- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
ro_bert17 #10281 üzenetére
no, tapasztalatok: asus mo-t felhívtam, bejelentettem a hibát, még el se köszöntem és az ügyintéző rámbatyta a kagylót
szerdán betalicskáztam az árut hrp-hez, átvették, ok, ügyintéző srác helyesírás terén kihívással küzdött (táncsin mihály út, tartokzékok). amúgy már kész is, péntek estefelé jött mél róla, ha még munkaidőben megkaptam volna, ma már szaladtam volna érte.
remélem minden oké és végre tudok win7et tolni rá, ez az xp sp3 ritka trágya, nem ismeri fel az akksit és letölteni se tudok hozzá semmit mert nem talál, így nem igazán tudtam használni tápkábel nélkül, hogy szó szerint fingom nincs az akksi töltöttségéről...
-
Louloudaki
aktív tag
eddig csak annyi volt, hogy nagy néha fogta magát és kinyílt csak úgy mikor üres volt, de mivel ritkán csinálta, azt hittem csak nem jól csuktam be vagy ilyesmi. de egy ideje ezt egyre gyakrabban csinálta. tegnapelőtt írtam volna dvdt de írás közben is kinyílt kb a munka felénél, tegnap próbáltam újra, az írás harmadánál nyílt ki. aztán fogtam win7 telepítőt, boot után i/o error, majd restart és kinyílt. film dvd lejátszás közben 5 perc után kinyílt. viszont ha a gombot nyomom meg vagy win alól jobb klikk kiad, akkor meg vagy csak sokadjára nyílik ki vagy restart után. win7 beta volt az első op rendszer rajta, aztán xp sp2, most xp sp3, a random kinyílás mind3 esetén megvolt, de mostanra használhatatlan. eset van fönt, szal nem hinném hogy vírus játszana vele.
-
Louloudaki
aktív tag
-
Louloudaki
aktív tag
sziasztok!
nagyon úgy néz ki, hogy megadta magát a dvd-rom az f5gl-emben, még garis, csak nem tudom eldönteni, hogy be kell-e vele sétálnom a véső utcába vagy ki kell tölteni azt az online formot és majd futárral hozzák-viszik? amúgy annyi rosszat olvastam a szervizükről, hogy a teljes gépet nem szívesen adnám be. -
Louloudaki
aktív tag
ehhez az asus-f5gl-ap079-hoz kinek van xp-hez való telepítő dvd-je? mert engem roppantul nem tesz boldoggá, hogy alapból CSAK! vistához való drivereket kaptam hozzá és nem akarok vistát venni.
mer egy szál free dos-szal eladni laptopot rulez...
mod: jó tudom töltsem le, de mobil netem van 1gb havi limittel, az összes szutyok hozzá meg ennél több...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest