- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidi12
csendes tag
-
Lidi12
csendes tag
válasz
sambala #9834 üzenetére
Szia Sambala!
Az én gépemmel is nagyjából ez a baj.(Asus K50IJ) Már az első használatnál lefagyott,elkezdett kattogni, aztán se előre, se hátra. Tiéd nem kattog? Kikapcsoltam, és működött tovább. Van, hogy szinte állandóan rájön, nem is tudok dolgozni vele.
Viszont most kb egy hónapja, nyugi van, nem vacakodik. Nem tudom mi ez, nem értek hozzá. Ha legközelebb előjön, irány a szervíz!
-
válasz
sambala #9609 üzenetére
először szoftveres hibára tippelnék, például; buherált/piszkál/tört oprendszer!
amúgy a memóriát és merevlemezt tudod tesztelni!Asifan; a bios az utolsó van a notin? amúgy csak próba után szabad/érdemes venni memóriát, látatlanban nem! a kingmax modulok mondjuk legtöbbször mennek az asus notikban, csak lehetőség szerint legyen megfelelő a mhz - és ha párnak szánod a gyári mellé, akkor az a biztos, ha az időzítés is stimmel!
-
revolver
aktív tag
válasz
sambala #9536 üzenetére
Szia!
Nvidia kártyákhoz ajánlom ezt : NVIDIA System Tools .Ebben található az NVIDIA System Monitor.Az nvidia honlapjáról letölthető bármelyik op.rendszerre.
Ja ás ajánlom ott a Cool stuff menüpontot is ahol jó kis demók,háttérképek,illetve képernyőkímélők is vannak.üdv.
-
dannynet
tag
válasz
sambala #9476 üzenetére
Én először letöltöttem és telepítettem a ,,Windows BIOS Flash Utility"-t, majd a 220-as BIOS-t, ami egy ,,K50ABAS.zip" kiterjesztésű fájlban érkezett. Ezt kicsomagolva csak be kellett tallózni a Flash Utilityvel és automatikusan frissült a BIOS.
Természetesen létfontosságú, hogy az akkumulátor fel legyen töltve, mert ha -ne adja az ég- elmenne az áram telepítés közben, akkor akksiról még be lehet fejezni a BIOS frissítést; -ugyanis ha a művelet közben kikapcsol a gép, akkor akár használhatatlanná is válhat!
-
kp78
addikt
válasz
sambala #9442 üzenetére
Az ugrálás nálam is jelentkezett anno.
Nálam a megoldás a tapipad kikapcsolása lett, mivel túl érzékeny, és hozzá sem nyúlsz, csak közel kerül a kezed hozzá, és máris ugrik a kurzor.
Én amúgy is legtöbbször külső egeret használok, és úgy állítottam be, hogy ha egeret dugok rá, automatice tiltsa le a tapipadot.
Persze úgy is jó, hogy Te magad tiltod le, amikor nem használod.
Csak akkor van gond, ha Te tapipadozol, mert akkor arra kell figyelned, hogy a kezed mindig minél messzebb legyen tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest