- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia
Köszönöm a válaszod. Nálam is hasonló 50 fok környéke böngészés alatt, de hűtőpad is van alatta. Ami engem zavar, hogy a szerk: gpu boost-ot néha bepörgeti indokolatlanul, tehát ránézek az AC-re és csutkán kimaxolva a teljesítmény. Minek pörgeti be? Ráadásul fapad perfomance módban. Mert ha még TURBO módban hagynám azt mondom oké. Összességében okos, mert perfomance módban 60 fokig nem indul be semmi venti, 60 fok felett kezdi magát pörgetni. Turbó módban viszont hagy benne egy olyan alap 1000-1500 fordulatot, így szépen akár 40 fok is marad böngészés,videózás közben ami amúgy szimpatikus. Idle meg akár még alatta is ha nem csinálok semmit. Most a Manor Lords amit kipróbáltam a gamepass kínálatában, mint a kés a vajba. De bekapcsoltam a DLSS módot mert újabban zavar, hogy egyszerűen végzi a gép a dolgát. Azaz leadja a teljesítményt amit kell, de az fogyasztással azaz hőtermeléssel jár. Én meg csodát akarok, hogy 50 fok. De olyan nincs még FHD/60 alatt sem. Ezért most ilyen medium/high DLSS és szépen 50-60 fok között ketyeg, ventik ilyen laza 2000-es fordulaton. Kisebb csoda mondjuk, mert kevés játék tudja ezt, de a Manor Lords baromira jól van optimalizálva. Még egy röcc se volt soha. Így 2 év után is maximálisan elégedet vagyok ezzel a géppel, pedig mennyien le akartak beszélni, egyedül KH kolléga mondta adjak neki esélyt.
Most VGA csere projekt LENNE az asztaliba, csak nagyon nem tetszenek az árak, ezért most a laptop lett a mindenes munkába otthon, de szépen állja a kihívásokat. Kíváncsi leszek ez a hardver meddig lesz életképes teljesítményben. Eddig panaszom nincs rá. Igaz nem is kérek tőle sokat. Medium/High 60 fps.
Igazad van elengedem ezt a kikapcsolósdit, mert akkor meg a cpu melegedne jobban, így legalább egyenletesen melegszik a két oldal. **Amit nem értek, hogy időnként miért indulnak meg mégis a ventik** Én hiába dózeroltam le az AC-t egyszer ugyan úgy benne maradt a folyamatokba, és bele tud nyúlni a gépbe, ha nem akarom akkor is. Full egy automata ilyen hülyebiztos az egész rendszer. Amúgy végülis nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6 (82JW006EHV) Gamer laptop
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 3050 6GB, szép állapotban
- Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7390 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-8350U 8GB 256GB magyar vbill gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest