- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
De legalább látszik, hogy valami szoftveres bibije van. Egyébként még ez is pontosan így volt nálam, csak nekem nem volt se ötletem, se türelmem szórakozni vele, így lett egy külső kártyám. Ha win7et használsz és van türelmed hozzá, akkor a win8.1et is kipróbálhatnád, hogy ott mi történik driver nélkül és driverrel.
Szerk: vagy a picit fentebbi javaslat, live linux.
-
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
ugyanilyen problémám van egy G53-al, de hogy az oka is ugyanaz e, azt nem tudom. Gondolom, realtek hangkártya van benne. Próbáld ki, hátha bejön... Töltsd le a legújabb drivert a realtek oldaláról. R2.75 a legfrissebb (ne lepődj meg, ha nagyon lassan fog lejönni). Az összes hangkártyához tartozó alkalmazást töröld, aztán távolítsd el a drivert is. Végül telepítsd az újat, reboot.
-
NTonee
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Van itt N550JK tulaj, akinek benne van a gépben a caddy. Nem emlékszem, hogy ki az, de a lényeg, hogy van bele való optibay. Egy külföldi oldalt még én is linkeltem többször is, ahonnan beszerezhető (csak ott drága egy kicsit).
Touchpad drivert tedd fel, van olyan, amelyiknek a saját programján belül még az is beállítható, hogy hol és mekkora legyen a sáv. Egyébként a két ujjas görgetésnek minimum mennie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az a vicc, hogy nálam win reinstall is volt és úgy sem volt hajlandó működni. Csak azt nem értem, hogy ha korábban működött a régi driverrel, akkor most miért nem. 
A 332 már elég régi volt.

Pyttawrx