Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Kb. másfél évvel ezelőtt vettem egy Asus F3ke notit, azóta működik rendesen, nagyon jó kis gép. Azóta nem semmi softwares probléma, de szerintem már megérett egy windows újrarakás. A winchesteren van helyreállító partícióm, és arról szeretném visszaállítani. A kezelési útmutatóban le van írva, hogyan kell, de felmerült bennem pár kérdés, mivel még sosem csináltam ilyet:
- hogyha ezt így megcsinálom, akkor (sejtésem szerint) a gép vásárlásakor feltelepített windows lesz ugyanúgy visszaállítva driverekkel (teljes akkori állípotban, ergo minden adatom, programom elveszlik)?
- ez előzőhöz kapcsolódva láttam a leírásban, hogy van olyan opció, hogy csak az egyes partíciót törölje, és oda tegye újra a rendszert, akkor ez mennyire megbízható? Ekkor gondolom a másik partíció megmarad, és használhatom adatmentésre?
- ha valaki csinált már ilyet, akkor ez kb. mennyi ideig tart?
- milyen problémák merülhetnek fel a helyreállítás során?
Lehet egy kicsit off, de elvileg ide is kapcsolódik a noti márkája miatt (és "mindenki másképp csinálja" elv), és remélem tudtok segíteni, !
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
István
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx