jobbra lent először áthúzott hangszóró ikon jön be, (ha fölé megyek egérrel: "nincs telepített hangeszköz", egyszer csak bejön egy buborék, és örömmel tájékozat: "Hangeszköz sikeresen telepítve. És vagyok, ahol voltam, recseg. Fizikailag kéne törölnöm a fájlt, de nem tudom, mi a neve. Gondolom valami dll a system32-ben???
-
S*Tom*
aktív tag
A gép új, egy hónapos, szal a BIOS rajta a legfrissebb ami elérhető (218), a ram egyforma típus, méret és márka, nem szedtem szét everestben és Cpuz-ban néztem. Én nem is erre gondoltam, hanem inkább arra hogy ez a széria a dual channel memória kezelést nem tudja, a neten nem találtam semmi utalás arra, hogy ezt tudná vagy sem. (K70IO széria, de gondolom a K50-is)
-
bexinho23
őstag
Értem. Köszönöm!
Még egy kérdésem lenne, mégpedig az, hogy a Realtek ALC660-as hangkártyám (elírtam a hozzászólásomban) HD 5.1-es ként van feltüntetve. Rengeteg külföldi és magyar fórumot bújtam, de nem találtam konkrétan semmit magáról a kártyáról. Vagyis arról, hogy ebből kilehet e hozni az 5.1-et. Kimenetként csak egy mikrofon meg egy fülhallgató áll rendelkezésre, és ugye legalább még 1 helynek kéne lennie. Nincs erre esetleg egy USB-s megoldás? Talán mintha hallottam volna egy ilyen dologról. -
zoleee24
tag
A gyári Dvd-t nem is néztem meg, mert csak 32 bites vistához voltak rajta cuccok.
Akkor azt mondod, hogy elviled rajta van, és csak telepíteni kell? Illetve kérdés: nem fogja összekókányolni a partícióimat?
220-as BIOS-t kaptam eleve a laptoppal, nem láttam benne ilyen AHCI módot -
Achatius
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest