- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Anteris90 #13272 üzenetére
Akksi: Ha nem használod a gépet akksiról se szedd ki, van benne elektronika, csak akkor tölt, ha van mit, sőt, még ilyen 95-6%-nál sem kezdi el tölteni. A leggázabb az, ha kiszeded és párás környezetben tartod. Ezután jön az állandó teljes lemerítés-visszatöltés, mert ez li-ion vagy Li-polymer akksi, kicsit másabb, mint a ceruzaelem akksik (amiknek az a jó, ha teljesen leszívod) Én az akksimat jópárszor lenulláztam, mert egész nap használom a gépet és van, hogy lemerül, mert nem bír 8-9 órát sajnos, csak 7 et. 5 hónap után kellett akksit cserélni, de cserélték minden gond nélkül, igaz nem ugyanarra, mint ami benne volt, hanem anagyobb modell akksijára (méret ugyanaz, csak az áramleadás nagyobb a nagyobb teljesítményhez, vagy mi, nem értettem pontosan.)
Optimus: Magától felkapcsolja, ha kell, a windows aerot meg elviszi bármi, minek kapcsolnád fel? Linux alatt más tészta a dolog, kicsit bonyolultabb, de kezd körvonalazódni a konkrét megoldás, bővebbet az ubuntu hybrid-graphics-linux levelezőlistáján találsz.
P4G: állítgasd be, tényleg nagyon jó kis program, egy bill.kombóval másik "gépet" csinálok a masinából szinte!
-
szuger
csendes tag
válasz
Anteris90 #13269 üzenetére
Szia!
Már érdekes nekem win élményem 4.6. :S Holnap linkelek képet, pontokról, most megyek aludni majd lassan.
Teszt ami érdekelne a HDD írás/olvasás. Mivel azonos kártya az is érdekelne, valami progival ami azt nézi. Amúgy én ezt vettem.Megmondom őszintén a 4.6zavar, 5 fölöttire számítottam.
Mondjuk nem sokat jelent. 1 nap használat után nagyon jónak tűnik!Jó éjt!
Sz -
szuger
csendes tag
válasz
Anteris90 #13257 üzenetére
Szia!
Nekem ma jött meg a gép. Egyelőre próbáltam volna vele lejátszani egy Nvidiás kis videot vagy mit. (http://www.nvidia.co.uk/object/cool_stuff_uk.html#/demos) (Alien vs. Triangles) Kiírta hogy nem fut le, mert nincs Pshyx támogatás. Próbáltam frissíteni a drivert (jelenleg : dátuma : 2011.05.11 verzio: 8.17.12.6856) Az nvidia honlapján van fent aug. 9.ei driver. Letöltöttem, elindítom és kiírja hogy nincs kompatibilis kártya. Nálad mi a helyzet ilyen fronton?
Másik kérdés: benne lennél, hogy lefuttatunk mindenféle tesztet, és összehasonlítjuk az eredményt?
Windows élményed hány pontos?
Üdv: SZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest