- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
TS= Team Speak
Lehet beszélgetni verseny közben, értelemszerűen kell hozzá mikrofonLehet benne "szobákat" létrehozni és így eltudnak különülni a más játékkal játszók.
-
zeee
senior tag
Kezdek mély kétségbe esni a korodat illetően. Most olyan 17 és 20 közé sorolnálak (és csak a Te érdekedben reménykedem hogy nem tévedek nagyot, bár pl egy 14 éveshez képest meglehetősen intelligens és értelmes vagy), szóval fiatal, még azt hiszed tiéd a világ, amit Te mondasz az tökéletes és azt hiszed ettől a stílustól most nagyfiú vagy. De most ilyennek kell lenned, nincs ezzel semmi baj. Bár szvsz már ez is rossz hogy azt hiszed hogy ez jó, de ez még a belefér kategória. De még előtted az élet. S ha mindenképpen stílusos szeretnél lenni, tudod az a fajta akit mindenki szeret, kedvel, tisztel, felnéz rá, akkor...
Most azt hitted segítek? Nem! De sok sikert -
zeee
senior tag
mert nem a kérdésre válaszoltál!
-igen kezeli
-vedd meg nyugodtan
-ez a kormány elég gyengusz, (amivel én is tisztában vagyok) én a helyedben mihamarabb beruháznék egy fa..a kis akármire.kb ennyi lett volna az egész. De nem.... valamiért nem így sült el.
Pedig nekem fontos a kaktusz virágzása.
-
zeee
senior tag
na látod, a Te hozzászólásaid (persze csak a mai nap tapasztalata után) pont ilyenek. További vitát gerjesztő, lekezelő, az az idegesítő fajta. Tudod vannak olyan emberek, akiknek van egy stílusuk, ami sajnos olyan, hogy bármilyen tökéletes, precíz és helytálló is, nem fogadják meg az emberek és nem érdekli őket. Mert rossz a tálalás!! Miért jó ebbe tartozni elárulod?
-
zeee
senior tag
A kollega megértette mit szeretnék, Te nem szerintem. Szeretnék versenyezni, de most egy ilyen ,,kaka" kormányom van. Érdekelt hogy az Asetto kezeli-e, hisz egy még hivatalosan meg nem jelent játéknál vannak kérdései az embernek. Xbox-hoz is csak azért nem vettem meg a 80-100 rugós kormányt, amire fájt volna a szívem, mert már tudtam hogy el fogom adni, és most hűű dejó lenne ha itt porosodna.
-
barcalaci84
őstag
nem kardoskodok
csak szerintem arra pont elég h versenyképes legyen az ember és beleszeressen komolyabban...
a g27-nél is már jobbra vágyom , mert tré ez is ha úgy vesszük...
a lényege inkább az lett volna h AC esetében egy DFGT és egy F430 ugyanaz a kategória...ha az már minimálisan ajánlott akkor az f430 is...
de mindenkit rábeszélnék h minél minőségibb felszerelést használjon -
barcalaci84
őstag
a "trükk" lényege h nem trükközés mint más esetben...
300 fok körüli elfordításra sincs szükség alpesetben a pályákkon ha gyors kört mész...persze mentéseknél jól jön a plusz...
és a "trükkel" ugyanazt a mozgatást igényelte a kis f430 mint most a g27...
ráadásul az f430-nak rohadt jó volt az FFB-je a szíjas megoldásnak köszönhetően...FFB lyuk se volt...
ha szerinted egy DFGT- már elég akkor a kis F430 is...
de amúgy én is g25-t javasolnék minimum mert azért sokkal nagyobb élmény a jobb pedál és a H-váltó miatt is... -
barcalaci84
őstag
g27-et használok és szeretem imádom...
de félrevezető az amit mondasz....
270 fokos kormányokra van egy okosság mint mondtam amivel ugyanolyan vezetéstechnikát igényel meg mint egy alalp DFGT-vel...
ugyanúgy 1:1-es kormányzás mint 900 fokosnál (nem a linearitással, gammával stb trükközésről beszélek)
csak extrém helyzetben használja ki az ember a 900 fokos kormány előnyeit az Assetto Corsában... -
-
Elég komoly gépeket rakok össze ( szakmai ártalom ), teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi milyen gyors. Sőt...
De engem csak az Assetto érdekel. Bizony. Ezért kérdeztem, kinek mi van, és mit ajánlana.
De lehetséges, hogy túlmisztifikálom, mert fullHD-hez valszeg bőven sok lesz így is.
-
Az igazság az, hogy nem igazán tudom, mi lenne a megfelelő topik egy kifejezetten az assetto corsahoz épített konfig kibeszélésén, ha nem az assetto fóruma
A gépen semmi más nem fog futni, csak assetto és project cars.De mindegy, megerősítettek abban, hogy kék legyen, a vga úgyis piros lesz, s nem lehet minden amd-s.
Köszönöm mindenkinek! -
Vga van, bőven...
Majd kipróbálom melyikkel az igazi... De nem a VGA lesz a szűk, az tuti.FullHD a felbontás. Effölé nem megyek, mert nem tud többet a megjelenítő
( 3 monitor nem játszik... )
2 variáns van.
- FX8350 4.5GHz-en, 16 giga ram.
- 2600k 4.5GHz-en, 16 giga ram.Ha nem használja mind a 8 magot, akkor intel porol, mint szódás a lovát...
De ha igen, akkor lehetnek érdekes dolgok...AMD rendszer olcsóbb természeten. legalább 30eFt-al...
Még bőven van időm informálódni, hiszen még nem építem a sarkot, de nekem úgy tűnt, az ai megöli szépen a magas FPS számokat.
Én még az ai előtti időszakban próbáltam, akkor teljesen jó volt, hotlapra elég volt a Q8400 3.5GHz-en egy GTX560TI-vel 1366x768-ra, bőven 100FPS felett ment
De az AI ahogy néztem kapásból felezi az FPS-t, és bizony nem szeretem, ha 100 alatt van
-
neilszab
őstag
Holnap este, figyeljétek az AC Hungary facebook oldalát a friss hírekért!
(FB account nélkül is olvasható
)
-
Nem baszogatja őket senki, néhány majmot leszámítva az egyes fórumok, hírek alatt, akik nem bírják ki trollkodás nélkül (gondolom az ilyeneknek anyuci megvette a játékot). De azért felvehetnének már valami PR-os embert, aki tájékoztat, adott esetben megnyugtat bennünket.
Az, hogy most mégse lett multi, engem kevésbé zavar, majd lesz (bár készültem rá, de azért kardomba nem dőltem). Ott viszont egyetértek AMD_ok kollégával, hogy ezt megint nem így kellett volna lekommunikálni, ahogy végül sikerült, bármi is volt a halasztás valós oka. -
AMD_ok
őstag
A tartalom gyakorlatilag benne van mar az osszes, amit akartak, talan 1 palya lesz meg, es kesz, egyelore ennyi. Ami persze megint csak nem baj, az a viszonylag keves legyen igazan jol kidolgozott, es oke is. Ezzel semmi bajom. Nekem azzal van kis problemam, hogy a sorrend nem megfelelo
A beta allapot is oke, de a prioritasok sajna nem igazan jok, de mind1 mar, csak jojjon.
-
Jack@l
veterán
Az én pozitív hosszászólásom:
Ha valamiért csúszok(kérek) egy hetet plusszban, akkor nem utolsó nap éjfélkor is heggesztem, aztán másnap kiderül hogy bocs, elbasztam a túlórában a játékot.
1 ember programozza még mindig az egészet(a webes meg pythonos részt kivéve), ez is némileg aggodalomra ad okot... (jó-jó, hogy mindent maga szeretne megcsinálni, de mostmár szért lenne pénz és igény is egy kisebb csapatra...)
UI: azért dicséretes hogy így összerakták, ilyen kis gárdával, de... -
neilszab
őstag
Az említett autók csak utólag kerültek be a képbe, így nyilván nem várható most az érkezésük, a 2 Ferkát és Senna autóját pedig sztem az 1.0-ra tartogatják, szóval a következő 1-2 update reálisan nézve már nem az új tartalmakról fog szólni.
A pályák bővítésén meg biztosra veszem hogy már dolgoznak és néhány még be nem jelentett pálya már valószínűleg előkészítés alatt van. Ha a szavazáson nem Nord nyert volna torony magasan, akkor biztosra veszem, hogy helyette legalább 3 másik pályát kapnánk, szóval ilyen szempontból ez most lehet nem volt szerencsés. De ami késik nem múlik, mert azt tudom, hogy világszerte érdeklődnek a licenszek után, többek között a Hungaroring-nél is.
-
törölt tag
ismered már mindet?
Autókat megismerni már ismert pályán lehet igazán, Imola is más 1:40 alatti idővel, és 2perc felettivel.
Én 122óra ellenére még csak így nézek ki pályák és autók viszonylatában:
[link]holnap rá is fekszem kicsit a Lotus családra mert ott van a legnagyobb üresség ahogy nézem.
-
-
Jack@l
veterán
Afterburnerrel hogy méred, nekem az újabb verziókban már nem akarja kirakni a képernyőre az fps-t...
A beállítás jó, talán még a füst generálást kéne levenned kicsit, mert nincs értelme gőzgéppé változtatni a kocsikat.
De, nálad csont nem szükséges a hdr-t meg az árnyékokat kikapcsolni, bika kártyád van.A min fps az valószínű a fizikán(procin) vagy a grafikus motor felépítésén múlik, azon nem fogsz tudni javítnai. (majd ők optimalizálgatnak rajta)
-
Jack@l
veterán
Fxaa nem kell msaa-nál, de írja az assetto is, shadow mapet se feltélen kell high-ra rakni, mert 200-nál médiumon se veszed észre nagyon a különbséget. HDR kikapcs meg egyértelműen dobna még vagy 50 fps-t átlagban.
Azon a videokarin elég kikapcsolni az fxaa-t, úgyis felmegy 125 fps körülre az átlag. -
Motion_Blur
félisten
Most nyomtam egy tesztet minden beáll kimaxolva, csak a motion blur OFF:
1920x1200, BMW Race @ Mugello, középmezőnyben küszködve a verseny első 2 köre, belső nézetből:
Min 47
Max 104
Avg 86.313A 47 azért szíven ütött, valszeg akkor lehetett amikor egyszerre ketten raktak fel a szalagkorlátra
780Ti@1150MHz
-
Motion_Blur
félisten
Mi történik ha a "Faces per Frame"-t felrakod mondjuk 4-re?
Én ugyanezekkel a beállításokkal játszok mint Te, csak 1200p, és az említett opciót 3-4 között használom. Így van meg stabil 90-120 fps-sem.
Azért kérdezem mert régebben nekem is volt 290-em és nem emlékszem hogyan is futott rajta full-fullon.
Amúgy ha felrakok mindent csutra akkor 75-90 fps körül megy versenyen egy húzott 780 Ti-vel. Nem valami sok... de az tény hogy látván brutális.
-
-
Plebi
senior tag
Jó szándék vezérelt.... ha nincsenek, tulajdonképpen a logitech is érthető, sokan úgy szereztek jó áron kormányt, sokszor sajnos úgy, hogy a régi kormányokkal nem volt hiba, csak valamit beböffentettek és máris kapták a kedvezményt vagy a kupont. Én személyszerint visszakértem volna mindig a régi korményt, ha újat küldök. Kupon más tészta.
KaraDani: Thrustmaster még léphet, mert 270-és kormányai vannak javarészt, amik nagyon jó szíjhajtásúak szinte egytől-egyig. Nekem RGT-m volt tőlük, nagyon innovatív cég, a kormányon lévő tengelyek nagyon tetszettek, mert ha úgy volt nem kellett a pedált az íróasztal alá tenni meg kötögetni, mivel 270 fokot fordult csak mindig el lehetett érni őket és szépen lehetett adagolni. 1080 fokos kormányuk meg ugye horror áron fut, nincs hozzá H, se semmilyen váltó csak pillangó, igaz van hozzá jó kis F1 kormány replika, kitűnő alany HUD-ok beépítésére.
Ez a hirdetés akár még élhet is.
-
raczger
őstag
AC esetében annyiban lehet igaza, hogy 150 fps felett már nem nagyon érzékelni az input laggot, míg 60-nál még van sajnos. Nekem 120 fps-em van és még ott is jelentkezik a probléma (próbáltam vsyncet bekapcsolni, de akkor nőtt kicsit az input lagg). Pl LFS esetében igaz az állításod, miszerint 60fps fölött már szinte mindegy.
(#201) ricshard444: afrancba, lebuktam
-
-
-
-
neilszab
őstag
Értem én, de márkán belül is nagyon sok az eltérő karakterű autó, szóval én ebben sem látom a problémát. (kivéve a Lotus-t, az tényleg erős túlzás szerintem is) De mivel hosszú életpályát terveznek a Corsa-nak, remélem jó tartalmas DCL-ek fognak majd érkezni a jövőben, de addig is én jó darabig elleszek ezzel a felhozatallal, mire részleteiben kiismerem az autókat.
Komplett versenysorozatot meg nem hiszem, hogy ilyen színvonalon meg lehetne valósítani, egyrészt mert soha nem tudnának ehhez megfelelő mélységű adatot szerezni az egymással konkurens csapatoktól, másrészt abból meg mindig csak gond van, hogy az autók közti erőviszonyokat mesterségesen ki kell egyenlíteni.
Sztem reálisan végiggondolva egy iR vagy AC szintjén egy többmárkás versenysorozat megvalósítása nem megoldható, vagy legalábbis a hitelesség rovására menne.
-
neilszab
őstag
Erre azt tudom válaszolni, hogy nyilván jobb lenne több, de a GTL-ben például összesen 46 autó van, azokat 6-7 éve nyüstölöm egyfolytában, mégsem merem kijelenteni, hogy mindegyiket jól kiismertem már!
Nekem 1 évig bőven elég 35 autó is, aztán jönnek majd további DCL-ek, illetve remélem néhány minőségi közösségi mod is, szerintem nem fogunk unatkozni...
-
KaraDani
addikt
Nem. Váltómodell kérdése. A WTCC autó amit felhoztál példának például egy szekvenciális botváltót használ, aminél nem kell kuplungolni.
Csak úgy nagy vonalakban, mert nem vagyok egy nagy műszaki ember, inkább szimulátoros szemmel nézve AC-s autókkal példának:
- Manuális H váltó ahol kuplungolni kell pl. BMW M3 E30
- Szekvenciális botváltó, nem kell kuplungolni, leváltásnál általában manuális gázfröccsre van szükség: pl a GT2-es BMW
- Automataváltó pillangófülekkel, semmit nem kell csinálnod elektronika végzi a gázfröccsöt (hallod is hogy magától reveli a motort), gázelvételt, csak nyomogatod a pillangókat, pl BMW M3 E92.A játék ilyen téren rendben van csak azoknál engedi a H váltót aminél az is kell. Ami H váltós azt illene kuplungolni. De átengedi kuplung nélkül is gázfröccsel és gáelvétellel. Az életben is lehet így váltani, de pontosan el kell találni a rev rangeket, és nem tesz jót a kuplungnak. Elvileg később a játékban is roncsolni fogja az autót a kuplung nélküli váltás. Ahol nincs H váltó ott általában nem kéne kuplungolni, csak az a kérdés, hogy botszeki vagy pillangó és automatika intézi-e a gázfröccsöt avagy sem (ezt hallod).
-
KaraDani
addikt
Semmi extra amúgy, olyasmivel játhatsz esetleg, hogy egy kis deadzone-t állítassz rá, meg kicsit eltolod a lineáristól, hogy jobban szimuláld egy igazi autó kuplungját. Nálam csak egy kis deadzone van csak beállítva a ptr pedál szoftverében. De ez ízlés kérdése versenytempóban úgysem fogsz finomkodni vele
-
raczger
őstag
Abarthnak itt vannak az alap adatai: [link]
Mentél már versenypályán a saját autóddal? Ott sem érzed annyira a sebességet, mint gondolnád, max a 100-120 feletti tempójú kanyarokban, ha nagyon zajos a bódéNézd meg a GT2-es BMW-t, elég részletesen lehet setupolni. Nem rugaszkodnak el a valóságtól és ami egy utcai autóba nem állítható, azt itt sem fogod megtalálni.
-
raczger
őstag
Nem a magyar vonatkozás a lényeg, az egész a karakterkódolásról szól. Egy ideje már van utf8, ezt kéne mindenhol használni, de néhányan megfeledkeznek erről, ekkor jöhetnek elő hasonló problémák.
Nekem iRacingben volt régebben gondom, mivel ékezetes karakter volt a nevemben egy ideig nem tudtam játszani, kifagyott egyből a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest