- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Kb. másfél évvel ezelőtt vettem egy Asus F3ke notit, azóta működik rendesen, nagyon jó kis gép. Azóta nem semmi softwares probléma, de szerintem már megérett egy windows újrarakás. A winchesteren van helyreállító partícióm, és arról szeretném visszaállítani. A kezelési útmutatóban le van írva, hogyan kell, de felmerült bennem pár kérdés, mivel még sosem csináltam ilyet:
- hogyha ezt így megcsinálom, akkor (sejtésem szerint) a gép vásárlásakor feltelepített windows lesz ugyanúgy visszaállítva driverekkel (teljes akkori állípotban, ergo minden adatom, programom elveszlik)?
- ez előzőhöz kapcsolódva láttam a leírásban, hogy van olyan opció, hogy csak az egyes partíciót törölje, és oda tegye újra a rendszert, akkor ez mennyire megbízható? Ekkor gondolom a másik partíció megmarad, és használhatom adatmentésre?
- ha valaki csinált már ilyet, akkor ez kb. mennyi ideig tart?
- milyen problémák merülhetnek fel a helyreállítás során?
Lehet egy kicsit off, de elvileg ide is kapcsolódik a noti márkája miatt (és "mindenki másképp csinálja" elv), és remélem tudtok segíteni, !
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
István
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest