- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
Sziasztok
Nővérem gépére (Asus X51L) feltelepítettem a Windows 7-et. Minden okés, eszközkezelőben nincs ismeretlen eszköz, ami volt is, stimmelt a vistás driver.
De..
Az fn gyorsbillentyűk nem működnek megfelelően. A fényerő szabályozás működik, de ennyi. A hangerő, wi-fi nem. Ezek közül is a hangerő a kellemetlen, a wi-fire van külön gomb.
Hogy tudnám orvosolni a gondot? asus oldalról vmi?. Vagy ha vmi külső progi lenne, amivel betudok állítani bill-t a hangra..
Előre is köszönöm a segítséget.
üdv.
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek ASUS laptopja van. ÉS az történt a géppel, hogy az asztali lámpája valahogy ráért a gépre, s nem vette észre, és a fedlapjának a széle megolvadt. Azt mondja elég szép méretben, szóval zavaró.
Annyi kérdésem lenne, hogy lehet ezt orvosolni, lehet ezt cserélni? És ha igen, milyen árban?
Előre is köszönöm
üdv:
doddencs -
doddencs
senior tag
Értem, köszönöm
Mivel illetéktelenek elől szeretném megvédeni a netet, akkor hagyom letriltva az SSID-t. A HP-mnál nem volt gond, így is megtalálta, de akkor abban segítenél nekem, hogy XP alatt ezt a pontos profilt merre tudom létrehozni? Vagy simán új kapcsolat létrehozása a vezérlőpultban, és akkor elvileg majd megtalálja?
thx
doddencs -
doddencs
senior tag
Hát legjobb, ha megnézed melyik típus ez pontosan. Mert nekünk is van egy A6000-es gép, az A6500U (szal a honlapon A6U).. nem tudom, mind jó-e mindhez. Asus-nál a konkrét típust elvileg matricán jelezték, miénken ott találtam meg.
(ha nincs meg a matrica, google-kép alapján be lehet lőni őket
) aztán lehet van rá más mód is, vki kiegészít akkor
-
doddencs
senior tag
válasz
Kicsirics77 #5876 üzenetére
Ez csak egy régebbi, Yakumo típusú router (b/g szabvány), csak próbára hoztam el ismerősöktől, de aztán nagyon jól, stabilan működik, szóval meghagytam
Még egyszer nem szakadt meg a kapcsolat, és falon át is max jelet fogok róla. Szóval otthon tökéletesen megfelel.
Majd vasárnap megyek haza, akkor megejtem, hogy kisebb csatornával látja-e a tesóm gépe.
-
doddencs
senior tag
Konkrétan az van, hogy működik rendesen a wi-fi, nővérem egyetemen használta is.. nemrég otthon beszereztem egy routert, ami szintén jól működik, a HP-mmal stabilan megy a net wi-fin, viszont az Asus lát több vezeték nélküli hálózatot is (gondolom szomszédságból..), csak az otthonit nem.
És mivel jövőre külföldön fog tartózkodni nővérem, és fontos neki az internetelérhetőség (amit wi-fin biztosítanak neki ott), félek, nehogy hasonlóan járjon, s ne lássa a hálózatot ott is.
Na akkor a megoldására. Sajnos most nem otthon tartózkodom, nővérem sem, így a próbára majd hétvégén kerül sor. A laptop wifije nem intel, egy G-s Asus kártyáról van szó.
apez: működik rendesen, lenne hozzáféréshez jelszó, sok hálózatra rá tudna kapcsolódni, csak a miénkét nem látja
-
doddencs
senior tag
Néztem, csak az "ezeknél" szó alatt lemaradt a link
Az A6500u-ról van szó, csak hát ezek is már3éves driverek, mint ahogy a gép.
A wifi megvan a gépben, nővérem sokszor használja is, csak az otthonit vmiért nem látja, holott a HP-m mindig maxon látja.
És mivel jövőre nagyon fontos lesz neki a wifi, nehogy ugyanígy járjon, vmit csinálnom kell. -
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Asus A6000 tipusú laptop. Annyi problémám lenne, hogy miután bekötöttem a routert, a HP-men szépen használom is, gond nélkül netezek, de ez a gépképtelen megtalálni a hálózatot.Hogy tudnék ezen segíteni?
Gondoltam driverfrisítésre, de nem mai gépről lévén szó, így nem tudom, ezeknél frissebb drivert gondolom nem igen lehet találni hozzá
Bárkinek vmi ötlete van, szívesen fogadom őket
üdv:
doddencs -
doddencs
senior tag
válasz
csigacsa #5374 üzenetére
Ennyi pénzért személy szerint nem nagyon vennék új gépet, max. egy használt ThinkPad. Maximum ha hozzátennél, egy TP R61-et már kaphatsz jó áron.
még garis TP T60-akSzerintem a jó ASUS-ok magasabb áron kezdődnek
-
doddencs
senior tag
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Nővéremnek van egy ~3 éves notebookja, ASUS A6500U.
És mivel 256MB memóra van benne csupán, szeretném kibővíteni min. 1 GB-ra. Ugy tudom, ezekben még DDR ramok vannak, viszont azt nem tudom, mennyit lehet beléjük pakolni, ill. mennyi memóra modul van benne. Meg h. merre van benne a memória
Erről van vkinek infója, vagy merre tudnék utána járni?
(de ugye mindenképpen lehet bele memóriát tenni, mert nővérem szerint nem lehet, ugy emlékszik.. de hát annyira talán nem régi a gép, csak lehet ..ugye?
)
Előre is köszönöm a válaszokat
üdv
doddencs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged