Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
Nekem rossz élményeim vannak az NSE-vel. Barátnőm gépét küldtük el szervízbe, mert két hét után kerregett a ventije. El is vitték GLS-el. Eddig semmi gond. Aszem öt hét van írva szervízelési időnek. Én a második hét után már érdeklődtem. De semmi. Annyit mondott a csaj, hogy még várnak az alkatrészre. Állítólag minden hétfőn kapnak alkatrészt, de ezzel most nem jött. Jólvan, semmi gond. Kivártam az öt hetet. Akkor már panaszkodtam, hogy nincs meg a masina, és nekem munkaügyben kell.. Erre, hoppáá, már az alkatrész megvan, és teszt alatt van a gép. Nagyon örültem neki. Egy hetet vártam még, és felhívtam őket. Erre a csaj: Még nem érkezett meg az alkatrész... Mondom, mi??? Multkor már kínpadon volt. Erre nagy hallgatás. És azt mondja, hogy ez sajnos ilyen dolog.... Hátjó, felhívtam a fogyasztóvédelmet. Ők azt mondták, hogy ennyi idő után csere jár. Meg, hogy beszéljek az üzlettel, ahol vettem, és kérjem a cserét. Okéss..
Felhívtam ujra az NSE-t, és mondtam neki, hogy jogilag fogok tovább lépni. Aztán bementem a boltban, ők felhivták az NSE-t... semmi újat nem mondtak.
Másnap hívtak, hogy kész a gép, és küldik... Jajjjdejóóó.
Mivel nem voltam otthon, a kedves GLS-es futár bemászott a kerítésen, és lerakta a családi ház pince ablakába. Az utcáról simán látszott a doboz. Remek.. És ha ellopják? Meg különben is ki irta alá helyettem a szállítólevelet?
Szerintem egy memóriabővítés miatt NE KÜLDD AZ NSE-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx