- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
Motion_Blur #334 üzenetére
Ja semmi gond csak letoltam amit ma akartam wrc-ben, és gondoltam erre is ránézek.
-
Bandit21
addikt
válasz
Motion_Blur #326 üzenetére
Biztos nincs felkészülve arra, mi van 3 csillag után.
-
Bandit21
addikt
válasz
Motion_Blur #272 üzenetére
Most nézem milyen állatfaj ez az R9 5900x... Nem semmi, 12/24 4.8 oc és mellé 64 MB L3! Kemény...
-
Bandit21
addikt
válasz
Motion_Blur #272 üzenetére
ACC rol írtam példaként, a 2700 VS bármelyik másik mai proci miatt.
Az AC Evo más tészta, ott szerintem nincs még végleges állapot néha jól fut néha nem.Amúgy fsr-el quality vagy milyen módban és médium hajtom fluid motion-el, és úgy nincs gond (mármint 60 alá nem megy rajtnál sem szerintem, egyedül meg 120 fölött van). Megnéztem high meg ultra de ott 30-40 FPS is volt néha.
Őszintén nem néztem múlt hét óta majd újra próbálom este és írok. Nálad azért proci és VGA szinten is van majd 50% plusz hozzám képest.
Érdekes amit írsz mert nálam épp az tűnt fel hogy az FPS magasabb jóval Replay alatt. Ha mondjuk játék közben 100 akkor a Replay 120-130
-
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur #169 üzenetére
"VRAM-ból mennyit kajál meg?"
Amennyi van
PapírVilla: ok
-
-Solt-
veterán
válasz
Motion_Blur #169 üzenetére
Azt nem néztem, mert amíg akadást nem látok nem szoktam ezzel foglalkozni...
-
JulesTS
addikt
válasz
Motion_Blur #149 üzenetére
LMU-val is volt ilyen memory leak AMD kártyákkal. Ott volt valami kerülő megoldás, aztán később javították.
-
Bandit21
addikt
válasz
Motion_Blur #149 üzenetére
Hello, szerintem nézz rá ne csak az fsr-re de arra is hogy milyen módban van és az in game-re is hogy a preset hol jár. ultrán megzabál jelenleg mindent.
Én tegnap itt örültem, hogy az első napi 30-40 fps ultra jobb lett de rájöttem hogy fsr-t kapcsoltam azóta.
A fluid motion is tud trükköt (majd dupla fps) okozni.Elsőre azt mondanám, hogy fluid nélkül medium nézd meg mire megy fsr high quality-n.
Onnan lépkedj feljebb ha "sok" az fps high -ultra felé, és fsr-be meg sima high -balanced esetleg.
De ahogy az lmu szerintem ez is gyorsan rendbejön majd. -
Bandit21
addikt
válasz
Motion_Blur #11 üzenetére
Nálatok mi a bug-os? Azért kérdem mert új és lehet nem is figyeltem.
A golf központi kijelző pl azt hittem hibás amíg rá nem jöttem hogy a hátsó ablak tükröződik benne.
A golf elején is pixel hiba van a boxban, néha kockás ott ahol a rendszam lenne.
De összességében a golf elso kerekessege, a 296 már gyors de utcai gumi korlátai a 488 tancolos feneke a kupás Porsche idegessége a gt2 Merci orrmotor miatti első tengely túlsúlya nekem mind átjött. Nálam van a hiba hogy a kis bugok ellenére alapvetően amikor a pályán vagyok és megyek akkor tetszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gyúrósok ide!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged