- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidi12
csendes tag
-
Lidi12
csendes tag
válasz
sambala #9834 üzenetére
Szia Sambala!
Az én gépemmel is nagyjából ez a baj.(Asus K50IJ) Már az első használatnál lefagyott,elkezdett kattogni, aztán se előre, se hátra. Tiéd nem kattog? Kikapcsoltam, és működött tovább. Van, hogy szinte állandóan rájön, nem is tudok dolgozni vele.
Viszont most kb egy hónapja, nyugi van, nem vacakodik. Nem tudom mi ez, nem értek hozzá. Ha legközelebb előjön, irány a szervíz!
-
válasz
sambala #9609 üzenetére
először szoftveres hibára tippelnék, például; buherált/piszkál/tört oprendszer!
amúgy a memóriát és merevlemezt tudod tesztelni!Asifan; a bios az utolsó van a notin? amúgy csak próba után szabad/érdemes venni memóriát, látatlanban nem! a kingmax modulok mondjuk legtöbbször mennek az asus notikban, csak lehetőség szerint legyen megfelelő a mhz - és ha párnak szánod a gyári mellé, akkor az a biztos, ha az időzítés is stimmel!
-
revolver
aktív tag
válasz
sambala #9536 üzenetére
Szia!
Nvidia kártyákhoz ajánlom ezt : NVIDIA System Tools .Ebben található az NVIDIA System Monitor.Az nvidia honlapjáról letölthető bármelyik op.rendszerre.
Ja ás ajánlom ott a Cool stuff menüpontot is ahol jó kis demók,háttérképek,illetve képernyőkímélők is vannak.üdv.
-
dannynet
tag
válasz
sambala #9476 üzenetére
Én először letöltöttem és telepítettem a ,,Windows BIOS Flash Utility"-t, majd a 220-as BIOS-t, ami egy ,,K50ABAS.zip" kiterjesztésű fájlban érkezett. Ezt kicsomagolva csak be kellett tallózni a Flash Utilityvel és automatikusan frissült a BIOS.
Természetesen létfontosságú, hogy az akkumulátor fel legyen töltve, mert ha -ne adja az ég- elmenne az áram telepítés közben, akkor akksiról még be lehet fejezni a BIOS frissítést; -ugyanis ha a művelet közben kikapcsol a gép, akkor akár használhatatlanná is válhat!
-
kp78
addikt
válasz
sambala #9442 üzenetére
Az ugrálás nálam is jelentkezett anno.
Nálam a megoldás a tapipad kikapcsolása lett, mivel túl érzékeny, és hozzá sem nyúlsz, csak közel kerül a kezed hozzá, és máris ugrik a kurzor.
Én amúgy is legtöbbször külső egeret használok, és úgy állítottam be, hogy ha egeret dugok rá, automatice tiltsa le a tapipadot.
Persze úgy is jó, hogy Te magad tiltod le, amikor nem használod.
Csak akkor van gond, ha Te tapipadozol, mert akkor arra kell figyelned, hogy a kezed mindig minél messzebb legyen tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest