- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
TheProb #19388 üzenetére
én sem húzom, hőmérséklet logolásra használom legfőképp, mivel egyszer már megfőtt a vga-m. Illetve valamiért WatchDogs alatt egy idő után 86fok fölé megy a gpu, így épp az ellenkezőjét csinálom vele, a gpu órajelet veszem visszább 75MHz-el.
Jóféle paszta + gap pad is került rá nemrég, mégis ezt csinálja, viszont az a furcsa, hogy csak a WD alatt produkálja ezt. Tudom, hogy ez még nem a kritikus hőmérséklet, de nem akarom ismét megkockáztatni a vga rework-öt. -
NTonee
veterán
válasz
TheProb #19383 üzenetére
A TN panelt csak mellékesen írta szerintem az én hsz-omban említett G750-re reagálva.
Egyébként most néztem, az általam használt GPU Tweak az tényleg más, mint ami nála van. Van egy win8-hoz kreált "only" laptop verzió. Persze win7 alatt helyből letérdel, pedig ott lenne a gpu fan kapcsoló benne.
Win8.1 telepítés lesz ebből ma, úgy látom.
-
NTonee
veterán
válasz
TheProb #19334 üzenetére
a kérdés jó, ezt velük kell megbeszélni. De még akkor is kérdéses, hogy megcsinálják e rendesen és ha küldesz hozzá normális pasztát, akkor azt nem nyúlják e le. :/
Most épp kollégámmal is ezen agyalunk, mert az övét is pasztázni kéne, de még garis a gép. Én tudok egy jó embert erre itt Bp-en, de érthető módon ő meg félti a garanciát. Mostanában be fog kopogni a FixDirecthez a kérdéssel és akkor kiderül.(#19335) diobioesz1: Azért nincs 32bites driver, mert már minden új gépben minimum 4gb ram van. Kell a 64bites op.rendszer hozzá, különben nem fogja tudni használni az összes memóriát. A windows 8 pedig erősen ajánlott. Meg lehet oldani az új gépek driverezését is win7-hez, de kotorászni kell az interneten a különböző hardvergyártók oldalain és még akkor sem 100%, hogy stabil lesz.
-
xlinux
tag
válasz
TheProb #19330 üzenetére
Egyenlőre ennyire még nem mentem bele a kérdésbe. Terhelés alatt Nem szokott elő jönni. Ha megáll és nem csak sötét kijelző lesz a villogás után akkor kibírja a leállításig. Viszont a N555 néha elfelejti a gép. Mintha nem is lenne. Aztán újra megjelenik, újra indítás után.
-
NTonee
veterán
válasz
TheProb #19324 üzenetére
Egy valamit komolyan be kell tartani ezekkel az izomgépekkel. Legalább évente 1x takarítás belülről és újrapasztázás, cpu és vga chip is. A pasztázáshoz ajánlott valami jobbat kinézni, mint a pár száz forintos alap.
Nálam megfőtt a vga 1x, egy nem túl jó coolermaster pasztával lett javítás után megkenve, amivel még így is jobb lett, kb 6-7fokkal alacsonyabban vannak a hőmérsékletek. -
xlinux
tag
válasz
TheProb #19326 üzenetére
Pedig a megvétel óta CoolMaster-rel hűtöm. Akkor meddig mehet így ez a gépezet szerinted? Mit csináljak vele adjam el?
Még valami, ha kikapcsolom és újraindítom, újból minden rendben lesz. Aztán az elején csinálja és utána megáll. Veled is így történt, vagy Neked mindig ezt csinálta? Esetleg nem lehet szoftveres gond.
-
NTonee
veterán
válasz
TheProb #19298 üzenetére
ha jól tudom, akkor 1éven belül kell megvenni, aktiválni. Én az asus oldalon keresztül venném.
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
TheProb #16921 üzenetére
A szerviz 1-3 hónapot szokott adni, hivatalosan viszont 6 hónap járna. A fogyasztóvédelmi jogszabály pedig arról ír, hogy a készülék első 1 évében bekövetkezett fődarabos alkatrész cseréje a készülék garanciájának újraindulását eredményezi ami minden esetben 1 év, ugyanis a 2. és 3. garancia korlátozott.
Szóval ha 1 évnél fiatalabb a készüléked akkor 1 év jár, bár ahhoz kell fenyegetőzni a fogyvédőkkel, 1 évnél régebbi készülék esetén pedig 6 hónap garancia jár.
-
Impressa
őstag
válasz
TheProb #16876 üzenetére
Sajnos én Dell-re tudok siralmas történetet. Pont azzal a barátommal történt meg, aki a HP szervizében húzott le 4 évet, és nem kicsit próbálták megvezetni - na ez nem sikerült -
Eddig soha nem volt gondom Asus-ékkal - szerencsére - de amit írsz elég elgondolkodtató a hozzáállásukat illetően.
-
válasz
TheProb #16873 üzenetére
szia,
a vonatkozó jogszabály szerint csak törekedni kell a 15 napra, ami elég tág fogalom.
B-L-A-C-K; nem is rossz széria, de ugye még a legjobbak között is kifogható problémás darab.
több ilyen típus is járt már nálam, de csak tisztításra hozták - melegedett, mert elkoszolódott a venti/légút -, meghibásodás nem jelentkezett, pedig vannak használva rendesen. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheProb #16873 üzenetére
Hát sajnálva hallom ezeket, pedig anno az ajánlott, jó gépnek számított. Én egy HP-val szopt@am sokat, itt le is írtam...Amúgy amennyit bent volt a gép annyit elvileg meg kell pluszban rá hogy kapj, ennyit én is megkaptam akkor. Bár én komplett új gépet vártam volna el azok után minimum. Dell-nél ha ilyen lett volna lazán adtak is volna egy újat. Garanciális szempontból a Dell még mindig verhetetlen...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest