- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- BlitzWolf termékek topicja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_zolee
csendes tag
Szia.
A bemutatás alatt azt értettem, hogy a biosban lévő easyflash beolvasta a pendrive-ról a image-t, de nem frissített hanem enter leütése után a gép újraindult és folytatta az xp telepitést ott ahol abbahagyta. Miután az xp feltelepült, a c meghajtóra felmásoltam a pendrive-ról az image-t, és újraindítás után a c meghajtóról sikeresen frissítetttem a bios-t 209-esre. A baj az volt, hogy az xp nem indult el valamiért a pendrive nélkül, ha az benne volt akkor ment rendesen. Utána szintén a c meghajtóról frissítettem 207-re, gondoltam hátha az jobb lesz. Ez meg is történt, de nem lett jobb, mivel továbbra is kellett a pendrive az induláshoz. Ezért gondoltam megpróbálom windows alól (winflash-el) ismét frissíteni 209-re. A frissítés után nem állította le magát a gép, vártam kb. 5-10 percet és megtettem helyette.
De így utólag bár ne tettem volna, lehet hogy még most is menne. -
M_zolee
csendes tag
válasz
Kovács84 #5135 üzenetére
Szia!
A BIOS frissítést szerintem be kellet volna fejeznie, mert kiírta a végén hogy "flashed successfull". Még vártam egy pár percet de semmi, ekkor nyomtam egy power gombot amire kiírta egy zöld háttérbe, hogy 2sec múlva lekapcsolja magát a gép. Ez az ablak fent volt még jó pár percig, de mivel nem reagált a power gombra, kivettem az akksit.
Lehet, hogy azt nem kellett volna -
M_zolee
csendes tag
Sziasztok!
Ma hozott hozzám a barátom egy ASUS X51R tipusú lapost, azzal a kéréssel, hogy telepítsek rá XP-t. Mivel eredetileg vista basic volt rajta, azt ledúrtam és elkezdtem felrakni az xp-t. Amikor a gép a telepítéskor újraindult, kék képernyő fogadott és már nem lépett tovább (tehát nem fejezte be a telepítést). Miután bemutattam neki a 209-es bios-t, befejezte a telepítést!
Ezután rendesen felraktam a 209-es BIOS-t (egy pendrive-ról), és a windows azóta csak akkor képes betöltődni ha be van dugva a pendrive! Most az előbb XP alól próbáltam meg a BIOS frissítést (winflash-el, 207-ről 209-re), de mikor végzett már nem állította le magát a gép. Én kikapcsoltam, de most meg már nem lehet bekapcsolni!
Kérek mindenkit aki tud az segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest