- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
eversman #9741 üzenetére
Nekem volt a kisebb asusom alaplap hibás, bevittem a boltba ahol vettem, ott megnézték a szervizükbe, persze fizikailag nem nyúltak bele, hanem elküldték márkaszervizbe. Ők szépen rendeztek mindent és nekem nem került semmibe, pedig az új lap 100k-ba lett volna. A boltban nem fognak belenyúlni nem is tehetik, viszont nekik kell rendezni a garit a márkaszervizzel és nem neked vagy másnak. Ha mást mondanak akkor minimum, hogy adjanak egy telefonszámot a gariztatáshoz és többet nem vennék ott semmit.
Egyébként ezért is szeretem az ipon-t, a K70IO-t is ott vettem pontosan ezért, jó volna venni +még 1évet a 2év garhoz, de náluk marha drága. -
S*Tom*
aktív tag
A boltba kéne visszavinni ahol vettétek. Gondolom kaptatok számlát azon valószínű rajta van a bolt telefonszáma is. Nyitvatartási időben megcsörgeted őket és elmondod a problémát és megkérdezed mi a további vele. Ha él a gari valószínű be kell majd vinned és majd ők rendezik. Szervizbe saját szakálladra semmiképpen ne vidd, mert ha belenyúlnak a gari ugrik, és úgy sem csinálnák meg, max kicserélik neked a HDD-t jó pénzért.
-
S*Tom*
aktív tag
A gép új, egy hónapos, szal a BIOS rajta a legfrissebb ami elérhető (218), a ram egyforma típus, méret és márka, nem szedtem szét everestben és Cpuz-ban néztem. Én nem is erre gondoltam, hanem inkább arra hogy ez a széria a dual channel memória kezelést nem tudja, a neten nem találtam semmi utalás arra, hogy ezt tudná vagy sem. (K70IO széria, de gondolom a K50-is)
-
S*Tom*
aktív tag
Nemrég vettem egy ASUS K70IO-TY073L notit és észrevettem botolás alatt hogy nem írja ki a dual channel memória kezelést, everestben és Cpu-z ban is csak single channel 4GB 2x2GB 800MHz-es CL5-ös ramot jelez. A kérdésem az volna, hogy az ASUS K70IO vagy K50 típusú notik egyáltalán tudják ezt és, ha nem akkor miért nem?
-
-
S*Tom*
aktív tag
Itt újvárosban vettem egy számtek boltban, részletre 3év garival(ezért is lett asus).Ja és nem sulinet. A garival nem volt gond közöltem amenyiben nincs gari vagy csere nem fizetek tovább
Sokat járok oda ismernek nem volt semmi gond! 3hét alatt (postával, nagykerrel, szervizzel együtt) rendezték. Az egész 100k fájt volna nekem ha nincs gari. -
S*Tom*
aktív tag
Nekem is A6M van (Q049) gondolom a ram csere nem játszik mert ezekben alap 1db 512/667-es qimonda ram van. XP reinstal volt? Teszteld le a ramot de szerintem a hiba inkább a vga-alaplap driver vagy hardver hiba lesz. Én is decemberben vettem és kb 2hónapja gariztam le hasonló hiba miatt. Igaz a végén már kép sem volt.(Alaplap csere lett a vége) Azóta semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest