- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasmán_ördög
csendes tag
válasz
zoleee24 #9432 üzenetére
Végül egy Asus K50IN-SX153V boldog tulajdonosa lettem
Tulajdonképpen a proci miatt döntöttem így... nem mintha értenék hozzá
Rögtön lennének is kérdéseim... teljesen ostoba kérdések, de azért felteszem őket.
Éppen töltöm az akksit, és nem tudom, hogy hol kéne látnom, hogy feltöltött. A touchpad előtt van 3 led, az első zölden villog, a második narancssárgán világít, és a harmadik (ami egy villanykörte) zölden világít. Melyik jelzi az akksi töltöttségét? Vagy az adapteren világító zöld ledre kéne figyelnem? Elnézést hogy ilyeneket kérdezek, de ez az első notebookom
A másik kérdésem az lenne, hogy honnan tudom letölteni a videókártyához a drivert? Az asus vagy az nvidia oldalán? (Mondták, hogy azt érdemes letölteni a nagyobb teljesítmény miatt.) A segítséget előre is köszönöm! -
Achatius
csendes tag
válasz
zoleee24 #9434 üzenetére
Hát egyszer csinálta csak, ma reggel, azelőtt se meg azóta sem volt semmi ilyen. Csak most a tudat idegesít hogy miért lehetett. Tegnap este normálisan kapcsolt ki, este meg nem történt vele semmi különös ami miatt reggel ilyet produkáljon. Csak hát nem nagyon szeretném hogy hirtelen elszálljon a gép.
-
tasmán_ördög
csendes tag
válasz
zoleee24 #9406 üzenetére
Köszönöm! Pozítív véleményed az Asusról megnyugtatóan hat
Most már az Asus felé kezd billenni a mérleg, viszont bejött a képbe egy másik Asus is
Még vacilálok, hogy melyiket válasszam... egészen holnap reggelig ráérek kigondolni, melyik legyen. Az egyik a szóban forgó AB, ami neked is van, a másik a K50IN SX153V
Esetleg róla van valami infód? -
válasz
zoleee24 #9417 üzenetére
hagyd csak, majd én megnyugtatom!
konfar.dani; most jutott el oda a kóla maró hatása okozta folyamat, hogy jelentkezzenek a hibák! majd egyre több hibajelenség lesz, egyre komolyabbak, és a végén mondhatni használhatatlan lesz a noti! persze a szerviz csak drága pénzért csinálná majd meg, komplett alaplapi cserével, ami nem éri majd meg...
-
válasz
zoleee24 #9364 üzenetére
az akkumulátor 3 - 4 feltöltés után éri majd el a maximális kapacitását, ezért lesz majd az idő jobb is! a kijelző fényereje nagyban befolyásolja a dolgot, meg az is, hogy legyen engedélyezve a proci energiatakarékos módja - bár akkumulátoros módban elvileg ezek adottak.
-
konfar.dani
aktív tag
válasz
zoleee24 #9344 üzenetére
Ha erre szerettél volna választ kapni, akkor annyit fűzök hozzá, hogy mielőtt hőbörögsz, belegondolhatnál abba is, hogy lehet hogy senkinek sincs ilyen fajta Asus-a, vagy éppen nem foglalkoztatja ez a kérdés, vagy esetleg nem is tudja rá a választ.
Szerk.: Mellesleg én egyszer láttam, hogy írtál volna, nem 10-szer.
-
-
+-+-
csendes tag
válasz
zoleee24 #8639 üzenetére
Tiszteletem!
Köszönöm a válaszodat. Közben kicsit körbenézelődtem, és találtam egy Asus notebookot, ezt: [link] Tudom ez picit drágább, mint a megjelölt keret, de szerintem úgy is megszabadulok néhány holmimtól, ami plusz bevételt jelent. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri-e?
Olvastam egy tesztet is, de az sajnos egy nagyobb, erősebb verzióról készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest