- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz
fatal` #10526 üzenetére
TDU-t én is imádtam anno, azt hiszem kb. 98% körül volt a sziget útjainak felfedezettsége és összegyűjtöttem az összes autót.
Az akkoriban egy formabontó játék volt, openworld, ráadásul valós helyszínen, multi opció, sportautós content és a GTA-kal, NFS-ekkel ellentétben nagyjából értelmes fizika is került bele.
Használni nem kell, viszont le kell fejleszteni, tesztelni, terepmunkát végezni. Ez mind olyan forrást igényel, amit nem versenypálya vagy versenyautó fejlesztésre fordítanak. Az igazságot én is KaraDani megállapításához teszem, szerintem is jobban lőnek a casualabb vonalra ezzel.
De, ha hozza a TDU-s feelinget, lesz időnként virtual topik találkozó, akkor lehet behúzom valamelyik sale-ben.
-
aktív tag
Az openworlddel kapcsolatban arra lennék kíváncsi, hogy az AC modok letöltés száma mellett mit mutat a játszott órák száma, de nyilván nincs ilyen statisztika. Az ilyen youtube shortsokban valóban megragadóak a Toyota Supraval forgalomban driftelgetős videók, de nem hinném, hogy hosszútávon ez fogja lekötni a játékosokat. Bár elég a játékot csak eladni, abból már van bevétel.
-
aktív tag
-
aktív tag
Sziasztok!
Ti milyen módon szoktátok a meneteiteket visszanézni? A játékot CM-ből indítom, van ennek valamilyen beépített opciója, hogy utólag meg tudjam nézni a köreimet, össze tudjam hasonlítani őket? Ha emellé valahogy a telemetriát is meg tudnám jeleníteni, esetleg lenne benne pl. körönkénti léptetési lehetőség az nagyon hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest