Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
runner 125 #14266 üzenetére
Kicsit kiritkítattam a sormintát.
-
nemzavarsz
csendes tag
válasz
runner 125 #14181 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de annyira következetesen ajánlod a rossz e-mail címet, hogy inkább pontosítok.
Asus notebook szerviz: Fixdirect Kft. (volt HRP szerviz) asus@fixdirect.hu
Asus netbook szerviz: Cordon Electronics Hungary (volt Cirma) asus@cordongroup.huA K52-es egy notebook.
-
yxcv
tag
válasz
runner 125 #14178 üzenetére
Értem, csak abból indultam ki, h valszeg rengetegen viszik szervízbe ugyanazon probléma miatt és talán fel vannak készülve rá készleteket tekintve, ezért talán lehetne gördülékenyebb. Vagy csak én vagyok túl optimista
Az e-mailcím konkrétan kihez tartozik? Asus szervízes? Csak hogy tudjam, kinek írok -
yxcv
tag
válasz
runner 125 #14172 üzenetére
Szervízháttér szempontjából sajnos nem néztem utána anno az asusnak.
Párom viszont most szeretne laptopot venni, minőségben is az általatok ajánlott laptopokban kell gondolkozni? Azt amúgy h lehet kiszűrni, ha egy tipus hibás? Pl.: 1-2 éve volt a dellnek valami n vagy m 5010-ese az első generációs i3-as procikkal, amik iszonyatosan melegedtek. Mikor az enyémet kerestem, utána néztem, és magyar oldalakon sehol sem volt említve semmi probléma, még akkor az elején volt nagyon (persze a vásárlás után 1 héttel már csőstül jöttek a panaszok). Külföldi oldalakon érdemes kutakodni? -
yxcv
tag
válasz
runner 125 #14170 üzenetére
Asus supportnak írtam mail-t, azóta is várom a választ.
De amúgy elég jellemző hiba ez a fagyás, tehát már a kisujjukban van, mi okozza, mit kell cserélni, javítani és milyen alkatrész kell hozzá...vagy nem?
Máshol régebben hallottam olyat, h nem volt cserealkatrész és addig elvihette az ember, majd szóltak, mikor jött és akkor vitte cseréltetni. Ilyenről ne is álmodozzak, ha kiderül, h nincs raktáron az, ami kéne? -
yxcv
tag
válasz
runner 125 #14168 üzenetére
Olyanra nincs mód, hogy rendesen leadom a javítási igényemet, de csak akkor adom be a szervízbe, mikor megérkezett az alkatrész? Mert ha hetekben vagy netán hónapokban kell gondolkoznom, akkor inkább leteszek a javításról. Sajnos pár napra is nagyon nehezen tudnám nélkülözni munka miatt.
-
válasz
runner 125 #11931 üzenetére
amennyiben eltér a vásárlás és gariztatás országa, úgy max a billentyűzet kiosztása lehet probléma - annak esetleges cseréje során -, más gond nem nagyon szokott adódni!
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
runner 125 #11931 üzenetére
Szia! Globál garis az Asus. Azokban az országokban, ahol van az Asus-nak szervíze ott biztos, hogy garanciás a géped tehát itthon pl. ha baj van kijön a futár ingyen, elviszi a szerviznek, ha kész a géped ingyen vissza is hozzák neked...
-
Tonyk
veterán
válasz
runner 125 #7499 üzenetére
Amennyiben jogos a garancia igényed nem téged terhel. Amennyiben kamu indokkal, userhibával küldöd be, akkor rádverik bizony.
-
válasz
runner 125 #7499 üzenetére
garanciális javítás keretében, természetesen nem terhel téged semmi!
-
Tonyk
veterán
válasz
runner 125 #7491 üzenetére
Pickup gari (GLS viszi-hozza): Pozsony
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest