Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

válasz #76500480 #12644 üzenetére

Hát nekem anno a vízhűtés az asztali gépben mondhatni elkezdett dőlni (mondjuk az ioncserélt víz volt!) kb 5sec alatt kitéptem a gépből az áramot, de addigra már vagy fél liter víz volt a gépben. Az X-Fi hangkártya és a Giga DS3 alaplap a pci-e foglalttól lefelé telibe ahogy kell úszott a vízben. 1,5-2 nap szárítás, hajszárító, kontakt spray és semmi baja nem volt ment tovább...

Az, hogy neked a rácson belülre 1 csepp víz befolyt, azt nem csak maga az alaplap de talán még a venti se vette észre szerintem, kit érdekel ha a heatpipe bordán vízcseppek vannak, volt hogy a csap alól kivettem, a nagyja vizet lefújtam róla és be is raktam a notimba :DDD

Persze lehet probléma az alaplapra kerülő "közönséges" víztől akár egy kis csepp is elég lehet, de szerintem akkor neked nem 1-2csepp folyt a gépedbe a hűtőn keresztül :U

Szerk.: valahogy a rácsról nekem a gép oldalán lévő hűtős dolog ugrott be, utána kapcsoltam, hogy lehet a gép hasán lévő rácsra gondoltál, onnan meg simán potty az alaplapra megy a vizecske xD, mostantól át vagy keresztelve: alias Zárlatos :P

Új hozzászólás Aktív témák