- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
muhaha01
tag
válasz
xlinux #19348 üzenetére
lehet baromság, de nekem ilyen az lcd monitorommal volt, egyértelmű táphiba. (azt nem tudom, hogy a táp hogy van megoldva egy laptopon belül)
illetve lehet vga memória-hiba is.a kettő közül vmelyik.
(bocs ha már kiderült és vki válaszolt rá, nem volt időm végigolvasni minden hsz-t) -
alfa20
senior tag
válasz
xlinux #19333 üzenetére
Ha esetleg még is a GT555M halna be attól még nem kell alaplapot cserélni mivel az N55SF-ben cserélhető.
viszont azt érdemes lenne kideríteni, hogy melyik VGA-t használja mikor a hiba megjelenik, mert nekem pl. csak bizonyos programoknál használja az NVidiát alapba mindig az Intel megy. -
TheProb
veterán
válasz
xlinux #19325 üzenetére
vszínű vga gond lesz (hw-es), VRAM pl. gondolom garancia már nincs rá, mert ha ez így van akkor az gáz, mivel az egész deszkát cserélni kell ez esetben az meg már nem éri meg a javíttatást. Nekem "szerencsére" garancia lejárta előtt főtt meg pont ugyan ebben a típusban a vga és az egész alaplapot cserélni kellett.
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
xlinux #14150 üzenetére
Szia!
Ha nem a Windows-ban, hanem az NVidia vezérlőpultban állítod be, akkor ott létre tudsz hozni egyedi felbontást is és saját igényed szerint át tudod méretezni a képernyőt. Ha az 1920x1080 arányait megtartod, elvileg nem kellene elmosódott képnek lennie.
Mondjuk a gyakorlatban én nem próbáltam, mert a full hd felbontást használom és ha kell a Firefox-ban CTRL+ nyomkodásával belenagyítok az olvasott szövegbe. A nagy felbontásnak azért előnye is van, például a kedvencek sorban majdnem 20 oldal elfér. Ráadásul elég gyakran tévét használok elsődleges kijelzőnek, ahol még full hd-ban is cm-es szélessége van a betűknek. -
VateRicsi
aktív tag
válasz
xlinux #14122 üzenetére
Az durva! Amikor először rákerestem a neten, még 300 alatt volt. Egyébként asztali gépet adtam érte, szóval nem tudnám megmondani hogy mennyibe került, de az biztos hogy megérte. Egy-két dolgot leszámítva teljesen helyettesíti a nagyvasat és még kaptam is vele plusz egy full hd kijelzőt és a hordozhatóságot. A villanyszámláról nem is beszélve.
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
xlinux #14120 üzenetére
Asus G53SX-et, nem véletlenül hoztam ezt fel példaként. Hátulról úgy néz ki, mint egy F117 és elég komoly hőmennyiség is távozik a két nyíláson, de amit kinéztél abban is biztos van valamilyen jó hűtési megoldás. Kimondottan a GTX560 miatt választottam ezt, mert kompromisszumok nélkül néha még ez is necces, ennél gyengébb vga-t semmiképp nem akartam, akkor inkább maradtam volna asztali gépnél.
-
VateRicsi
aktív tag
válasz
xlinux #14115 üzenetére
Szerintem nagyon megéri és igaz hogy jóval karcsúbb mint például a G53SX, de nem hinném hogy úgy piacra dobták volna hogy ne legyen megfelelő a hűtése. Vegyél mellé még egy notebook hűtőt és nem lehet baj! Meg amúgy is garanciális...
Ár/értékben tényleg nagyon jó, bár én inkább kicsit még erősebb vga-t és gyengébb cpu-t választottam ugyanennyiért, de ez legalább kulturáltabban néz ki és könnyebben hordozható.
-
cut
aktív tag
válasz
xlinux #14113 üzenetére
Ez hülyeség....
Kb 5-6 barátomnak van i7 es laptoja és minden féle márka és egyik se vészesen melegszik.
Persz ha több órát játszol rajta akkor nem lesz hideg, de azért ezek az új sandy-s notik már meg vannak csinálva...
Nekem egy G53SX van és meg vagyok vele elégedve, kisebb proci van benne mint amit kinéztél , viszont gtx56o van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest