Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
ha ragaszkodsz a HDR-hez akkor a page down billentyű nyomogatásával tudod elűzni a leírt jelenséget
addig nyomogasd amíg nem tetszik a tükröződés...a másikra jelenleg az F11 van, s az bőven elég is amire kellhet , persze a távolságot ugyanúgy nem nagyon lehet érzékelni benne mint az oldalsó tükrökben...
én használom a real headmotion nevű appot amivel picit fordul a kamera kanyarodásnál, mintha benéznél a kanyarba...így általában az oldalsó tükör használata is elegendőnek tűnik nekem... -
Én egyszerűen kikapcsoltam a HDR-t elejétől fogva, mert zavart. A tükörre gyári megoldás az F11, de azzal csak a középsőt látod, a szélsőket nem.
Jó lenne, ha olyan lenne, mint rFactorban, hogy a szélsőket is lehessen így látni, mert amilyen fovval játszok, sok autóban én még a bal oldalit se látom részben vagy teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest